+2 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sanırım bundan iki yıl önce çok korkuyorum hamileleik postu acarsam diye yakiniyordum ee tabi üzerine hamile kaldım kızım 12 aylıktı aybarsin rahatsızlığı ameliyatları derken 8 aylık olacak yarın Allah ol diyince oluyormuş tek çocuk iki çocuktan daha zordu iyiki olmuşlar bende hiç istemedim çoğu kişi bilir kürtaj denince sevinmiştim ama oğluşum mucize oldu ilk çocuk küçük diye paniğe kapılmayın zaman akıyor böyle tatlis anlar geliyor :) ❤️

Gittiiii

22 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
simdi sana bunun sac bas yolan sekkini gosterirdimde neyse herkes 2. yapsin girsun anyayla konya arasini☺️
(4,132 puan) tarafından
Sevda ondan bende de var iki erkek çocuk sürekli didişme kavga bazen kapıdan çıkıyorum fark etmiyorlar bile:D
(129,283 puan) tarafından
cok zor beee hele aralarindaki yas farku azsa cok cook zor multi zor
tarafından
Benim oğlan fena geliyor belli ablasının sacalrini yoluyor şimdiden :)
(4,132 puan) tarafından
3.5 yaş var evet çok zor valla büyük okula başladı da biraz rahat ettim:)
tarafından
Bende kreşe vermeyi düşündüm çok istiyor ama bilemedim kararsizim
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bnmkide yakında 8 aylik olacak inşallah 

Diğeri 8 yaşında :)

(13,559 puan) tarafından
Maşallah canım ya genç yaşta anne olmak bu yönden güzel olsa gerek  benim şimdi birine enerjim yok  :D
(7,431 puan) tarafından
Daha gençsin yaa sende :)) eşimin amcasinin karisi 42 yasinda hamile kaldı isteyerek.  Büyüttü suan 5 yasinda . :D
(13,559 puan) tarafından
Ay o zamana ben cokerim  :D
(450 puan) tarafından
Bnde 22 yasında anne oldum. Suann 26 ya yenı gırdım daha çok gencim:) 29 yaparım bnde D:
(7,431 puan) tarafından
Aynen en iyisi;))))
0 oy
(7,944 puan) tarafından

Aşerdim bak ikinci uşağa :D maşallah kuzularima Rabbım esirgesin yaa nasıl da ballar çok güzel bir manzara ♥️

tarafından
Aseren gelsin yazaydim başlığa:D
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Oyy minnoş yavrular☺️ maşallah barekallah ♥️⭐
tarafından
Allah razı olsun teyzesi ❤️
0 oy
tarafından
Benim cadı rahat bırakmaz bana ben biliyorum şimdiden bı misafir çocuk gelince beni yiyor
tarafından
Benimkide öyleydi ama çok seviyor kardesini
0 oy
(580 puan) tarafından
Maşallah ne güzeller ☺️❤️

Hem isteyip hem korkanlardanım kızımla başa çıkamıyorum daha küçük hemde nasip ☺️
tarafından
Benimki kadar zor olmaz kimsede aybarsi sürekli korumak zorunda kaldım kızım zarar verdiği için değil kendi elini falanda vurmasın diye gözüne çok şükür o günler geride kaldı şimdi birde sağ salim yuurmeye baslarsa çok çok rahat edicem
(580 puan) tarafından
Aa tabi canım  ben genel iki çocuk olarak söylüyosun sandım yoksa sağlık söz konusu olunca Rabbim anneye de babaya da güç versin hiç kolay değil
tarafından
Amin insan oraya dusmeyince bilmiyor ismin ne bilmiyorum ama Allah sağlıkla vversin buna da çok sukur ❤️
(580 puan) tarafından
Fatoş canım eski hesabım fatos88 konuşmuştuk yine yorumlarda ☺️ amin canım Allah kimseyi sağlıkla hele evladıyla sınamasın ❤️
tarafından
Aaa evet hatırladım ❤️
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ne kadar yaş aralığı var aralarında 
tarafından
Kızım 29  oğlum 8 aylık
(1,783 puan) tarafından
Büyüklermiş  benimki 16 ve 4 ayliklar
tarafından
Seninkiler daha azmis arasi
(1,783 puan) tarafından
Hiç sorma enkazmi depremmi :D şükür yinede iyi geliyorum üstesinden
(489 puan) tarafından
Kız senin bebeğin üç aylıkken mi hamile kaldın maşallah büyük cesaret
(1,783 puan) tarafından
Şükür büyütüyorum yinede iyi geliyorum üstesinden  ilk dogdugunda zor geldi ama insan alışıyor zamanla nelere alismadik ki
(489 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbim yardım ediyor günler geçiyor çok şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun çocuk yetiştirmek büyütmek çok zor ve çokta güzel bir duygu
(1,783 puan) tarafından
Zor ama onlarla sende buyuyon napcam onlar olmasada canım sıkılır di
(489 puan) tarafından
Öyle valla:)))
(1,783 puan) tarafından
Senin bitane herhalde
tarafından
Y ilk zamanlar zordu ama ben iki ay hastaneye git gel kızımla çok ilgilenemedim oda hircinlasti tabi ama üç aydan sonra rayına oturduk baya herşeye rağmen pişman değilim :)
(489 puan) tarafından
İki tane biri 3yasinda diğeri iki aylık :)
(1,783 puan) tarafından
Benimkiler de bu yaşına deyseydi gerisi gelir inşallah ilk bebeğimde 1 ay yoğun bakımda kaldik ikinciside şükür yoldu öyle bişey Allah hastane kapısında çaresizce bekletmesin gerisi hallolur
(489 puan) tarafından
Aminn inşallah rabbim cocuklarimiza ve bizlere sağlık sıhhat versin inşallah hastane kapısı çok zor bide evladını öyle hastanede. Görünce insan üzülüyor
(1,783 puan) tarafından
Öyle tabi
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Kiz kandirma insanlari :woot:

tarafından
Gerçekten öyle bazen eşime diyorum bu işte bir terslik var Allah yardım ediyor insana
0 oy
(13,707 puan) tarafından

Maşallah kuzularıma buraya gelmişler hoş gelmişler <3

Çok şükür geldik tatlı zamanlara

tarafından
Seninkiler de çok bal bebeğim ❤️
0 oy
(17,884 puan) tarafından

Bende istiyorum :( Maşallah pek güzeller ❤️

tarafından
Darısı sana olsun o zaman ❤️
(17,884 puan) tarafından
İnşallah canım .
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Valla kimse bana bunu inandıramaz :)))) 5 dakika böyleyse 23 saat kavga oluyor her ailede
tarafından
Kız yok daha küçükler :)
(2,560 puan) tarafından
Eltimin çocuklari arasından 16 ay var. İlk 2 yıl kız resmen çöktü
tarafından
Yok be kuzu o kadar da değildi benimki herkesin bebesi farklı ama iste
(2,560 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşında ve aşırı şımarık ve mızmız. Ben bir tane yapsam şimdi 6 aya kalmaz kafayı yerim
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Canım benim bunlar daha iyi günler:) hele konuşup ayaklasinlar sen görürsün nasıl saçlar başlar yolunuyo:) tabi canları sağolsun 
tarafından
Aybarsim sağ salim yurumeye bir başlasn da herşeye razıyım
(9,916 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Zikkimin koku yine yetisemedim hih 
0 oy
(400 puan) tarafından
Ay bi'de üçüncüsü nasıl olurdu hahaa
0 oy
(2,201 puan) tarafından

Valla zangır zangır korkuyorum Allah şahit ama erken menopoz yüzünden ikinciyi yapmam lazım. Gerçekçi bir post gibi gelmiyor ahahaha:D

0 oy
(13,559 puan) tarafından

Allah ömürler versin canim.  Valla yaz bitene kadar ben istedim yalan yok simdi yaz bitti kızımın dertleri bitti ben rahata erdim yaş da 30 oldu tren de kalktı Allah isteyene versin  :)

0 oy
(6,661 puan) tarafından
Foto görmedim ama Aşlah çocuklarını sana bağışlasın ayağına taş değdirmesin ❤❤☺doğumunda bana çok güzel dua etmiştin. 
tarafından
Allah' razı olsun canım benim ,❤️
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Tüühhhh be kaçırdım. 
tarafından
Atarım yine canim
(7,947 puan) tarafından
Beklerim bebeğim  :)
0 oy
(1,922 puan) tarafından
İstiyorum ama korkuyorum çok ben
tarafından
Bende hiç istemedim aslında
0 oy
(348 puan) tarafından
Böyle postları görünce acaba beni ne bekliyor diye düşünüyorum açıkçası kendimi hazırlıyorum gibi kızım 4,5 yaşında ikinci yolda kızım kıskançlık yaparsa ne yaparım diye düşünüyorum.
tarafından
O yaş da nasıl oluyor bilmiyorum ama ben şuan çok iyiyim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 401 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 454 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 413 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (324 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...