0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (970 puan) tarafından
Aramadilar hic bizde goturmedik ya korkuyor cok zorla tutcaz artik onemlimi bu asilar

11 Cevaplar

+1 oy
(5,301 puan) tarafından
Tabiki önemli. Ben özel aşılar dahil hepsini yaptırdım. 2 hafta sonra da 4 yaş aşısı var onu da yaptıracağım
-Reklam-
+1 oy
(3,317 puan) tarafından
Çok şükür yaptırmadım 
(1,968 puan) tarafından
Tebrikler ...3 yaşa kadar yaptırıp pişman olan ben ...Allah bize akıl fikir versin bizler gibi bilincsiz annelere
+1 oy
(2,326 puan) tarafından
4 yaşındaki hiçbir çocuk isteyerek gidip aşı olmaz, tabiki zorla tutup yaptıracaksınız. Aşk olmayıp çocuklar hastalansa neden tıpta ilerleme olmuyor diyorsunuz, ilerleme olunca da yok istemiyorum diyorsunuz. O aşılar çocukların sağlığı için önemli
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Ben yaptırmadım. Yakında her yaşa üçer beşer tane aşı koyacaklar 
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Biz yaptırdık 4 yaşa girdiği gün sonra alışverişe götürdük hemen unuttu
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben tüm aşılarını yaptırdım cnm iki kiziminda on gün öncede kızımın dört yaş aşısı vardı iki kolundan vuruldu daha hiç bı sıkıntı yaşamadık ya ben yapilmasi taraftariyim
0 oy
(449 puan) tarafından
Özel ve normal asilarida yaptiriyorum canım iki oglumada biri 17 sinde 4 yaş aşılarını olucak diğeri de 17 sinde rota 2. Doz ve 6 ay aşılarını olucak
0 oy
(891 puan) tarafından
4 yaş aşısı 1. Sınıfta yapılan aşı aslında ama birinci sınıflar artık 5 buçuk 6 yaşta okula başladığı için  küçük olmalarından kaynaklı anne baba yokken okulda aşı yapmanın doğru olmamasından kaynaklı 4 yaşa çekildi ve son aşı

Ben yaptırdım
0 oy
(727 puan) tarafından
Pandemiye kadar bütün aşıları hiç aksatmadım özeller de dahil yaptırdım ama pandemide 4 yaş aşısını 13 yaş aşısını hiç birini yaptırmadım arayıp neden yaptırmak istemediğimi sordular güvenmiyorum dedim teşekkür edip kapattılar :) sanırım haklı buldular 
0 oy
(935 puan) tarafından
Tabiki önemli cnm beni aradı sağlık ocağı gittim yaptrdim iki bacaktan vuruyor aşıyı zaten den ara sor kizimin 4 yaş aşısı için neden aramsdiniz diye genelde unutuyorlar da 
0 oy
(690 puan) tarafından
Benim çocuğum tek bobrekli ona rağmen yaptırdım ki ilerde bı sorunla karsilasmasim

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 187 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 241 göst.
+1 oy
6 cevap 167 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde beraa12 (12 puan) tarafından soruldu