+2 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (11,446 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Günaydın kızlar Rabbim iki meyveden de tattırsın tabi evlat asla ayrılmaz ne verirse başımızın gözümüzün üstüne <3 ama ben hep kızım olsun isterdim Rabbim verdi şükür hiç oğlumda olsun diye geçmiyor içimden hatta 10 tanede kızım olsa niye oğlum yok demem heralde ben biraz kızcıyım sanırım :angel: Rabbimin gücüne gitmesin:)

Peki siz ? 

51 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hep ilk çocuğum kız ikincisi erkek olsun olursa diyordum..hamile kaldım..doktor cinsiyeti kız diyince ne kadar sevindim..hamileligim biyunca hep hayaller kuruyordum..takım giyinicem kızımla . Cok iyi bakicam ..annesi degil arkadasi gibi olucam diyordum.. hayallerimi gerceklestiricem bir bir ..

Kızım olduktan sonra düşündüm de ..bundan sonra eger cocuk düşünürsek o da kız olsun ..doymuyorum kız cocuklaeina onu fari ettim
(7,464 puan) tarafından
Ayrım yapmayın gıı . Üzülüyorum.  Kaderleri güzel olsun . Büyüdüklerinde kadinlaar daha çok Üzülüyor birde
tarafından
Yok kız oğlan da iyi elbette ayrim asla yapmam..erkek cocuklari anneye cok bagli olurlar ..abimden biliyorum
(7,464 puan) tarafından
Kaderleri güzel olsun .bu platformda kadınlar var mesela kavga gürültü eksik olmuyor
tarafından
Kim kız onlar niye ki?
(7,464 puan) tarafından
Aman bosver :D
-Reklam-
+1 oy
(14,612 puan) tarafından

Bende kız çocukcuydum ilkim hep kız olsun istedim şükürler olsun kız oldu :) sonra oğlum doğdu erkek annesi olmak da güzelmiş oğlum demek :)

(11,446 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt aşkom ❤️
+1 oy
(610 puan) tarafından

İlk çocuğum erkek oldu iyiki doğurmuşum 

İkinciye hamileyim buda Allah ne verirse diyeceğim ama gönül kiz istiyor ikinciyi de <3

(11,446 puan) tarafından
AA hamile misin hamile kalmaya calisiyordun diye hatırlıyorum sanki
(610 puan) tarafından
Evet evet doğru. Hamile olduğumu supriz bir şekilde öğrendik geçenler de
(11,446 puan) tarafından
Tebrik ederim canım ❤️ Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ❤️
(610 puan) tarafından
Amin amin inşallah Rabbım dileyen herkese nasip etsin.❤️
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
ikisinde de birer tane büyütmeye uğraşıyoruz şükür bugünümuze
(11,446 puan) tarafından
Aynen canım çok şükür ❤️
(1,783 puan) tarafından
❣️rabbim kalbinin güzelliğiyle güzellikler versin sana da❣️
(11,446 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim ❤️ ☺️
+1 oy
(4,728 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun iki meyvenin de tadına vardım ❤❤❤
(11,446 puan) tarafından
Ne mutlu canım ❤️
+1 oy
tarafından
İki kızım var elhamdülillah.cok isterdim bir oğlumda olsun kısmet şimdi hamileyim doktorum kıza benzettim dedi rabbim sağlıkla kucağıma almami nasip etsin hayırlısıyla 
(11,446 puan) tarafından
Amin canım ❤️
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Bir kızım var şükür gebeyim oğlum olacak çok istedim bir oğlumda olsun babasına arkadas olsun diye rabbim verdi şükür sağlıkla doğmasını bekliyorum 

Rabbim isteyen herkese evlat versin hayırlı evlat tabi kızda erkekte her ikisini de tatdirsin
(11,446 puan) tarafından
Amin canim
+1 oy
(428 puan) tarafından
Ben oğluma hamileyken hep kız istiyor dün hatta doktor kıza benziyor dedi ismine karar verdim 7 .ayda öğrendim erkek olduğunu kız çok istiyordum ins bı kızım olur güzel cici giydiririm .
(11,446 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
+1 oy
tarafından
Bir tane kızım var çok şükür bin şükür verene kurban olurum tabi insan ister her iki meyveyi de tatmayi Rabbım nasip ederse bir tane de oğluşum olsun çok isterim ama minik kuşumun ilk göz ağrımin yeri ayrı ♥️
(11,446 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin ❤️♥
tarafından
Amin cümlemizin ♥️
+1 oy
(765 puan) tarafından

Kızım var oğlumda olsun isterim :)

(11,446 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin ❤️
+1 oy
(700 puan) tarafından
Benim bir kızım var bir tane daha kızım olacak çok mutluyum ben hep kiz kardeşlerim olmasaydı napardim diye dusunurdum ama hamileigimden beri o kadar çok baskıya maruz kaldım ki ayy keşke erkek olsaydı bıdaha getirmezdin diyenler ayyy yine kızmi olacak Belki doğumda oğlan çıkar diyenler acircasina söylemeleri çok zoruma gitti 
(11,446 puan) tarafından
Cahil insanlar
+1 oy
(149 puan) tarafından
İki oğlum var ve oğullarımla ben kız istiyoruz insallah isteyen herkesin gönlünce versn Rabbim icindede bana hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin inşallah 
(11,446 puan) tarafından
Amin canım ❤️
+1 oy
(7,790 puan) tarafından

Bı oğlum bide kızım var çok şükür <3

(11,446 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt ❤️❤️
+1 oy
tarafından
iki kızım var benim elhamdülillah iyiki varlar  ama birde oğlum olsun çok isterim bu ay korunmayı bırakıp 3 . Yapmak istedik ama nasip değilmiş bu ay olmadı bakalım ne zaman olacak ❤️❤️
(11,446 puan) tarafından
Maşallah sana canım ben birde yıldim
tarafından
Büyüsün biraz istersin sende:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(3,392 puan) tarafından
Prenses Miray kaç yaşlarında kızların
tarafından
En küçüğü üç yaşında büyüğü 5
+1 oy
(747 puan) tarafından
Canım şuan kızıma gebeyim her ikisini tatmak isterim gönülden Allahım çok Şükür Türkü varya bekledik ama değdi :) 
(11,446 puan) tarafından
Türkü mu kız o ben bilmiyorum:D
(747 puan) tarafından
Uğur çakır gerçeğim dans müziği yazıyo canım :)
+1 oy
(6,947 puan) tarafından
1 kızçem var Rabbim bize onu duaların karşılığı olarak verdi başka çocuk düşünmüyorum ama olurda olursa inşallah bir kızçem daha olur 
(11,446 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canım ❤️
+1 oy
(972 puan) tarafından

Birtane oğlum var 2.5 aylık Allah verirse bir tanede kızım olmasını isterim onun saçlarını örmek elbiseler giydirmek istiyorum  ama bidaha çocuğum olursa yine içime erkek olacakmış gibi doğuyor bu oğlumdada hamile kalır kalmaz erkek demiştim :D

(11,446 puan) tarafından
Banada 2. Erkek olur gibi geliyor :D
+1 oy
tarafından
Bu o adam gibi görünen kişiden hiç olmasın isterim 
(11,446 puan) tarafından
Anlamadım canım
tarafından
Böylesi eşten hiç olmasın dedim
(11,446 puan) tarafından
Kız yokmu çocuğun deme öyle yinede dua yerine geçer Rabbimin gücüne gider
tarafından
İlk eşimden var
+1 oy
(4,097 puan) tarafından
2 oğlum var şükürler olsun hiç keşke biri kız olsaydı demedim ama şu da var Allah'ım inşAllah kız evladı da tattırır ☺️
(11,446 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
(4,097 puan) tarafından
2 oğlumun da hamile kalmadan önce rüyasını gördüm kucağımda erkek evlat vardı sonra hamile kaldım ikisinde de o kadar emin erkek dedim ki :) bi süre önce de kız evlat gördüm tabi şuan için 3. Çocuğa hazır değilim bakalım zaman ne gösterecek :)
+1 oy
(9,921 puan) tarafından
Elhamdülillah ikiside var Rabbim onlarj bana bağışlasın olmayanlarada versin 
(11,446 puan) tarafından
Amin amin ❤️❤️

İlgili sorular

+3 oy
43 cevap 517 göst.
+3 oy
44 cevap 517 göst.
0 oy
18 cevap 232 göst.