0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yapıldımi kahvaltılar bugün neler yapacaksınız :angel:

Ben sabaha kadar uyuyamadım hem ağrım var hem sancım oturtup kalkarken kaşıklarım batıyor  yatağım da dâhi yatamıyorum koltukta oturur pozisyonda yaslanarak ne kadar uyuya bildiysem yarın hastane günü diye eşim bugün de işe gitti yarin izin yapacak mış havada güneş var ama çok soğuk   bi duş alsam az kendime gelirim belki ama aparatim 1 tane kalmış o yüzden olmuyor acil durumda ortada kalırım 

Yemekte eşime Kara lahana çorbası yapıyorum kemdime soslu makarna yapicam gecen a101 de sos dikkatimi çekti aldım onu denemek istiyorum 

image

10 Cevaplar

0 oy
(4,132 puan) tarafından

Par

imageparktayız çocuklarla 

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah ❣️ afiyet olsun bu arada 

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm oh ne güzel oynuyorlar ben oğlumu çıkartmıyorum babası gelince anca alıp gidiyor
(4,132 puan) tarafından
Sende sağlığına kavuşunca rahat rahat çıkartırsın kuzum
(4,296 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım benim 
(4,296 puan) tarafından
Gel beraber olsun cnmmmm
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Üstümde saçma sapan bir yorgunluk var ya neden anlamadım yemek düşünüyorum pazara gidemedim bakalım ne yapıcam kahve koydum şimdi 
(4,296 puan) tarafından
Aynısı bendede oluyor havalardan sanirim
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Aleyküm selam canım yordun kendini sarma falan yaptın o yüzden ağrın olabilir ya. Ben daha kahvaltı yapmadım yapmadık yani ailecek duruyoruz öyle eşimle tripliyiz. 
(4,296 puan) tarafından
Kuzum ben 15 gündür böyle çekiyorum oturamiyorum kalkamıyorum afedersin vajinal batmam kramplarım cok aşırı derecede var ilaç da alıyorum ama bağırsak torbası midenin hemen altında olduğu için ilaç bütün olarak çıkıyor torbaya binde bir vücut alabiliyor
(2,168 puan) tarafından
Çok zor durum.canim Allah'ın izniyle kurtulursun bu durumdan inşallah ne kadar kaldı doğuma tarih bellimi
(4,296 puan) tarafından
Yarın planlaması yapılacak cnm tahmini 4 hafta filan kaldı 32.1 deyim
0 oy
(556 puan) tarafından
Kardeşim yolda bana geliyor hazırlık yapıyorum canım 
(4,296 puan) tarafından
Sohpetiniz bol olsun
0 oy
(7,431 puan) tarafından

image

hava güzel bugün evdeyim suan 
(4,296 puan) tarafından
Ah ne güzel bahçe maşallah ya
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Dün duvarları sildim evi sildim süpürdüm banyoyu dip bucak yıkadım halıları makinaya attım serdim zor uyandım kahvaltı yaptık oğlumla gözlerim yanıyor ama yorgunluktan bugünde sadece mutfağı topladım evi süpürdüm çamaşır asla bitmiyor :( midem bulanıyor huzursuzum o yüzden şimdi bi kereviz çorbası yapmayı düşünüyorum akşama ne yapcam bilmiyorum makarnadan mantı mı yapsam 
(4,296 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm ev halkı yiyorsa makarna ile geçiştir
(1,107 puan) tarafından
Oğlum yemiyor da o zatn hiç. Bişi yemiyor ona köfte yaparım
(4,296 puan) tarafından
Yemeyen bebe bitanede bende var
(1,107 puan) tarafından
Çok zor bacım deli olacam
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ❤️ senin doğum ne zaman kuzum kaç haftalık oldun 
(4,296 puan) tarafından
Gülüm son 4 hafta filan kaldı 32.1 deyim yarın tekrar konuşulacak genel cerrahi de ameliyat edecek ayni anda 2 ameliyat olacağı için doktorlarin birlikte bir karar vermeleri gerekiyor bunun için netlestiremiyorlar  ama bildiğim kadarıyla bu hafta 2 gün yatış verip ciğer geliştirici de yapmayı düşünüyorlar geçen hafta öyle demişti ler
tarafından
Ay hadi İnşallah sağlıkla gelsin bebişimiz ❤️ inşallah bu doğumdan sonra Allah sana mükemmel bir sağlık verir tüm dertlerinden kurtulursun ❤️❤️❤️❤️
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️♥️
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Evi süpürdüm, oğlum uyudu sıra kızımı uyutmakta o da uyusun kalkıp yemek yapcam ama aklımda hiç bisey yok 
(4,296 puan) tarafından
Maşallah her yerde söyleme cnm benimki yeri geliyor sabah ezanina kadar oturuyor doktor bay bay diye bi damla verdi uyutur dedi o bile fayda etmedi bize
(4,248 puan) tarafından
Ben erken yattığım için onu da öyle alıştırdım ben gece yarısına kadar basinda bekleyemem :)
(4,296 puan) tarafından
Benimkide alışmıştı cnm muhteşem düzeni vardı 2 ay kadar annemde kaldi yemekte yemiyor simdi uykuda uyumuyor
(4,248 puan) tarafından
Benim oglanda misafir gelince ya da biz Bi yere gidersek ipin ucunu kaciriyo sonra yine eski düzenine geri dönüyo
(4,296 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(1,369 puan) tarafından

image

Kafecilik oynuyoruz kız anası olunca böyle :) Sana da acil şifa versin Allah im canım... Tüm hastalara da.
(4,296 puan) tarafından
MAŞALLAH

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 280 göst.
+2 oy
18 cevap 355 göst.
0 oy
24 cevap 345 göst.

408,338 soru

12,267,559 cevap

37,509 kullanıcı