+1 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim 4 ancak olur herhalde :) sizlerinki kaç sohbet olsun 

35 Cevaplar

0 oy
(5,665 puan) tarafından

9 veriyorum eşime. Mükemmel babalığı ve eşliği için <3 Bir puan babası naparsa yapsin ses çıkarmadigi için kırdım :D

tarafından
Yine iyi kız adam onu da idare et napacan
(5,665 puan) tarafından
Ediyorum zaten. Babasını muhatap almıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,358 puan) tarafından
9.bucuk kırdığım puan takıntılı 
tarafından
Yarım puan :)
(1,358 puan) tarafından
Takıntısı icin:)))
(1,358 puan) tarafından
Yarım puan kırdım canimmm
0 oy
(1,834 puan) tarafından
Eşimiz yoz düşünceleri, her şeyi bilirim tavırları (ailelerinde komple var bu), öğrenmeye kapalı olması sebebiyle çocuk yetiştirme sürecinde çok catisiyoruz. Onun dışında sorun yok, 8
tarafından
8 de iyi evliliği kurtarır 4 ten aşagısı kötü
0 oy
(741 puan) tarafından
Bu aralar 10 diyeyim arada bir kocamın suratsızlık yaptığı oluyor o zamanlar 9 a düşüyor :D
tarafından
Yine iyi kız bir puan kırman
0 oy
(181 puan) tarafından
Çok şükür hamd olsun ki 10 da  10 rabbim herkese nasip etsin böyle  evlilik 9 yılım sukur sebebim 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,119 puan) tarafından

9,5 yarım puanı da hiçbirşey mükemmel değildir diye kırdım:D

tarafından
Çok vijdanlısın
0 oy
(6,023 puan) tarafından
9 o bir puanı da kıskançliğindan kesiyorum ☺
tarafından
Benim eşim niye kıskanmıyor beni anlamıyorum nerdeyse herkesin eşi kıskançmış
0 oy
(726 puan) tarafından

Kıra kıra eksiye düştüm :D

tarafından
Eksi yok kız en düşük bir
(726 puan) tarafından
Ayıp olmasın bari 1 :p
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Bazen 5 bazende 1 
tarafından
Allahım yardımcın olsun
0 oy
(2,742 puan) tarafından
8 olur .önceki yıllar 4 ancaydı
tarafından
Bazı evlilikler zamanla düzeliypr inşallah bizde düzeliriz
(2,742 puan) tarafından
5-7 yıl atlatırsan düzeliyor inşallah. Belkide alışıyor.karşıdakini olduğu gibi kabul ediyor
tarafından
Bunla 20 sene de geçse bir gram değişmez tekrar karar verdim buna inat dik başlı dediğim dedik ailem arkamda dursa böyle yapamaz
0 oy
(912 puan) tarafından
1 diyorum ne yazikki
(912 puan) tarafından
1 bile cok aslında cnm valla nefret ediyorum kendisinde
tarafından
Ne zor hayatındaki insandan nefret etmek bazen bende öyle oluyorum keşke en baştan hızlı kararlar almayıp bekleseydim diyorum
(912 puan) tarafından
Zaten beni yiyip bitiren de bu canım o kadar sevmişim ki hiç gözüm gormemis yaptiklarini şimdi diyorum ki keşke 7 yıl öncesine giyseydim ve onu tek bir hatasinda silip cikarsaydim hayatimdan
tarafından
Ben bir senelik evliyim daha çok belli etmiş nasıl olduğunu ama ben görmemişim adam ben düğün hazırlığı yaparken bile gelmedi yanıma organizasyonu ben tuttum orkestrayı ben tuttum gelinlik provasına ben gittim köyde odun yapıyordu düğüne geldi Allah razı olsun ordan bilmeliydin anacıl olduğunu ne acelesi vardı odunun o anda yüzüğü çıkarıp eline koymalıydım
(912 puan) tarafından
Böyle adamları analari ne mal olduklarını biliyor ne diye evlendiriyorlar milletin başını yakiyorlar yazık ya
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Bazen 1 bazen 10 :D değişiyor
(2,482 puan) tarafından
Cjdjsh genel olarak 8 deyim çok küsüyor çünkü
tarafından
Benim eşimde dün küstü bana hiç böyle yapmazdı akşam tartışsak bile sabah hemen arardı 5 te tartıştık yüzüne kapattıydım daha aramadı yine merak eder duramaz arardı çocuk evde onu arıyordur Napıyonız diye
(2,482 puan) tarafından
Erkek küsünce ayar oluyorum ben ya çocuk gibi oluyorlar
tarafından
Bu ilk defa yaptı zor anlaşmak inat dik başlı biriyle
(2,482 puan) tarafından
Aynn öyle canım
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Tepelemeyle gidiyor işte 2 3 arasi
tarafından
Keşke herkes mutlu olsa
(3,215 puan) tarafından
Hayır yani neden ben böyleyim sorun bende mi diyom kwndimde sorun bulamiyom anlatiyom konusuyum diyom adam odun konuşmuyor ki
tarafından
Kendi bilir kafana takma
(3,215 puan) tarafından
Sence kafaya takilmayacak bir konu mu aynı evi yataği paylaşıyon hadi takma
0 oy
(6,266 puan) tarafından
9 buçuktan 10 elhamdülillah 
tarafından
Hep Mutlu ol inşallah
0 oy
tarafından
9 veririm galiba.Tost makinesi bütün apartmanın şalteri attırdı bir kaç gün önce. dedim ki sabah tekrar prize takayım belki düzelmiştir neyse taktım .Evet bingo yine tüm apartmanın şalterini attırdı neyse aradım eşimi böyle oldu diye neden yapıyorsun ya elektrik çarpsa seni falan filan söylendi bende kalbini kırmamak için telefonu kapattım.Sonra yarım saat sonra açtım teli arıyor açtım geldim 2 dk evdeyim dedi neyse apartmanın şalterini açtı tekrar işe gitti.Geçen de yan komşuma gittim dolapta soğuk suyu yokmuş mesaj attım soguk su getirdi bana.Herkes şaşırdı ama bizim için çok ufak şeyler bunlar. 1 puanı da evlenmeden önceki yaptığı borç için kırdım dün altınları sattım son borçları ödedi.Artık borç kalmadı.Maaşı alınca sana hemen benim,hesaba atıyor Allah razı olsun.
tarafından
Benim düğün takılarım vardı 2 aylık evliydik daha hepsi çok güzel benle tartışınca hepsini sattı düğünümden hatıra birşey kalmadı bir iki hafta sonrada ben akıllı olmamışım o altınları hak etmemişim onun için sattığını söylemişti çok zoruma gitti en ufak bi konuda hemen başına kalkarım sattın yedin diye kalın alacam sana onlar inceydi diyor rüyanda mı alacan diyom almicek biliyorum beni oyalıyor
tarafından
Üzüldüm benim,de bileziklerimi ilk haftadan sattık borcu vardı.tekrar aldı tekrar sattık öyle öyle şimdi,son,kez sattık diğer ay,alacağım,diyor alır zaten eşim ondan yana şüphem yok çok şükür

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 218 göst.
11 Aralık 2022 Aile kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
8 cevap 255 göst.
12 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 979 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,665 puan) tarafından soruldu