0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (1,413 puan) tarafından

Yemin ederim artık gram sabrım kalmadı bu ne ya çocuk dedik küçük dedik psikolojisi bozulack dedik o bizim psikolojimizi bozdu :( kızım yedi yaşında o kadar sacmaliyorki sabrımız kalmadı artık kısaca anlatayım ne desem yüzüme cemkiriyor ne istesem hatır diyor ödev yapalım diyorum yapmıyor saçma saçma hareketler ağzını yüzünü yamultuyor kardeşini uyutuyirum güzelce anlatiiyorum bak oadnin oraya gitme uyanmasın işlerim var inadına odanın dibinden ayrılmıyor tuturuyor odaya git bilmem bana neyi getir ya kızım bak biraz sonra uyanacak ben sana veririm basıyor çığlığı neyse diyelim kardeşi ağlıyor ya alıyorum kolundan tutup aman ALLAhim bı bağırıyor vurma çocuğa çocuğun kolunu kirdin diye duyan da divuyorum zannedecek uzun olmasın bunun gibi çok saçma şeyler yapıyor önümü psikologa goturuyom benle eşim mi gidelim ne yapiy ben 

9 Cevaplar

0 oy
(1,413 puan) tarafından
Çok zor anladım yazdıklarını ama kızının acilen psikoloğa gitmesi gerekiyor. Sıkıntı yaşıyor ve altından kalkamıyor.
(1,413 puan) tarafından
Sinirden ellerim titriyor ondan yazamadım valla
(1,413 puan) tarafından
Haklısın, insanın sinir uçlarına dokunuyor böyle anlar. Yeğenimde de yaşandı geçen sene. Çünkü depremden sonra 40 kişi bir evde kalıyorlardı. Çocuk bambaşka birine dönüştü. Dünya tatlısı yeğenimin içinden saçma sapan bir çocuk çıktı. Çok şükür terapilerle toparladı. Acilen uzman desteği alın siz de. Hem siz hem kızınız
-Reklam-
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Ağır davranış bozukluğu var. Çocuga vurma kolunu kirdin vs demesi özellikle önüne acil gecilmeli belki de dürtü bozukluğu var elinde olmadan yapıyor bi uzman görsün mutlaka
(1,413 puan) tarafından
Asla elimi kaldrimadim bu güne kadar neden böyle oldu ya
0 oy
(7,830 puan) tarafından

Canım üzme kendini bir rehber öğretmene danışın psikologa getirin bazi yaşlarda dikkat çekmek için yapabiliyor çocuklar hep böyle değil sonradan olduysa geçici bir süreçtir <3

(1,413 puan) tarafından
Off aşko çok üzülüyorum inan ellerimi isiriyorum sinirden
0 oy
(3,558 puan) tarafından

İlk fırsatta çocuk psikiyatrisi ye gidin cnm önüne geçemezsin ilerlerse 

(1,413 puan) tarafından
Aynen goturecem ya
0 oy
(578 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşine karşı kıskançlık yapıyor olabilirmi acaba bence sen bı götür psikoloğa ancak o şekilde öğrenebilirsiniz sebebini
(1,413 puan) tarafından
Goturecem ama koskanmiuor bence
(578 puan) tarafından
Benim kardeşim 10 yaşında 4 yaşındaki kızımı kıskanıyor her çocuk farklıdır tabi
0 oy
(280 puan) tarafından
Kıskandığı için yapıyordur ya da tablet TV telefon kullanıyorsa. Ödev yapmak istemiyorsa biraz rahatlayacağı şeyler deneseniz mesela kek yapın beraber boyama olabilir hoşuna gidecek şeyleri brlikte yapın. Benimki küçük ama bazen aynen dediğiniz gibi davranıyor anlıyorum ki ilgi istiyor. Kek yapıyoruz boyama yapıyoruz benimle yapınca mutlu olduğunu fark ettim. Çözüm yollarım bunlar belki sizin de işinize yarar 
(1,413 puan) tarafından
Canım koskanmiuor bence çünkü ben dikat ediyorum
0 oy
(381 puan) tarafından
Canım Bir tane de 4 yaşında bende var aynısından erkek versiyonu çocuk içerde uyuyor olum sus diyorum yok mahsus bas bas bağırarak konuşuyor çocuk uyansın diye elinden geleni fazlasıyla yapıyor resmen şu an hala aynı biliyor musun sus diyorum hala devam ediyor
(381 puan) tarafından
Hele bir de bunun yanında 6 aylık bebeğin varsa üstüne üstlük bir de 3 aylık hamileysen daha da zor canım
(1,413 puan) tarafından
Abooo ne diyeceğimi bilemedim kazayla olmuş herhalde
(381 puan) tarafından
Yok canım
(1,413 puan) tarafından
He isteyerek oldu yanlış anlamassan neden hemen 3 yu yaptın bebeğin küçükmüş
(381 puan) tarafından
Arka arkaya aradan çıksın büyüsün diye canım
0 oy
(5,263 puan) tarafından
Size karşı bir öfkesi var. Kardeşini babaya bırakın kızınızı alın dışarı çıkın. Yavaş yavaş konuşun dökülecektir. Şu an öfkesi var bir de psikoloğa götürürsen daha kendini kapatır. Önce yapma demeyin , hayır demeyin. Kardeşini uyandırırsın dersen sana olan öfkesinden uyandırır. Siz sakin olun önce. Pozitif bir disiplin sağlayın. Çocuğunuzu siz tanıyorsunuz. Hayır yerine ona iki seçenek sunun. Bakın o öfkeyi bulursanız kar topu gibi elinizde eriyip gidecek. Lakin bulamazsanız o öfke çığ haline gelecek. 

Ödevini yap demeyin. Ödevini yemekten sonra tatlıdan sonra mı yapmak istiyorsun yoksa önce mi? Bunun gibi ona seçenekler sunun. Yapmak mı istemiyor. Bu senin sorumluluğunda öğretmenin ile sen konuşacaksın, bence savunmanı hazırla deyin. 
(596 puan) tarafından
Dostum ben de sana bı anlatayim akıl versen bana müsait zamanda yazsam çok sıkıntıdayim
(5,263 puan) tarafından
Kuzum özele gel
(596 puan) tarafından
Yazicam sana tamam
(1,413 puan) tarafından
Evet gerçekten bize karşı çok ofkeli
(5,263 puan) tarafından
Canım onun amacı sizi sinir etmek aklı sıra öfkesini dindirmeye çalışıyor. Şu durumda önce sen konuş ama yargılamadan. Şimdi psikolog rehber öğretmeni araya sokarsanız sizinle olan duvarlar daha da artar. Önce anne baba sonra pedagog. Onunla zaman ayır. Öğretmeni ile konuş bu ara ödev konusunda ben zorlamayacağım deyin. Yavaş yavaş disiplinini arttır. Yargılamayın bu ara.
0 oy
(176 puan) tarafından
Yengem geçen gün kriz geçirdi bu sebepten. Çevremde de çok örneklerini görüyorum. Sırf bu yüzden ara vermicem ben. Peşpeşe 2 tane doğurup 2 bebek büyütmek daha mantıklı 
(1,413 puan) tarafından
Aynne valla ben çok pişman oldum aralarında 6 yıl var benimkilarin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 653 göst.
25 Ağustos 2020 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,274 göst.
25 Nisan 2019 Aile kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
12 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.

403,976 soru

12,101,995 cevap

36,418 kullanıcı

...