0 oy
51 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 30 yaşındayım bu hayatta istediğiö hiçbir şeye sahip olamadım neye heveslendiysem olmadı sınava girerim derece yaparım az kişi alırlar doktor randavusu alırım greve denk gelir ailedeki bütün kronik hastalıklara sahip tek çocuk benim elimi neye atsam kurur işlerim hiç rast gitmez direksiyon sınavına girdim bana öyle bir hoacalar denk geldi ki sonra trafik kitlendi iş başvuru yaparım asla alınmam hiçbir işin rast gelmiyor ne yapsam ne okusam dua olarak da azcıcık nasibim açılsa vallahi tükendim sürekli boşa kürek çekmekten 

1 cevap

0 oy
tarafından
Nasip vardır şans yoktur hayatta..

Rabbime sığın canım baglan rabbime ..her sey cok güzel olur inşallah..birde ben heves etmeyi biraktim .. çünki neye cok fazla heves edersem hep pisman oluyorum

Okumak kucuklukten beri hayalimdi hep..ama bir sekilde okuyamaeim..okulun en iyisiydim.

İnşallah şansımı deniycem bir daha ama sonuçta cok heves ettigim bir seydi be olmadi
(38 puan) tarafından
Vallahi benim de dünya hayatımda hiçbir istediğim olmadı nr kadar kötü yalancı insan varsa mutlu ben hep mutsuzum nasipsizim
tarafından
Deme öyle canım bu gününe şükür et ..rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah bundan sonra
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 28 göst.
0 oy
5 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 22 göst.
0 oy
8 cevap 64 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Esra93 (262 puan) tarafından soruldu

407,169 soru