0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (279 puan) tarafından
Sorum ... Eşim bu gün içim  arkadaşlarıyla köye gidip masa kurcaklarmış 1 gece kalabilirmiyim dedi ben evli barklı adamsun ne işin var dedim otur belirlş bi saatle gel dedim diğer arkaadaşlarımız eşleri izin verdi dedi onlara 

Ben cevp vermedim geç olsada gel dedim 

Siz olsanız bıralırmıydınız alkol alırlar kesin ? 

25 Cevaplar

+2 oy
(288 puan) tarafından

Ben onun annesi degilim, o da benim babam degil.

Su izin olayini garip karsilayan bir ben miyim gercekten ya. Kocaman adam nereye gidip gitmeyecegini bilecek yastadir, ya da nerde kalip kalmayacagini. Bizimkinin oyle biryerde kalayim gibi bir dunyasi yok, alkol de almaz, gun sonu arkadaslariyla gorusse de evine gelir, yapisi boyle, he ben bugun kiz kiza arkadasimda kalicaz desem ne der, hicbirsey. Arada guven yoksa ciddi sorun var demektir. Cocuk degiliz, izinler birakmamlar gondermemler ile evlilik mi olur. Kimse kimsenin sahibi degil ki. Herkes kocaman yetiskin insan nereye gidilip gidilmeyecegini bilecek yasta.
-Reklam-
+1 oy
(1,440 puan) tarafından
Oyle bi dunya yok
+1 oy
tarafından
İzin vermemekte haklısın 
+1 oy
(1,946 puan) tarafından
Benim eşimde kardeşim ve 2 arkadaşıyla yayla evimizde kalacak bu aksam her insanın kafasını dağıtmaya hakkı vardır  benim fikrim bu
+1 oy
(40 puan) tarafından
İzin verirdim. Alkol de alabilir benim yanımda da alır karısmam. Alışkanlık haline getirmeyeceğini benim anlayışlı halimi fırsata cevirmeyeceğini bildiğim icin sıkıntı olmaz. Kocamı eve kapatamam gidemezsin yapamazsın diyemem. Onun da yalnız kalmaya arkadaslarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Sürekli kendime mecbur bırakırsam ona alan tanımazsam evliliğimde problemler cıkar benden sıkılır evlilikten sıkılır bu cok insani bi şey. Sosyal hayatı olmalı. Ama her eş alkole izin vermeyebilir buna da saygı duymak gerekir. 
+1 oy
(2,851 puan) tarafından
İzin vermek mi :/ Çok değişik kültürler. Eşin 14 yaşında çocuk değil ki izin alsın. Sen onun eşi değilsin sanki annesisin. Eşim içmez ama arkadaşlarıyla buluşur kalır gayet. Ben de kalabilirim. Tatile giderim kız kıza, ya da kardeşlerimle. Evlisin ne demek ayrıca, tehlikeli bir ortam varsa bekara da evliye de risk değil mi? Yetişkin bir erkek de neyin riskli olup olmadığını bilir zaten. Maalesef eşin de sen de yetişkin değilsin. 
(40 puan) tarafından
+1 kesinlikle katılıyorum. Her iki tarafta karşılıklı saygı cercevesinde kendine alan tanımalı. Kendim gibi düsünen birini görünce şaşırdım. Yoksa kendimi sorguluyodum az daha ben mi yanlıs düsünüyorum acaba diye :)
(2,851 puan) tarafından
Ben linç yeme pahasına yorum yaptım ama diğer yorumları görünce şok oldum. Anne oğul ya da baba kız gibi yaşamak değil ki evlilik. Eşim kendine vakit ayırınca ben mutlu olurum, o da insan sosyalleşsin sevdiklerini görsün, eğlensin. Ben de aynı şekilde. İsteyen sövsün bana ama diğer türüsü liseli gibi ergen ilişkisi geliyor.
(4,290 puan) tarafından
Bende belki linç yerim ama erkeğin kadından izin alması bana çok saçma geliyo ha ben izin almak değilde haber veririm ama eşim izin almaz gidiyorum der gider sanki çocuk mu izin alsin
(40 puan) tarafından
Aynen ben de haber veririm, eşim benden gidebilir miyim diye izin istese bana bi gülme gelir :D
(4,290 puan) tarafından
Ayy bende gülerim alışkın değilim:)))
(2,851 puan) tarafından
Birey olmamak ile ilgili sanırım bu. Kişisel gelişim tamamlanmayınca böyle oluyor ilişkiler. Hayat arkadaşı gibi değil de ebevyen gibi davranıyor çiftler birbirine. Eşim de benimle izin muhabbeti yapsa koşarak uzaklaşırım soğuyup :)
+1 oy
(4,290 puan) tarafından
Eşim alkol almaz da Bi kaç kere arkadaşlarıyla köye kalmaya gitti ben sıkıntı etmiyorum 
+1 oy
(13,389 puan) tarafından
İzin vermiyoruz izin almıyoruz kendince doğruysa haber verir kendimce doğruysa haber veririm bu kadar basit 40 yaşındaki insana izin vermek haddim değil. 
(5,597 puan) tarafından
Ah ah eşlerimiz bizim yarenlerimiz. Ne biz onların sahibi ne de onlar bizim.
(13,389 puan) tarafından
Annelik rolüne giriyorlar adamda istemsiz bir öfke patlaması haliyle çocuk gibi herkesin olduğu ortamdan koparılmış olma ki bu çocuğu bile rahatsız eder onu neden etmesın
0 oy
(3,084 puan) tarafından

Asla vermezdim kalması için izin 

Zaten gitmiş eğlenmiş kalmak nedir ya :angel:

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Alkol aldıysa o saate araba kullanması doğru değil bence hiç bilmiyorum ergen gibi arkadaşında kalması doğrumu bilemiyorum 
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Alkol varsa oraya göndermem 

Kaldı ki yatıya asla bırakmam.

Allah korusun eşim o zıkkımı içerse eve bile almam.

Rabbbim korusun inşallah . Düşüncesi bile kötü
0 oy
tarafından
Tabi ki vermem, ne işi var? 
0 oy
tarafından

Sende eşleriyle aynı eğlenceyi yapsaydın :D içeceklermiş iyiki benim eşim içmiyor öyle arkadaş ortamı vs takılmaz fazla 

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Ne işi var ya ozaman evlenmeseymis
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Kesinlikle izin vermezdim hayırdır ne kalması bir gün sende deki kızlarla takılcaz beraber kalcaz bakalım ne diycek 
0 oy
(104 puan) tarafından
Veriyorum gitsin içmiyor diye biliyorum içiyorsada içebilir bana cocuguma zararı olmasın da herkezin kendini düşğnmesi lazım zamn zamn gidiyorda 4 5 aydır hiç hafta sonları bizimle degil hep köye gidiyr bende anneme gidiyorum gezme ayarlarsam gezmeye gidiyorım öle 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Evet bırakırdım, alkollü geri dönmektense oldugu yerde kalsın.Bu arada biraktimda defalarca kez. Hatta birinde bir arkadaşının çocuğu gece rahatsizlanmisti, gece eşim ve arkadaşını arabayla almaya gittim ordanda hastahaneye götürdüm minnosun yanına.
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Eşimin alkollü arası yok en fazla bir bardak içerse zorlarlar soda yani sorun etmem gidebilir
0 oy
(13,813 puan) tarafından
İzin vermem net akşam olunca evinde olacak eğer çalışmıyorsa  bensiz disarda işi yok. Bu güvenmemek değil ben nasıl elimi eteğimi çekip paşa paşa oturuyorsam o da kıracak dizini oturacak karısının çocuğunun yanında.
0 oy
tarafından
Benim eşim alkol sevmez ama gitmek istese izin verirdim ben.Ben kendime de eşimin bana olan sevgisine de güveniyorum o yüzden istediği yere gidebilir.Bana izin verirse bnde giderim halalarımda kuzenlerimde kalırım kız gecesi yaparız ama o ne gider ne izin verir 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 483 göst.
0 oy
18 cevap 567 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,618 puan) tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 695 göst.
+1 oy
8 cevap 127 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,417 puan) tarafından soruldu

411,510 soru

12,388,013 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...