0 oy
1,064 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailem istemiyor eşimde ben olmasam daha mutlu olacağını ve benden boşanmak için 3 gün düşüneceğini söyledi böyle evlilik istemiyormuş bende yarın çıkar giderim dedim sen bilirsin dedi gidecek yerim yok yol gösterin bana bir sene oldu evleneli 

32 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından

Rabbim seni feraha çıkarsın Senin sahibin Allah:ermm:

tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(912 puan) tarafından
Bitirecek insan 3 gün demez :))
tarafından
Biraz düzeldi gibi bugün aradı biraz konuştuk
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ailen niye karışıyo diyenler valla bazıları kendi hayatımızda olsa her halta karışıyo aileyi bırak bnde amcalar işin içindeydi.Benim de ikinci evliliğim bn anlıyorum seni bnm avantajım şu her nolursa olsun annem babam kardeşlerim yanımda hamileyim çocuğuma da bakarlar ki öyle bişi olacaktı az daha ama ilk boşanmam da bile neler yaşadım ikincisinde amcalar ne der ne yapar bilemiyorum 
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Sorun neymiş madem öle nie evlendi
0 oy
tarafından
Yorumlara baktım canım 2. Evliliğinmis  o yüzden artık emin adımlar atmalısın yerinde olsam son raddeye gelene kadar şiddet darp ve aldatma yoksa otur oturduğun yerde gelsin gelmesin ihtiyaçlarını karşılasın gidecek yerinde yokmuş zaten Allah büyük.
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Sebep ne niye boşanmak istyor
0 oy
(637 puan) tarafından
İş bul yavrum hemen
0 oy
(183 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama eşiniz bahane bulmuş boşanmak için bu gibi basit şeyler sevgiyi aşkı yuvayı yıkmaz ben 10 yıllık evliyim 10 yıl dile kolay neler neler yaşadık boşanma derecesine geldik ama biz pes etmeyi değil savaşmayı seçtik her ikimizde evlilik kolay basit birşey değil heleki içinde sevgi aşk varsa kolay kolay yıkılacak birşey değil evliliği ayakta tutmak zor evet bunun için sabır gerek ister sen haklı ol ister eşin her ikinizden biri Altan almak zorunda evliliğiniz ve sizin için tek taraflı bir evlilik olmaz rabbim gönlüne göre versin hayırlısı neyse o olsun 
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Canım sen zaten 20yasinda genç bir kızsın eşin ise 43 yaşında bı adam bulmuş senin gibisini öpsün başına koysun ....haa sendede hata var o kadar büyük biriyle evlenmiyecektin ..Allah yardımcın olsun 
tarafından
Gerçekten mi kız oha 20 yaş 43 yaş nedir baban yaşında olur kafalar uyuşmaz çocuguna babalık yapamaz yanlış karar olmuş
(4,422 puan) tarafından
Sabah açtığı posta gördüm cnm
0 oy
tarafından
Çocuğunuz varmı bide neden istemiyorum daha canım cicim aylarindasiniz
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Çok yeni evlisiniz bebeğin varmı aileden neden istemiyor ne kadar saçma hep arkanda durmalılar yoksa  bu kocalar kadın kıymeti bilmiyor 
0 oy
(4,220 puan) tarafından

Peki sen ne istiyorsun 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 281 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.
0 oy
31 cevap 664 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elinaa (327 puan) tarafından soruldu