0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
2 ay sonra(ocak ayında) 30 aylık olacak Allah nasip ederse 

Memeden ayıracam artık 30 aylık olunca ne yapmam gerekiyor  psikolojisini bozmadan nasıl ne yapmam gerek tecrübeleriniz nelerdi? Ya da memeden ayıracak olan varsa nasıl halledeceksiniz?

Etrafımdakiler acı biber yarsbandı vs  yöntemi dene diyorlar ama tabi bu tür şeyleri yapmayacam daha insancıl olsun ve memeye kanki sevgili arkadaşıynış gibi seviyor . 2 ay sonra meme emmiyecez diyorum durup dikkatlice dinliyor. 

7 Cevaplar

0 oy
(13,679 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesmelisin önce gündüz bi şekilde unutur ama gece önemli olan bide memeyle uyuyorsa onu da unutturmalisin.
(498 puan) tarafından
Tam 30 aylık olmadan ne kadar süre yapsam acaba aşama aşama için
(13,679 puan) tarafından
İlk önce memede uyutmayi kes canım zaten genelde 1 haftada alisiyorlar ona alışınca gece beslenmesini kesersin hem sana zor olmaz hem cocuguna
-Reklam-
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Ben de artık büyudun abla oldun meme bitti dedim öyle kestim 29 aylikdik bizde. Şuan bir haftayı geçti hala arada istiyor ama vermiycegimi de biliyor. Senin bebiş biraz daha sakin sanirim daha kolay olur kesmeniz hiç beklemeye gerek yok bence zaten gelen süt bir iki damla oluyor uyku düzensizliği var mı bilmiyorum ama emdiği için bizde çok uyanma oluyordu. 
(498 puan) tarafından
Memeye uykuya dalıyor uyanınca meme. Gece bazen 1 defa enfazla 2 defa uyanır. Ama hastalık döneminde iştahsız memeyle duruyordu bu zamana kadar. Aslında hiç sakin değil :( meme bile seçiyor . Bazende hepsini hepsini çıkar fiyor. Bağ kurmuş onlarla
(4,406 puan) tarafından
Artık yemeklerden yemesi lazım canım benimkisi de çok düşkündü ama şükür ki bıraktık. Artık sana da eziyet benimki ısırıyordu sıkıyordu göğsümu. O meme artık onu doyurmaz bir an önce besin almaya başlaması lazım canım biz bıraktıktan sonra yemesi de çoğaldı
0 oy
(611 puan) tarafından
Acaba azaltsanmi   mesela gu  içinde 3 defa emiyorsa 2 gun 2 defa 2 1 defa şeklinde 
(498 puan) tarafından
Evet bende bunu düşünüyordum :)
(611 puan) tarafından
Evet azalta azalta sonlandirabilirsin
0 oy
(999 puan) tarafından
Hic bisey olmaz bizim piskojimiz bozulmadysa onlarnkide bozulmaz:D
(498 puan) tarafından
AhsdsdddD
0 oy
(703 puan) tarafından

Bu süreci 2 aya yayabilirisin Ben önce gündüzü öğün keserek bıraktım örneğin sabahı 1 hafta sonra öğlen en son geceyi kestik cunki en zoru. 

(498 puan) tarafından
Tuvaleti hallettik Son hamle memeyide kessem tamam sayılır. Yazın 3 yaşına girecek nasip olursa inşallah odasını da ayırırım o zaman diyorum
(703 puan) tarafından
Hepsi olur canim benim kız da 28 aylık hepsi bitti şükür. En zoru memeden kesme oldu. Ama içim rahat tiksinerek biraktirmadim.
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Ben aciyor dedim.cok aciyor annecim hadi krem sürelim memeye dedim.oyle bıraktı.bir ay sürekli geçti mi diye sordu hayır aciyor dedim krem surduk.sonra da sormadı bir daha unuttu
(498 puan) tarafından
Ay kıyamam birde geçmiş mi diye sormuş :)
0 oy
(613 puan) tarafından
Ben konuşarak iyice azalttım. Sadece sabah kalkınca ve gece yatarken emiyordu. Gece memeler de uyuyor diyordum. Canı istediği zaman öpüyordu seviyordu kapatıyorduk. Sonra bir gün dedim ki sen artık büyüdüğün için süt bitti. O günden sonra hiç vermedim. İki gün aklına geldikçe mızıldadı konuştuk yine. Büyüdün yemek yemek lazım süt bitti falan diye sonra geçti. 
(498 puan) tarafından
Aaa bende meme uyudu dedim 2  3. gün önce birden esicerdi aklıma nerden esiverdiyse ve dinledi.inandı kıyamam. Ama taktiğin iyiymiş aklımda bulundururm
Doğrusu bende üzülmüyor değilim ama vakit doldu nereye kadar sürdürürüm. Bu günleri çok özleyeceğimi biliyorum  :(
(613 puan) tarafından
Ben 22 aya kadar dayanabildim valla. Çünkü gece emmesi çok fazlaydı. Gece uyurken meme destekli uyumuyordu ama gece her uyandığında uykuya dönmek için meme istiyoedu. Çok sık uyanıyordur. 22 bir gece deliksiz uykum olmadı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde MKAAL (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde BirbalAnnesi (18,156 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,657 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...