0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (754 puan) tarafından
Oğluma bir akrabadan bulaşmış el ayak hastaligi. Ve biliyor annesi bende niye ağzını tutuyor yaramı dedim yok düştü ondan yara saçma gelse de inandım. Sonra birinden duydum onun kızı el ayak hastaligi bayadir dedim dün geceden beride oğlum hasta kabardı Dr gittik bir sürü ilaç havaaele  de öncesinde oldu o kişi bunu bilmesine rağmen öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemyrm.

6 Cevaplar

0 oy
(12,716 puan) tarafından
Gecmis olsun. Aynen bulasici. Buyuklerde tasiyici oluyo bu arada sadece çocuktan çocuga bulasmiyo. Ablam bana geldi mesela eve gitti 2 gun sonra onun kziinda cikti. Kizi bize gelmemisti ama
-Reklam-
0 oy
(4,177 puan) tarafından
Düşünce olsa gerçeği söyler kendi cekiyor biliyor neden bir baskasina bulaştirirsin ki. Şimdi birşey desen sen suçlu olursun, bir gün görünce laf sokarsın 
0 oy
tarafından
Bayadır el ayak hastalığı varsa maalesef o çocuktan bulaşmamıştır hastalık boşuna günahını almayın 
(754 puan) tarafından
Günah alma ile alakası yok ki ?
Hastalarmis ve bulaştı ordan başka da bir yere gitmedik herşey ortada
tarafından
Çocuklar bu hastalığa ne zaman yakalandı ve siz ne zaman gittiniz oraya, bu önemli canım ve heryerden kapabilirler bu hastalığı . Hastalık bitince döküntüler hemen geçmiyor
0 oy
(83 puan) tarafından
Benzeri geçen kış başıma geldi. Eşimin kuzeni ve karısı çaya geleceğiz akşam dediler iki tane çocuğu var ve ben üstüne basa basa sordum çocuklar hata değil değilmi dedim hayır değiller dedi. Benim oğlum alerjik tıkanıyor hemen buhar antibiyotik ilaç zor toparlıyor en ufak gribi atlatması bir ay sürüyor. Neyse akşam geldiler iki çocuğun burnu fış fış akıyor bir öksürüyorlarki ciğerleri çıkacak. Alerjik alerjik diyor utanmadan . İki gün sonra oğlum acillik oldu 40 derece ateşle altında bez üst tarafı çırılçıplak zor yetiştirdik iki gün hastanede yattık. Ben bunu aradım ağzıma geleni saydım sildim engelledim dahada evime almam. Kim ne derse desin kimsenin kimseyi hasta etmeye hakkı yok valla
0 oy
(19,839 puan) tarafından
Ayyy sinir. Böyle vicdansizlara inanamıyorum ya. Allah'ım şifa versin yavrucuga . 
0 oy
(6,100 puan) tarafından
ne dusuncesiz insanlar var ya . hayir olum kalim meselesimi yani tut evde ccgunu iyilesene kadar. gidecek parkta ona buna bulastiracak konu komsu ev gezmesinde akraba bulastiracak. kendin cekio. zaten derdini niye elalemin basina bela edion bu musibet hastaligi .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 493 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 404 göst.
22 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde simgeozkn (1,006 puan) tarafından soruldu

409,701 soru

12,316,252 cevap

38,835 kullanıcı

Kategoriler

...