0 oy
1,172 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından
Ben dünden sonra uygulamaya giremedim herkes çocuğa bisey oldu sanmış çok şükür bebeğim iyi bugün de keyfi yerindeydi sadece ben dün akşam mama almaya gittim geldiğimde bebeğim çok ağlıyordu normalde battaniyeyle sallayınca hemen susar ama orada sallamalarina rağmen ağlıyordu hemen kucağıma aldım titriyordu biseyden korkmustu belli ama neyden korktuğunu ne olduğunu anlamadığım için acilde anlarlar mı diye post açtım insanlar hep beni suçlamış ama benim tek suçum çocuğumu bırakıp mama almaya gitmekti...

24 Cevaplar

+8 oy
(4,648 puan) tarafından
Senin bir market merakın var ne var bu markette sürekli markete gidince sen coxuguna birşey oluyor markete gidersin kocan çocuğun boynunu bacağını kizartir mutfağa girersin kocan çocuğun bacağına vurur yazık çok yazık Allah size akıl fikir versin kardeşim anne olmak zorunda değilsin sorumluluk sahibi değilsen anne olma yaaaa git tiplerini mi baglatiriuon yumurtalığıni mi aldiriuon git ne yapıyorsan yapta üreme  
(10,882 puan) tarafından
Ya bisey soyleyip linclenmek istemiyorum ama haber alamadik yarim yamalak anlattigi icinde net anlamiyoruz dunden beri de bisey yazmayinca hakli olarak herkes cok gerildi heleki son olaylardan sonra hepimiz korkuyoruz ama olasi bisey sanki kadin cocuga zarar gelecek diye korkuyo belliki herseyden supheleniyo eger anlattiklari dogruysa
(4,648 puan) tarafından
Bugün ki yarın ki değil anneee postlarini oku hep problem 2019 dan beri lohusa değil ya bu kadin
tarafından
İşte bende onu diyorum kendiside bunu önceki postlarinda anlatmış psikolojisi iyi olsa zaten bu şekilde davranamaz ki belkide üstüne fazla gitmemek lazım
tarafından
Onu bilemiyorum canım ben bir iki tanesine baktım yalan soylemeyim smdi gecmisi çok okumadım
(662 puan) tarafından
Bende önceki postlara baktım ne yazmışım diye (Dertlesmeye ihtiyacım var ) başlıklı bi post açmışım onu okursanız daha iyi anlarsınız durumu
-Reklam-
+3 oy
(1,893 puan) tarafından
İNANMIYORUZZZZZZ
(662 puan) tarafından
Canım telefon numaranı ver görüntülü arayım göstereyim bebeği ciddiyim bu arada özelden yaz arayım
(1,893 puan) tarafından
Keşke bunu dün yazsaydın....
tarafından
Sonunda aklı başinda biri çıktı da burda anlatılan her hikayeye inanmadı şükür gerçektenn
+3 oy
(3,042 puan) tarafından
Valla ne yalan soylim ben senin dünkü postundan zerre şüphe duymadım belki şüpheye düşülecek tavırları sözler sergiledin ama ben öyle hissetmedim o postu okurken beni linclemeye gelmeyin kesinlikle . Ama burdakiler paronayak gibi olmuş kadın kocasından intikam almak için bebeğimi kullancak kullansa buraya mi sorck 
tarafından
++++++++++
tarafından
Aşırı abartı bı şekilde yürüyorlar üzerine dört koldan belli ki aktif yorum yazabilen birisi değil :) dedektif gibi herkes
(662 puan) tarafından
Valla normalde aktif yorum yazmam da buradakiler  beni bile yazmak zorunda bıraktı
+1 oy
(7,590 puan) tarafından
Önceki postunu yeni okudum ve posta yapılan yorumları şaşırarak okudum. Ne var ne olmuş yani. Kadın annesine bırakmış çıkmış gelmiş ağlıyor çocuk anne iç güdüsü ile hastaneye götürmek istemiş. Eniştesinin onu korkuttugunu söylemiş. Anlam veremiyorum cidden nasıl abartıyorsunuz. Ne olmuş olabilir ki hadi kız kardeşi kocasının açığını vermek istemedi annesi de oradamış sonuçta bir pislik yapsa korur mu damadını. Bu kadıncağızda anlaşılan pinpirikli biri. 

Benim kızımda erkekleri gördü mü titreyerek ağlardı 2 yaşında geçti çok şükür. Çocuğun huyu bu olabilir veya gerçekten kötü biriyse bunu hissedip ağlıyor olabilir. Sosyal hizmetleri aramak polisi aramak çok komik laflar cidden. 

Ama eski postlarda başka bir şey varsa bilemem bu ve diğer postuna hitaben yazıyorum. 
(5,833 puan) tarafından
enistesini anasini danasini bugun yazdi. dun sadece acilde sakinlestirirci yaparlarmi ne sen sor ne ben soylim yazdi bebegin basina gelenler ne diye sorulunca. ve acilde ne oldugu anlasilirmi yazdi.?

ee acilin amaci ne zaten bisey barsa anlasilmasi icin. sanki oyle bir havaya burundu ki konu acile goturmelil bir vaka var ama olan biten hersey acilde anlasilmasindan korkdugu icin bebegi acile gituremiyor havasina döndü anlattigi konu
(662 puan) tarafından
Ağzına sağlık valla teşekkür ederim benden iyi ifade etmişsiniz evet pimpirikliyim bunu kabul ediyorum ilk çocuğumu hickimseye bırakmadım şimdi ikinciyi bırakıyordum ama ona da pişman oldum
0 oy
tarafından
Yahu az önce kardeşimin kocasindan şüphelendim dedin 
(662 puan) tarafından
Evet ona bakınca daha çok ağlıyordu çünkü
tarafından
Senin amacın gizem yaratmak mi bu postu açıp dün mama almaya gittiğimde bebeği anneme biraktim evde kardeşimle eşi de vardı sanırım onun elbisesinden korkmuş ağlıyordu panikledim """ desen kimse sana taviz tecavüz şiddet bilmem ne mi yasadi bu çocuk bu kadar korktu diye diretmez yarım yamaklak yazıp insanları şüpheye düşünüyorsun
(662 puan) tarafından
İnsanların bu kadar duyarlı olacağını düşünemedim valla bu kadar üstüne duseceklerini bilsem detaylı açıklama yapardım ben o an panikle buraya yazdım ama bidaha da girme fırsatım pek olmadı zaten
tarafından
Ne diyelim ...
tarafından
Bebek iyi olsunda
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Eniştem gelmişti ben evde yokken demişsin neden ondan şüphelendin peki? 
(662 puan) tarafından
Kucağıma alınca karşımda onu görünce daha çok ağlamaya başladı
0 oy
(114 puan) tarafından
Yanında kimse yokmuydu
0 oy
(4,042 puan) tarafından

Bebeği evde tekmi bırakıp mama almaya gittin 

(662 puan) tarafından
Yok kızkardesimle anneme bıraktım ben yokkende kizkardesimjn kocası gelmişti
0 oy
(5,833 puan) tarafından
o suc degilki. hepimiz bebegi babasina nanesine dedesine birakip saga sola gidiyoruz. sen supheli sekilde sanki bebege birsey yapmissiniz da bebek donup kalmis tepki mepki yok gibi birseyanlarlarmi ne sen sor ne ben solim gibi bir durum sanki basina birsey gelmis de anlamalarini istemiyormussun gibi yazmissin. yoksa herkes bebegiyle yapisik ikiz degil brakip saga sola gdiyorz bu suc degilki
(662 puan) tarafından
Benim bebeğim normalde çok sakin ve hemen uyuyan bi bebektir dün gece ki halleri bana hiç normal gelmedi o yüzden acile mı gitsem diye düşündüm
0 oy
(6,686 puan) tarafından
Kardeşinin eşinden neden şüphe ettin peki çocuk kaç aylık bu arada 
(662 puan) tarafından
Çocuğu kucağıma alınca karşıda onu görünce daha çok ağladı ama onun kıyafetinden korktuğunu söylediler üstünde tulum vardı ondan korkmuş çocuk ama bana biraz saçma geldi
(6,686 puan) tarafından
Kaç aylık yada kaç yaşında
(662 puan) tarafından
4 aylık oldu
(6,686 puan) tarafından
4 aylık bebek tulum vs bilmez ki
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Akıl olsa bırakıp gitmesin bide kendini savunuyorsun ama tutarsız cevaplar kızım çocuk senin bizene ,ama işte vicdanımız var bizde sabaha kadar burada seni bekledik....ve kardeşinin kocasından şüphe kapmissinya küllü yen yalan akıllı ol milet çocuk diye can veriyor ve seni şikayet etiler bilgin olsun bugün yarın gelirler evine 
(662 puan) tarafından
Millet bakiciya bile bırakıyor ben ne bileyim böyle olacak
(1,425 puan) tarafından
Tamam sen doğrusun haklısın
tarafından
Konu cocugunu birine bırakman degil
(1,293 puan) tarafından
Ya bu daha öncede eniştesinin kendini zehirlediğini düşünüyormuş öyle post açmış ya enişte gerçekten çok kötü bir insan yada bunlar paronaya
(1,425 puan) tarafından
Bosvrr ilgisizlik bunun sebebi gunah
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Canım bir önceki postunda bu konuda sana nasihatte bulundum. Ben bu nasihatleri kendi hayatımda da uyguluyorum. Lütfen beni ciddiye alıp sende uygula. 
(662 puan) tarafından
Baktımda göremedim canım
(1,133 puan) tarafından
"Nereye gidersen git ne yaparsan yap çocuğunu kimseye bırakma yanında götür. Bak zaman kötü canım öz babalar bile kızına tecavüz ediyor. Geçen haber de gördüm öz babası 9 aylık kızına tecavüz etmiş. Güvenmediğin insanlarla yanyana bile gelme, kötülüğün nereden geleceğini bilemiyoruz" demiştim.
(662 puan) tarafından
Aynen çok haklısın köpek gibi pişmanım içim acıyor keşke bırakmasaydm:((
0 oy
(114 puan) tarafından
4 aylık cocuk birinden özellikle korkmaz ya  
(662 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
(114 puan) tarafından
Cocuk 4 aylık degil  mi o  özellikle birisini tanıyıp korkmaz
0 oy
(3,256 puan) tarafından
Birine dedin ki enişte var tulum giymiş ondan korkmuş dedin 

Birine daha dedin ki enişte var ona güvenmiyorum 

Ne yapacağı belli olmaz dedin

Kadar ver hangisi doğru 
(662 puan) tarafından
Ya enişteye bakınca ağlıyor çocuk tulumundan korkuyor dediler ama ben inanmadım
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Senin bir dediğin bir dediğini tutmuyor . Dün seni şikayet edenler oldu ve bunu da yazdılar. Artık bebeğe dün ne yasattiniz bilemiyoruz. Şimdi kiviriyorsun. Normal bir durum olsa acile gidince anlamazlar değil mi ya da ne sen sor ne ben söyleyeyim diye saçma sapan konuşmazdın. 4 aylık bebek neyden bu kadar çok korkup kendinden geçecek. Ciddi derecede canının yanması lazım çocuğun. 
(114 puan) tarafından
Bende onu diyorum belliki  cocugunu dusınuyo ki buraya yazdı ama neden bu kadar celişki  cocuk için endişelendim  ya pişik olur ya cok açtır mama almaya gitmiş krize girmiş cocuk açlıktan aglıyo anlamadım
(4,648 puan) tarafından
Birde biri yazmış ki ne oldu bebeğe diye ne sen sor ne ben anlatayım demiş bu kadar kötü ne yaşanmış olabilir de bunu yazdı dünden beri aklım hep bu bebekte
0 oy
(16,352 puan) tarafından
Hata sende yazdın içerik eksik tabi ki seneryolar yazıldı. 

Biseyler var yada yok bilmiyorum Allah bilir ama dört aylık bı bebekten bahsediyoruz. Çok aglamis ve susturamamis olabilirler yada üzerine bağırmış olabilirler ki bebekler sesten etkilenir.  Yani şu sebepten ötürü yazsaydın da biseyler yazılırdı gerçi. Çünkü hemen GBT (eski açılan post ) sorgulama yapılıyor burda 
(662 puan) tarafından
Canım eski postlarima bende baktimda (Dertlesmeye ihtiyacım var ) başlıklı bi post açmışım ona bakarsan beni daha iyi anlarsın
(16,352 puan) tarafından
Burda durum öyle umarım bebeğin iyidir
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Sen kendini ifade edemedim o yüzden böyle konu uzadı şüphe duyuyorsan ailemden uzak dur heleki o enisteden bebeğini kendinle götür mama al asla kimse bırakma devir kötü olmuş kimse güven olmaz 
0 oy
(768 puan) tarafından
Allah aşkına çocuğunu neden yanında goturmuyorsun lütfen kimseye de emanet etme çocuğunu bak haberlerde neler neler duyuyoruz
0 oy
(333 puan) tarafından
Sırt üstü yatınca çocuklar çok korkuyor irkiliyor hep yan yatırmaya çalış kıyamam ya bebişe. İyi hissetmiyorsan psikiyatri uzmanına git inanki ayıp değil. Nasıl bedenimiz hastayken gidiyorsak ruhumuz da hastalanabiliyor. Sen iyi olursan iyi bir anne olursun. Önce kendin için birşeyler yap. Lohusa depresyonu çok kötü bişey ve sanıldığı gibi 40 günde geçmiyor tetikleyici çok fazlaysa yıllarını bile alır. 
0 oy
(1,209 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
dunku postu gorupte yorum yapmayanlardandm yani insanlari bebege zarar vermis gibi akillarina dusurmussun oysa ki evde mama bitmis eeeee bu bebek AÇ olmasaydi aksam aksam mama almaya gitmezdin haaa gittin baktin bebek huysuz agliyor karnini doyur bezini degistr (eniştenden suphelniyorsun onuda anlamadim zaten direk vucuduna bakarsn illla ki bisey gorursun bence bebegin karni acti doyursaydn salladgn gb uyurdu 
(662 puan) tarafından
Evde mama vardı az kalmıştı diye gittim cocuk aç değildi verdim kabul etmedi ilk kucağıma aldığımda titriyordu eniştenin yüzüne baktıkça daha çok titremeye ve ağlamaya başladı eğer çocuğuma bisey yaptıysa Allah onu Kahhar ismiyle kahretsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,044 göst.
13 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 802 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,231 soru

12,179,929 cevap

36,675 kullanıcı

...