+1 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (2,353 puan) tarafından
Kizlar eşleriniz sürekli arkadaşlarının yanına gider mi izin verir misiniz ? 

Benim eşim bu sene bunu belledi her izinli gününde arkadaşlarıyla gündüz Allah var bizimle ama akşamları yok gidiyor tartıştık ama evde sıkılıyorum falan dedi sizce ne yapim 

8 Cevaplar

+1 oy
(12,583 puan) tarafından
arada bir gidebilir ama özellikle izin gününde ailesi yerine onları tercih edemez. müsaade etmem. normalde karışmam ama bu olmaz
-Reklam-
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Benimde eşim sabah işten çıktı arkadaşlarıyla bir çorba içti sonra geldi biraz onlarada hak vermek gerek hem iş hem ev hep boyleler biraz nefes alıyorlar sürekli olmadığı sürece bir sıkıntı yok bence bende sorun etmiyorum çünkü bende arkadaşlarımla gezerim 
0 oy
(129,283 puan) tarafından
gitse hic bisi demem bende keske gitse
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Arada olabilir canım ben kendim de derim o da bende arkadaşımızla görüşelim tabi sürekli değil benim eşim işten geç çıkar izinli gününde bizi gezdirir sonra bazen arkadaşlarının yanına gider normal karşılıyorum hep dibimde olmasın zaten sıkılırım sonra kavga çıkarırım 
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Benim eşim gitmez 

Giderse bizimle birlikte gider 
0 oy
(883 puan) tarafından
Benim bu konuda tavrım şu, nasıl maddi olarak önce ailesini düşünmek bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak zorundaysa, manevi olarak da önce bizi doyurmalı. Yani bizi ihmal etmediği sürece istediğini yapsın. 
0 oy
(261 puan) tarafından
Arada olabilir.Surekli olursa kabul etmem.
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Gündüz vakti iki-üç saat taman olabilir. Ama gece olunca herkes evinde otursun bi zahmet

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 411 göst.
0 oy
17 cevap 462 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 468 göst.

408,337 soru

12,267,549 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...