0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (2,416 puan) tarafından
Akşam akşam iyi bir adrenalin yaşadık itfaiye çağırdık aldılar eşim dio evi sirkeli suyla sil falan batıl inanç bence neymiş iyi değilmiş doğru mu sizce

14 Cevaplar

0 oy
(13,832 puan) tarafından
Yani baykuşun ne gibi bi zararı olabilir ki dediğin gibi hepsi batıl inanc
(2,416 puan) tarafından
Bencede ya ****** öyle güzeldi aldılar götürdüler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallahi kuzu ben normalde inanmam ama baykuş gördükten sonra çok kötü olay yaşadık iki kez . O yüzden inanıyorum inanmak istemiyorum ama istemsizce korkuyorum . 
tarafından
Arabanın önünden geçti tuz gölüne gidecektik navigasyon yanlış yere götürdü tuz gölünün girişi gözümüzün önündeymiş görmedik 2 saat kaybolduk araba zarar gördü sonra döndük yanımızda ki arkadaşımız eşinin açığını yakaladı kavga kıyamet koptu döndük tatilden . Evin tepesinde baykuş öttü eşimin kardeşi o gün vefat etti bilmiyorum inanmıyorum ama korkuyorum.
(2,416 puan) tarafından
Anladım kuzu Allah esirgesin ne deyim. Ki ama çok güzeldi:)
(2,416 puan) tarafından
Cnm dün konuştuk ya bugün sabah acı haber geldi esimin akrabası ölmüş İstanbul da otobüs devrilmiş iki kişi olmuş biri 22 yaşında kız annesinin bacakları kopmuş diyorlar apar topar gittiler bizimkiler ben çok üzüldüm ya :(
tarafından
Ay tövbe tüylerim diken diken oldu :(
(2,416 puan) tarafından
Benim de öyle oldu
0 oy
tarafından

Baykuş karakedi bilmem ne .Şu zavallı Hay.vanlara iftira atacaklarina kendilerine baksınlar yaa . Batıl inanış 

(698 puan) tarafından
İnsanoğlu daha tehlikeli bence
tarafından
Aynen
0 oy
(4,815 puan) tarafından
Milletin evine baykuş girse define bulmuş gibi sevinir eşinde batıl inanca mı inanıyor :D çok değerlidir baykuş evinize girmiş :)
(2,416 puan) tarafından
Ya valla değeri j bilmiyorum ama çok güzeldi böyle kahve  beyaz desenliydi ;) oyle tatlı tatlı bakiodu
(4,815 puan) tarafından
Ailemde veteriner hekim var :) köyde çok baykuş kovaladık :D yakalayabilirsek diye karşılıklı örerek bizle dalga geçerlerdi
0 oy
(698 puan) tarafından
Yok bacım ya Allahın yarattığı bi ****** sen millete bakma bide inanırsan kötüye enerjiyle başına gelir 
(2,416 puan) tarafından
Allah Korusun kuzu ben inanmıyorum ama eşim ne bilim inandı gibi
0 oy
(300 puan) tarafından
Yarasa Girse Ne Derdi Acaba Eşin :))
tarafından
Benim de odama girmiş nereden girmişse odada uçuyor, kayınvalidem farketti kuş mu aldınız diyor yoo dedim sonra kayınbabam baktı yarasa :)))) ben çok korktum ama eşim aldı dışarıya attı hemen
(300 puan) tarafından
Aldı Dışarı Mı Attı ii Cesaret Walla
(300 puan) tarafından
Ben Çok Korkuyorum:))
tarafından
Erkekler bizim gibi değil ki :))
(300 puan) tarafından
Haklısın Canım;)
0 oy
(725 puan) tarafından
Küçüklükten beri korkuttular beni de ya baykuş görsem sesini duysam ürperirim ama batıldır bence 
(2,416 puan) tarafından
Ya insanlar herseye bisey buldukları için bence de batildir
0 oy
(674 puan) tarafından
Bence batıl inanç oturduğun yer komple bay kuş dolu evin üstünden de uçup duruyorlar balkonda çay içerken bile kac kere rastladım 
(2,416 puan) tarafından
Çok güzeldi ya insan kıyamaz ki böyle kahve rengi beyaz desenli tertemiz bir hay.vandı :)
0 oy
(303 puan) tarafından

Annemin bahçesinde sürekli gelirler ve yavrularlar hatta yavrusunu beslemisligimiz bile var evde. Hiç öyle şeylere inanmayın yok Baykus yok kara kedi falan yani hepsi batıl şeyler bunlar.  Yaklaşık 10 yıl öncesi çekmiştim bu tatlılığı :) 

image

(2,416 puan) tarafından
Ya ben hiç yakından görmemistim ama valla çok güzeldi :)
0 oy
(1,956 puan) tarafından
Dinde yeri yokdur ama eskiden beri gelen tekrar eden olaylar biliyorum dedemin birşeyi yokdu cocukdum ninem evin karşısındaki agacda gördü ninem kötü şeyler olacak Allah hayra yazsın dedi sabahına dedem öldü ne zaman görsem ürperirim bende 
(2,416 puan) tarafından
Ala ala peki ne yapsam ki
(1,956 puan) tarafından
Sirkeli suyla evini silmeni öneririm
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Tabiki batıl inanç 
0 oy
(5,429 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsunuz cnm nasıl gelmiş girmiş merak ettim
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Sirkeli suyu bilmem , sirkeli su ile silince bir şeyin etkisiz kalacağına da inanmıyorum. Bizde de baykuş ötmesi kavga , hastalık getirir derler. Hatta kurban bayramı akşamında mahallemizi basmislardi,  eşime kavga veya hastalık getirir derler dedim, avludan evin içine girdim yan komşudan feryat figan çığlıklar geldi. Oğlu sinir krizine girmiş bıçakla kovalamis vs. Tabi denk gelmiştir pek inanmam öyle şeylere ama baykuşlarin görünüşleri korkutur beni. İtici h****** 
(2,416 puan) tarafından
Cnm dün bu posttu açtım bugün eşimin akrabalarından kaza yapmış 22 yaşında kız ölmüş annesinin bacakları kopmuş galiba apar topar gittiler istanbulda sabah otobüs devrilmiş çok üzüldüm çok kız öyle güzel öyle güzel beni çok etkiledi
(1,253 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Sanırım baykuşun uğursuzluk getirdiğine inanmaya başlayacağım. Allah bela kaza uzak tutsun evlerden.
(2,416 puan) tarafından
Bende
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Batıl inanç onlar kara kediyide çok severim mesela aklıma uğursuzluk gelmez görünce seviyorum. İnanmam böyle şeylere. Ama baykuş görüntü olarak ürkütücü bir h******ya. Dik dik bakar kafasını tam anlamıyla  çevirir.
(2,416 puan) tarafından
Cnm bende inanmazdım ama bugün acı haber geldi İstanbulda otobüs devrilmiş iki kişi ölmüş biri eşimin akrabası 22 yaşında annesinin bacağı kopmuş falan diyorlar apar topar bizimkiler arabaya bindi gittiler çok üzüldüm:(
(2,252 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun üzüldüm.. bilmiyorum kedilerde olacak şeyleri hissedip haber verebilirler aslında bazende ****** diyip geçmemek lazım hisleri çok kuvvetli olabiliyor hayvanların. Belkide haber vermek icin geldi evinize. Yani ugursuz hayvanlar falan demeyelimde haberci diyebiliriz.
(2,416 puan) tarafından
Bende öyle yorumladım cnm zaten ama üzüldüm ya
(2,252 puan) tarafından
Geçmiş olsun tekrardan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 364 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,429 cevap

44,060 kullanıcı