0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (901 puan) tarafından
Eşim fabrikada 3vardiye çalışıyor gececi oldugu vakit sabah 9da gelir üst katta kahvaltı yapar hemen annesine iner yatar saat 3e kdr uyanır akşama kdr bahçede taş toprakla uğraşır yemek saati gelir yemek yer tekrar annesine iner gece 22 40ta ise gider öbür vardiyelerindede sabah 6da gözünü açar açmaz yataktan firlayip annesine iniyor bir değil iki değil bıktım artık basindami beklicem işlerim var aşağda bahçede diyo zaten kimsem yok buralarda oda 7 24annesiyle takılıyor 4cocukla tek başıma uğraşmaktan bunaldım artık bu sabah kavga ettim annene bu kadar merakliysan yemeğe de gelme temelli annenle yaşa bu ne lahana turşusu dedim ben usagin değilim karinim annenle bosanamadin niye evlendin madem sessizliğe düşkündün niye çocuk istedin bu kdr napicagimi bilmiyorum artk anneside diyo oğlum sonuçta senden izinmi alicak yatirmiyo çocuklar tabiki bende kalicak ikisinide boğasım var 

13 Cevaplar

+1 oy
(447 puan) tarafından
Sen de git annesinin evine hem evin kirlenmez ;) benim yengem öyle yapıyor köyde altlı üstlü oturuyorlar. Annem kızmıyo hiç mutlu oluyor bile 
(901 puan) tarafından
İniyoruz çocuklarla kaynanam diyo gidin yukarı bırakın uyusun ne işiniz var burda bahçede bile eşimin yanına gittiğimde yukarda işin yokmu ne dolaniyon oğlumun peşinde diyor kadını bogmamak için zor tutuyom kendimi
(571 puan) tarafından
Bencede boğmalısın, saçmalığa bak.. Üzüldüm adına. Aklıma bişey de gelmedi tavsiysde bulunamıyorum
(447 puan) tarafından
Ee o da ondan rahatsızsa sen de inadına git.
(571 puan) tarafından
Bencede
-Reklam-
+1 oy
(2,307 puan) tarafından
Bu değil miydi bi çocuk daha  diye tutturan? Anlamıyorum annesi öz annesi bile değil. Kendi keyfinden kaçıyordur oraya inan ki. Yada yazın olan ayrılık meselesini kendi içinde atlatamamış. Adamı övdün övdün nazar bile değdirmiş olabilirsin :) bitanede bende var. Bildiğin kaçıyor ve kayınvalide yardım etmeye çalışıyor onun bu işine. Hiç oralı olmuyorum. Bu bu yapılacak diye. Bende bıktım bu durumdan. Çocuklar huzursuz bir ortamda yaşamasın diye çok diş gösteremiyorum ama benimde sonum hayır değil
(901 puan) tarafından
Hala istiyor da bidaha rüyasında görür uykuya çok düşkün annesine olan düşkünlüğünden değil ne zmn arkamı dönsem uyuyor uykusuz çalışamıyorum diyo çocuklari alistirdi tepeme çıkıyorlar uyurken diyo
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Bu durumu yasasaydim alırdım çocukları giderdim anneme bı müddet orada kalırdım ana oğul ne yaparsa yapsınlar. 
(901 puan) tarafından
3defa denedim gittim geldim yine aynı annesi ölsede herhalde yine inip aşağda yatar kalkar
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Çocukları 1 hafta  10 gun ,valideye bırak, kendi annene git hastayım annem bana baksın de dinlen gel. Şimdi birileri diyecektir çocuk bırakılır mı, sokağa at demiyorum.Sonucta ana oğul evlat iliskisi kuvvetli gayet de iyi bakar valide ,oğlunun evlatlarına.Sadece kıymetin anlaşılsın ,yüklerin anlasilsin ama kapıyı vurup öfke ile çıkma, hasta ol ,bakılmak için gitmen gereksin.

Valide oğluna bakıyor torunlarına mi bakamayacak iyi bakar merak etme hiç de korkma söyle olur böyle olur diye.Hic birsey olmaz Allahin izniyle baEm zorla empati yaptırmak gerekir koca adam izin almayacak tabi ama minnoş çocuklar mecbur bakılacak ihtiyaçları giderilecek özverili davranılacak büyümüşü idare etmek kolay görelim bakalım neler olacak.
(4,225 puan) tarafından
Nickini  şimdi fark ettim, bu nickin hakkını ver bacim  :)
(901 puan) tarafından
Annem 3ay önce belinden ameliyat oldu hala yatağa bağımlı gelin bakıyor evde onlardada 5cocuk sürekli kavga huzursuzluk oraya gidemem
(4,225 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim annene gidebilsen iyi olurdu bir süreliğine.
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Madem öle nie seninde günahına girmiş evlenmiş yaaa 
0 oy
tarafından
İyi yemini suyunu da sen ver bundan sonra diyeydin 
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Allah akıl versin kocana ya
0 oy
(5,378 puan) tarafından
Eşini kendi tarafina çekmenjn yolunu bulacaksın cnm aerik bizede zaman ayır de
0 oy
(342 puan) tarafından
Belkide 4 çocuktan dolayı annecidir. Kaçacak yer arıyordur. Kocalar sıkıntıya gelemez rahat insanlar. Kadınlar hizmetçidir. Pek bir değerimiz yok
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Ay sinirlerim bozuldu aile apartmanin en kötü yanı bu sanırım daha buyuyememis annesinin süt kokusuna muhtaç adam ne diye 4 çocuk yapmış hiç evlenmeyip yaşasaymis ikisi beraber kaynana da çok laf ettirmissin ne demek oğlumun peşinde dolanma sen sıradan bir kadın değilsin oğlunun karissin çok ezdirmissim kendini istersen bi silkelen eşine durumun böyle devam etmeyeceğini söyle çocuklarla onunda ilgilenmesi lazım sesini çıkar yoksa durum böyle gider 
0 oy
(18,352 puan) tarafından
Ben hiç yemek yapmam muhtemelen böyle kocaya otursun anası ile yesin bu ne kendi yaptığı çocuklardan mı kaçıyor Allah akıl fikir versin 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Evlendirmeseydi bu kadar meraklıysa oğluna.. sürekli soylen kaynanana bıkar belki az gel der oğluna 
0 oy
(12,712 puan) tarafından

1 defa öyle kaçtı eşim çocuk ufak durmadan ağlıyor kolik aradım anasını bana bak o oğlunu hemen gönder ben tek yapmadım bu çocuğu öyle kafana göre de cagiramazsin onun bir ailesi var artık beni bu durumda bırakıp oraya geldi eve de gelmesin al koynunda yatır dedim lohusalık tavan tabi şimdi diyemem öyle şeyler anında geldi eşim bidaha da kaynanam öyle cagiramadi en ufak şeyde aman oğlum gel kafanı dinle şöyle böyle delirtiyordu beni

(3,454 puan) tarafından
Burada ki arkadaşımın kaynanasi da öyleymiş. Gel oğlum sana günah oğlum, git uyu oğlum yoruldum oğlum öyle öyle cocuk evden soğumuş. Hala bile en ufak olayda kavga çıkarıyor kocası. Çünkü rahatlığa alışkın. Ya diyor ben hastanede yatıyordum oğlumun bronsitinden kocam qrkadaslariyla takılıyordu. Günahtır oğlum hava alsın diyormuş şeytan kaynanasi
(12,712 puan) tarafından
Benimki de ben hastanede yatarken gidip napcan yeri rahat onun diyordu
(3,454 puan) tarafından
Hee 5 yıldızlı otel. Gel anne sen de kal deseydin tövbe tövbe ne insanlar var

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 492 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.