0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Bu kreşe başladık bilmiyorum bı biz mi öyleyiz herkes mi öyle iyilesemiyoruz. 4 gündür hastaydı burnu akıyordu ateşi de vardi ilaçlarını kullanıyoruz ama iki gündür karın ağrısı var ishal de değil ama halsiz çok midem bulanıyor diyor ama kusması da yok  anlamadım yemek de yediremiyorum 5 yaşında kızım salgın var sanırım ne iyi gelir bu durumda

7 Cevaplar

0 oy
(1,646 puan) tarafından
Emin ol kreşe giden çocuklarin hepsi aynılar sürekli hasta oluyolar 
(802 puan) tarafından
Bağışıklık için testlerini yaptırdık kan değerleri vitaminleri de iyi anlamadım bı kan değeri düşük ama ilaç kullanıyoruz ne yapacağımı sasirdim
(1,646 puan) tarafından
Diğer çocuklardan bulaşıyor işte canım
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Benim kızımda aynı durumda okula gitmiyor ama karın ağrısı ateş halsizlik iştahsızlık baş dönmesi var
(802 puan) tarafından
Ben bı doktora götürcem neyi var anlamadım ya bu sene nasıl bir sonbahar böyle neden iyilesmiyorlar
0 oy
(691 puan) tarafından
Doktora götür bence benim kızımda geçer diye 3 4 gün bekledim daha beter oldu boğazı enfeksiyon kapmış antibiyotik verdiler 
(802 puan) tarafından
Antibiyotik kullanıyoruz canım kaç gündür anlamadım bende
tarafından
Antibiyotiği siz mi veriyorsunuz yoksa doktor yeni mi verdi?
tarafından
5 günden sonrası antibiyotik çocuklara zararlı
(802 puan) tarafından
Biz değil doktorumuz yazdi
(691 puan) tarafından
5 günde Anca etki ediyor zaten geçer Allah'ın izniyle
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Salgın malesef ve hemen ilesmiyorlar

Patates haşla tuzla ver 

Geçmiş olsun cnm
(802 puan) tarafından
Karın ağrısı ondan mı oluyor acaba
(22,049 puan) tarafından
Evet cnm ondandir
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Benim oğlum da karnım ağrıyor diyordu midesi bulanıyordu eşim en son dün akşam acile götürdü gazı varmış lavman yapılmış 
0 oy
(577 puan) tarafından
Kusma ve ishal de başlar. Bizimki de aynı şuan. Grip gibi başladı. Sonra öksürüğe döndü sonra ishal kusma ateş. :/ probiyotik ventolin+cortair devam ediyoruz
0 oy
(318 puan) tarafından
Name limon kekik karışımı yap canım iyi gelir ilaç kullanıyormuşsunuz zaten kekik mide ağrısına ve mide bulantısına iyi gelir

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 127 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 110 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asenat_m Hersey (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,274 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...