0 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar bebeğim korktu hastaneye gitsem sakinleşir mi diyen post sahibi biri vardı noldu acaba bebeğe ya aklım takıldı neden korktu acaba yavrum 

18 Cevaplar

+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Böyleleri ana baba olmasın yaaaa 
(1,308 puan) tarafından
Aileleri konyada yaşıyor kocasının da kendinin de.Bu şuan İzmirde.Çocukları 2 taneymiş biri Aras diğeri Fırat.Kocası uzmanmış astsubay olunca götü kalkmış.
(1,428 puan) tarafından
Ense bu kıskançlık krizinde
(5,955 puan) tarafından
eneee bi gecen gun otelde benek mikrop kaparmi diyen kisi. e otelin mikrobundan bebegi sakindigina gote cam fanusta yasiyorlar diye dususustim bende . ama postlari kafa kirmis belli
(13,068 puan) tarafından
Muhtemelen evi terk edecek eşine ders vermek için otel mevzusu da o emin ol.
(1,428 puan) tarafından
Kendi gebersin ,o çocuğa dokunmasın ya beni anlatsam hikayemi burda ağlamayan kalmaz neller yaşadım şükür 2.evliligim mutlu olduk evladıma,hele esim varya inş ondanda çocuğum olur en cokda esim hak ediyor babaligi yeminle benim evladıma oz babaindan daha baba oldu Allah razı olsun Rabbım eşine evlat sevgisini tadirsin
-Reklam-
0 oy
(686 puan) tarafından
Ya cevapta vermiyor kimseye postlarıni okuduğum kadarıyla sağlıklı bir birey değil umarım bebek iyidir
(84 puan) tarafından
İnşallah bacım valla aklım takıldı ne yaptılar acaba bide şey yazmış ne sen sor ne ben söyleyeyim diye
tarafından
O ne demek öyle ya
0 oy
(697 puan) tarafından
Cevap vermiyorki bende merak ettim şimdi 
(84 puan) tarafından
Bende vallaha bacım çocuğa aklım takıldı ne hale koydularsa artık
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Ya canım inanmayın ya o çocuk korksa aklına buraya yazmak mı gelir bir insanın hadi korktu diyelim acile gidecek kadar nasıl korktu bu çocuk acilde sakinleştirici diyor keşke gidipte sakinleştirici vurun dese tutanağı yer doktordan 
(3,603 puan) tarafından
Şahsen canım böyle bir şeyde sence çocuğu hiç mi önemli değil ucunda ölüm olsa yine hastaneye götürmesi gerekir
(2,125 puan) tarafından
Evet cnm normal bir anne kocası başında olmasa bile koşa koşa bir yolunu bulup hastaneye gider sorun bu
(3,603 puan) tarafından
DP adindaki arkadaş hem bu bebek için hemde az önceki kız için elinden geleni yapacak sosyal hizmetlerde çalışıyor arkadaş
(2,125 puan) tarafından
Ya çok sevaba girer inşallah hallolur
(3,603 puan) tarafından
Evet arkadaş hakedecek Allah razı olsun ilgilenecem dedi
0 oy
(398 puan) tarafından
Cevap vermiyor ki aklıma kötü kötü şeyler geliyor inşallah düşündüğümüz şeyler değildir 
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Cevap vermiyor önce ki postlarinda da kimseye cevap vermemiş. Eşinden intikam almak için acaba bebeğe birşey mi yaptı akılıma iyi şeyler gelmiyor 
(3,878 puan) tarafından
https://annelertoplandik.com/forum/16145715/korkmus-bebege-acilde-ne-tur-sakinlestirici-uygulanabilir ben direk posttu attım oradan kullanıcı adına tıklayıp diğer postlara bakabilirsin cnm
(567 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi olabilir.. Ya insanlar ne ara bukadar kötü oldular. Ben geçen savaşta bir çocuğun annesinin sütü kesildi diye tülbente hurma bağlayıp onu emdirdiğini gördüm. Kendime hala gelemiyorum. Rüyalarıma giriyor korkuyorum üzülüyorum inanır mısınız. Diğer bu kötü insanlar da kendi evladı yaa, insanın kendi evladına zarar verir yada verdirir mi. Ben yakarım yıkarım ortalığı kıyametler koparırım saçının bir teline...
(3,878 puan) tarafından
Rica ederim, işte bir tarafta evladını düşünen gerçek bir anne diğer tarafta ise anne sıfatinı taşıyan biri var. İnsan olsaydı evladını korurdu canim tırnağına zarar gelse kafayı yiyoruz
(567 puan) tarafından
İnşallah aklımıza gelen olmamıştır. Bebekler savunmasız birer melekler. İnşallah anne baba yı duyduğundan felan korkmuştur da dayak işkence vs yoktur
(3,878 puan) tarafından
İnşallah öyledir canim
0 oy
tarafından
Buraya yazmak nasıl aklına gelen ilk şey oluyor. Dün benim bebeğim uykusundan uyandı bir saat ağladı ne yapsam susmadı oturdum dayanamadım bende ağladım 112yi aradım doktor en yakın hastaneye gidip dedi sonra sakinleşti gece ateşi 38i geçti hemen acile gittik bağırsakta gaz varmış ondan olmuş. Yani insanlar değişik 
0 oy
(489 puan) tarafından
Ne oldu post sahibinin nicki ne 
tarafından
Beyaz gül
0 oy
(75 puan) tarafından
Benimde aklımdan çıkmıyor ya
0 oy
(96 puan) tarafından
Ay onu bende merak ediyorum Ya bebeğe bişi yaptılar yada Bisiyden korkup da sakinleştiremediler Sanırım Allah'ım evlatlarımız korusun  :(
0 oy
(4,247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kocasından intikam almak icin bence bebeğine zarar vermiştir sonrasında bebek korkunca pişman oldu ruh hastası 
tarafından
Allahim tedavi neden olmuyor böylesi yaa yazmiyor hic bir yorumada
(4,247 puan) tarafından
Yazar mı eğer  bebeğe bjsey olduysa yandım yandıma düşmüştür
tarafından
Deme kız deme öyle
(4,247 puan) tarafından
Nasıl bi vicdan var anlamıyorum eşin ne b.k yiyorsa yesin acısını çocuktan çıkarmak ne demek cehenneme kadar yolu var intikam alınca sanki adam olmayan pişman mi olacak
0 oy
(9,881 puan) tarafından
Okudum bebek bu yüksek sesten korkmuş olabilir vs diye düşündüm.

( Ama kadın acilde anlarlar mi korktuğunu yazmis) 

Bu cümlede birşey vardı 
0 oy
tarafından
Ismı nedır nıckı yanı
tarafından
Beyaz Gül
0 oy
(705 puan) tarafından
Benimde öyle ama hiç haber yok
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım dünden beri benim aklım o bebek de kalmış zaten kadın da artık Cvp vermiyur acaba o bebeğe ne yaptılar öyle korkmuş 
0 oy
(128,523 puan) tarafından
simdi hordum o postu napmislar lan bebege
(978 puan) tarafından
Ben gormedim o postu
0 oy
(13,068 puan) tarafından
Sakinleşir mi değil de korktuğunu anlarlar mı sorusu daha sıkıntılı orada. Kadın da eşi de normal değil. 
naptilar hocam bebege yaa
(13,068 puan) tarafından
Bilmiyorum sevda yanında sadece bağırma olduğunu sanmıyorum tutup attılar mı artık çocuğu ne oldu
tecavuz geldi aklima benim tutup atma olsa trcevuzden yaa ooff yazmak dahi istemiyom
0 oy
(748 puan) tarafından
Bir bebeğin korkacağı kadar ne yapmış olabilirler ki ? 

İnşallah çoğu kişinin aklına gelen şeyi yapmadılar . Öyle bir çağdayız ki zaman değil insanlar suçlu. Her gün haberlerde görüyoruz neler oluyor artık insanlarda psikoloji kalmadı 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,659 göst.
17 Kasım 2022 Aile kategorisinde .myrd1357 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,221 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 528 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esrarengizbiri (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,200 göst.