+1 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,502 puan) tarafından

image

image

image

image

L koltuk almıştık hiç sevmiyorum sattık şuan evde koltuk yok :D ve koltuk almam lazım bu bnm tarzıma uyuyo ama sizce nasıl

14 Cevaplar

0 oy
(1,502 puan) tarafından

En İyi Cevap
(1,502 puan) tarafından
Videosunu paylaştım l olanı da var burda daha detaylı görünüyor
(6,182 puan) tarafından
hangarvgibi kocaman evin varsa okadar kalin kollar cok hantal anca koskocaman oda kaldirir. ve herkul gibi kuvvetliysen. alti ayaksiz cekip sil supur en azindan iki uc gune bi lazim . kendi basina dert ariyosan al ama ben yanindan kacarak kosarim bu kodelin
(1,502 puan) tarafından
Sanırım ikna oldum almicam :(( ama çok kötü gözüm kaldı ilerde belki büyük ev olursa boş odaya:(
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Beğenmedim canım arka kısmı yan kısımları ellerinizi koydukca yada yaşlandıkça bende eğilme yapar içe göcüklük yapar gibi
(1,502 puan) tarafından
Hadi yaa:((
(1,502 puan) tarafından
Ya aslında evimiz küçük bı oda bebeğe olucak yatak odası bi de salon.mutfakta salonda zaten hep salondayız rahat bişi olsun bide annem babam kardeşim gelince üstünde yatsın bebek olunca da açarım üstünde rahat oynar düşmez dedim ama bilemedim de
0 oy
(1,502 puan) tarafından

Bu da almak istersek berjeri

image

image

0 oy
(2,257 puan) tarafından
Tam benlik ya ama arkaları yastıklarından aşağıya kayıp düşersiniz çok yumuşak gibi duruyo hahah :D
(2,257 puan) tarafından
Bence güzel ama arkaya yaslanılan yastıklar sertmi o önemli.
(1,502 puan) tarafından
Videosunu paylaştım üstte bi bakabilir misin acaba
(2,257 puan) tarafından
Demirleri varmış canım sanırım destekliyor ama altını temizlemek mesele boz tekrar yap gibi olucak. Uğraşırım dersen olabilir ya.
(2,257 puan) tarafından
Birde şey buna sürekli kuru temizleme yapman gerekiyor. Su yedimi birde şişer süngeri bütün bunları göz önünde bulundur bence. Görüntü hoş ama.
(1,502 puan) tarafından
Ebeveyn banyom var aslında orda yıkıyabilirim ama kafam daha da karıştı yorumlardan sonra
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Bilemedim ya ev dekorasyonun nasıl bilmiyorum belki evinde güzel durabilir ama tabi kalitesi de önemli çok güzel diyemicem ama kötü de diyemicem çok arada kaldım :)  
(1,502 puan) tarafından
Acaba süngeri zamanla dümdüz olur mu onu da düşünüyorum zırt pırt onu sat bunu al da yaptıramam daha bi senesi dolmayan şeyleri sattırdım aldım mı artık baya kullanmam gerekiyor
(4,883 puan) tarafından
Evet süngerini de diyecektim çok ince göründü benim gözüme yattikca çökecek gibi
(1,502 puan) tarafından
Videosunu paylaştım üstte orda daha detaylı görünüyor
(4,883 puan) tarafından
Kesinlikle alma çok öğrenci işi
0 oy
(4,076 puan) tarafından
Güzel değil bence iki kişilik yer kenarlıklarla dolmuş perişan da duruyor 
(1,502 puan) tarafından
Sen diyince fark ettim evet baya yer kaplıyor köşeleri:(
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Çok ağır ve kullanışsiz biseye benziyor tercih meselesi ama ben etmezdim eminim :)
(1,502 puan) tarafından
Aslında sadece sünger ağır değildir bnce üstte videosunu da paylaştım
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kuzum çok çirkin ya hiç göze hitap etmiyor
(1,502 puan) tarafından
Ayy bn ne alıcam:(( salonda yerde yorganı serdim şuan uzanırsam diye birşeye karar veremiyorum
(6,182 puan) tarafından
bizra evin 300 500 metrekare evse  koyacagin oda 100 50 mtrekareden buyukse oyle kaba hantal bisey kaldirir. arti alti ayaksiz sil supur nasi yapacaksin herkul gibinkuvvetli olman laizm.  yatak olarak zaten kullanilmaz halinin laminantin olanca tozu tutu tikar astim alerjik tikaniklik yapar. ne gerek var. kibarcana bir takim aliver spor seviyorsan spor avangard sarayvari hic  istemem sagsen ama oyle istiyorsan oyle. spor kullanisli sirt kisimdan acilip kapanan misafirin gelince yatak olarakda kullanirsin ayaklari 12 cm ve uzeri robot supurge altina girebilen mopla kolayca silinecek alti bir model en kullanislisi
(1,502 puan) tarafından
Evim Küçük baya küçük hatta bnce çünkü balkon bile Fransız mutfakta salonda oturma alanı küçük bı yer kalıyor dediklerinn aynını annem de söyledi:(
(6,182 puan) tarafından
ama sey lux bi ev olur kocaman bos duvar projeksiyon la film yansitip duvara odada sadece bu koltuk ve plastation  :) oyle fantazik eglence odasi gibi dusununce guzel de :(
(1,502 puan) tarafından
Bak bnm ev nasıl hemen anlatim ünite falan yok direkt tv duvarda duvar kağıdıyla güzel duruyor avizem makrome boş duvarda da kocaman bi makrome vardı anneme hediye ettim yine alıcam küçük bı masa 4 sandalye çiçekler sarmaşıklar falan o kadar yatak odasında da kocaman gardırop vardı sattım kaynanamın verdiklerini de kullanmıyorum geri verdim fazlalar baza altına bı tane mağaza konfeksiyon tarzı ahşap elbise askısısı aldım yetiyor bize işte tablolar biblolar bnm için tamamdır işte rahat edeceğimiz annem kız kardeşim falan geldiğinde yatacağı bişi istiyorum.Ben böyle şık olsun Gold olsun yeni gelin evi öyle şeyler sevmiyorum az eşya rahatlık ve huzur bunu istiyorum.Önceki evliliğim de düğün paketi almıştım herşey dört dörtlükdü hiç artık sevmiyorum öyle şeyler tarzım çok değişti
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Çok kaba ya daha şık modeller bulabilirsin 

(1,502 puan) tarafından
Şık gold sevmiyorum bn aslında daha spor rahat model seviyorum öyle de bı bunu beğendim:(
0 oy
(20,032 puan) tarafından
Ben bu koltuğa bayıldım. 1 ay kadar önce görmüştüm ben de. Ama şahsi fikrim salon için değil de hobi odası ya da misafir odası gibi değerlendirmeyi dusundum ben. Benim iki tane koltuk takımı var. Eşim kabul etmiyo. Etse onkari elden çıkarıp bu tarz bir tane koltuk alırım ya da çok tatlı yer minderleri var. Öyle bişey alırım. Harika olur. 
(1,502 puan) tarafından
Bende beğendim ama sen ben bide bastet dışında kimse beğenmedi:(( aslında bnm eve o kadar tatlı olur ki evim Küçük çok eşya sevmiyorum kocaman gardırop vardı onu bile sattım fazlalıklardan kurtulmak istiyorum az ve kullanışlı olsun bi oda bebek odası olucak salon zaten Amerikan mutfak bide yatak odası eşim de yer minderi seviyo o yüzden o da bunu beğendi bilemiyorum kötü yorumda var aslında haklılar da çok arada kaldım
(20,032 puan) tarafından
Ya işte kullanışlılık dayanıklılık konusunda ben de tereddüt ederdim. Bilemiyorum ama benim de hoşuma gitti yani
0 oy
tarafından
Bence güzel değil canım yaa çok kaba bence başka bak 
(1,502 puan) tarafından
Hep aynı modeller bn aslında teddy istiyodum önceden o da çok tiftik oluyomuş bişi beğenmiyorum beğenince de çok beğeniyorum çok arada kaldım
0 oy
(13,776 puan) tarafından
Zamanla çokukluk oluşur gibi çok yumuşak bunun yerine sandıklı alabilirsin eğer açılsın üzerinde yatilsin dersen
0 oy
(194 puan) tarafından
Aaa  eşimin yaptığı koltuklar kesinlikle çok kullanışlı canım istediğin gibi kullanabilirsin evim küçük olduğu için gündüz oturma odasi şeklinde kullanıyoruz gece iki çocuğuma nevresim serip yatırıyorum çok rahat
(1,502 puan) tarafından
Aaa Ciddi misin eşim yapıyor derken mobilyacı mı eşin
(194 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Temizlik ve kullanım açısından iyi değil diye düşünüyorum çökme yapabilir ayakları yok yere gelen kirlenir mesela çeksen silmek için geri yerine koymak için çeksen altı tüm ıslanır ve zamanla koku olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 29 göst.
+1 oy
3 cevap 240 göst.
+1 oy
22 cevap 412 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (123 puan) tarafından soruldu

410,727 soru

12,358,453 cevap

41,266 kullanıcı

Kategoriler