S.a hanimlar öncelikle derdimizi burda paylasmak sizlerinde duasini almak icin yaziyorum. Ablamin kızı var 20 yasinda. Simdiye kadar hep hatalar yaparak geldi cocuklugundan beri hep erkekler vardi , sevgilisi vardi olur olmadik insanlar tabi bunlar. Hep sıkıntı cektiler bu kiz yuzunden. En son okulu bıraktı calismaya basladi vs. Surda 1 senedir tamam duzeldi felan dediler. Simdi yine birini bulmuş serserinin tekiymis. Kac aydir görüşüyolarmis , tutturmus ben onu istiyorum evlencem diye. Ana babasi var cocugun ikisi de ayri baskalariyla evli buna sahip cikmamislar. Babasinin iki karısı varmis, abisi varmış 32 yasinda abisinin de 2 karisi 3 cocugu varmis. Bu cocuk donercide calisiyo. Para pul yok. Ceplerinde silahla gezen tiplermis. Enistem kalp hastasi bu kiza laf anlatamiyo dinlemiyo enistemi , ablam desen geride 4 kizi daha var daha kucuk bebegi var kafayi yedi laf dinletemiyolar. Babam girmis araya konusmus etmis yok laf anlamiyo . Dun babama mesaj atmis kiz dede gel bu isi hallet yoksa ben kacacam diye. Babamda gitmis konusmus adamlari aramis abisi demis ki biz düğün felan yapamayız ya bi ev tutariz bunlarda calisirlar yavas yavas eşyalarını alirlar kendileri , ya da gelsin bizim evde bi odada kalsinlar demis. 2 karisi 3 cocugu var bu adamin. Babam şok olmus bagirmis cagirmis. Kiza demis anneni babani bizi birakip gidersen geri donemezsin demis kimse sana sahip cikmaz bu insanlara yasattigina bak demis. Kiz gerizekali ben onlara aitim diyomus babama. Boyle bi salaklik olurmu anlamiyorum. Hepimiz korkuyoruz, buraya cok yazan oluyo kactim evlendim kocam şöyle boyle , dayak yiyeni aldatani eziyet edeni , geri donemeyen cok kadin var. Evlenir bide hamile kalır ve enistem bunu asla ve asla geri kabul etmez. Cok sıkıntıdayız. Enistem dun gece rahatsizlanmis hastaneye gitmisler kalp krizini önlemişler. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Bu kizin sonu buraya yazan kardeslerimiz gibi olmasin. Goz gore göre onu kaybedemeyiz... :( :(