0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar 28 aylığız ve hep kendi dediği olsun istiyor neyse kısaca bugün misafirliğe gittik eşim balığa gitti bizde teyzesi eltim felan evdeydik bebeğim kakasını yaptı ama asla aldırmak istemedi ve çok yapmıştı hemen alıyorum genelde neyse ne yattı ne oyuncaklarla kandırabildim hiçbir şekilde istemedi çok sinirlendim yani asla aldırmadı üç kişi zorla ağlaya ağlaya aldık tuttuk felan ve bu benim çok zoruma gitti bağırdım diye birde ve içim hiç rahat değil niye böyle yapıyor ve tasirmisti yoksa onun keyfinide beklerdim çok ikna etmeye çalıştım ama istemedi böyle zorla kollarından tuta tuta aldım üstüm başım *** oldu ve tirnagim bacagini çizmiş çok ağladım üzüldüm teyzemler birşey olmaz ondan deselerde zarar vermiş gibi hissettim ve hala hissediyorum bir yerine zarar gelmismidir diye  Tuttuk ya kollarından bacaklarından birşey olmamıştır dimi bu yüzden bir yere gitmek istemiyorum onu uzuyormusum gibi hissediyorum of offff kızlar offff

8 Cevaplar

0 oy
(4,177 puan) tarafından
Bezi bırakmayı dene canim, çocuğun artık bezlenmek istemiyordur. Üzülme canım hepimizin çocuklarının bir kriz anı oluyor çocuk bu anlamaz ki yaptığının doğru mu yanlış mı bilmez 
(262 puan) tarafından
Deniycem yavrum evet artık bırakma zamanı geldiğini düşünüyorum çünkü kakası geldiğinde biliyor ve gidip bir köşede yapıp geliyor bakmamı istemiyor tabi yaparken gizli yapıyor ama soğuk havalar üşütür diye Nisan ayı gibi biraktirayim dedim işte ama bakalım sanırım zamanı evet ama çok üzüldüm paylaşmak istedim tek baktım bu zamana kadar çok şükür Allahım sağlık versin bir yerine zarar gelmesin çok vicdan yaptım hala daha uyuyamadım izleyip duruyorum nasıl telafi ederim bir yerine zarar verdimmi diye
(4,177 puan) tarafından
Dene canim eğer hazırsa cabukca öğreniyor zaten ilk 1 hafta belki hiç zorlanmasin. Anlıyorum seni bende bazen kızıyorum çok üzülüyorum ertesi gün onun sevdigi şeyleri yapıyorum sende öyle yapabilirsin en azından ona karşı da olsa rahatlarsın.
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Bebeginizi korkutmak yerine sakın sakin konuşup altini alabilirdin. Yada eline telefonla cizfi film açıp verebilirdin
(262 puan) tarafından
Yaaaa cidddimisin hiç denemedim yani dediklerini tövbe ya elbette açtım bakmak  istemedi konussamda anladığı için aldirmamak için kaçtı taşırdı Yanı
0 oy
(1,894 puan) tarafından
16 aylık 10 ayından beri ayakda aldırıyor yatmiyor durmuyor ayakda aldım halada alıyorum Allah herekse yardım etsin zor
(262 puan) tarafından
En son bende öyle yaptım ayakta sildim aldım ama her yerim kaka oldu aldırmak istemediği için durmadı ki üstüm başım olsun sorun değil keşke kizmasaydim
(1,894 puan) tarafından
İnan bende öyle dişimi sıkıyorum bı bakıyorum aklı ermiyor bana muhtaç o benim arkadaşım deyip susuyorum elim filan pis oluyor ama altını temizliyorum ya o yetiyor hep alicak degilizya maksimum 3 sonra  o zaten alışacak diyorum
0 oy
(382 puan) tarafından
Bezi bırakmayı deneyin zaten artık büyümüş çünkü zorlar 
0 oy
(13,182 puan) tarafından
Bezi bırakma zamanı gelmiş diye yorumladım canım bir portatif lazımlık aldım klozet gibi olanlardan Süs ve püssüz olsun bak bu senin falan ikna etmeye çalış 
(262 puan) tarafından
Aldım canım klozet şeklinde bizim gibi seviyor diye ve şuan havalar soğudu diye çok erteledim
(13,182 puan) tarafından
Ev kaloriferli ise çiçeğim az az dene bakarsın çabuk kavrar sen de o da kurtulursunuz
0 oy
(994 puan) tarafından
yalnız değilsin. benim kızım da sevmiyor. bazen konuşup kandırıyorum ama bazen de ayaklarımla göğsünden tutup ellerimle altını alıyorum. o sırada tabi ki bağırıyor ama kıpırdayamadığı için kısa sürüyor halledince kaldırıp özür diliyorum. anlatıyorum durumu sonra sarılıyoruz. (19 aylık)
0 oy
(5,849 puan) tarafından

Olabilir cnm çocuktur bu. Bnm oğlum iman doğduğundan beri böyle bide altını değişince bı saklanır büyük abdest küçük abdest hiç farketmez. 

Evin içinde kovalamaca oynarız bazen ağlar bnde senin dediğin gibi yaparım kollarımla ellerini tutar öyle alırım. 

Çevreme deyince çok şaşırırlar hatta . Gerçekten ama gorumcemin çocukları var direk annelerinin yanına gelip uzanır her çocuk aynı değil maalesef;)))) 

Bizim payımıza bu düştü Elhamdülillah :D

(262 puan) tarafından
Ah ah evet benim yegenlerimde rahat rahat alıdirirlar bezlerini ama şükür tabi her halimize sağlık olsun
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Benim kizimda ayni sekilde cnm cok zorlaniyorum hem bezde hem de ust degistirirken. Ama sabir. Bazisi bez biraktirma zamani gelmis demis. Haklilar sanki.bi denemekte fayda var:)
(262 puan) tarafından
Evet canimda havalar soğuk ya hasta oluyorlar hemen usutmesin diye bekleyim dedim lazimlik almıştım klozet şekilde

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 130 göst.

409,705 soru

12,316,487 cevap

38,845 kullanıcı

Kategoriler