0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından

Merhaba hanımlar uzun zamandır ev almayı düşünüyoruz Allah nasip ederse bugün karşımıza böyle bir ev çıktı 3+1 ama salon falan baya küçük sıkıntısı giriş kat olması birde kat irtifakklı olması 2.650.000 fiyat normalde Konya merkezde özellikle Selçuklu'da böyle bu fiyata bir ev bulamayız hep 3.300.000 flaan baya güvenilir bir bina bahçe kapsiinda dahi şifre var malzemeler de kaliteli 

image

image

image

image

ev eşimin iş yerinin karşısında çok kararsız kaldık ev sahibi tapuda bir sıkıntı olmaz diyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Yengem giriş katta evi ateş gibi ısınıyor ses konusunda da sıkıntısı yok o yüzden mutlu
-Reklam-
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Tapu konusunu en güzel bilgiyi belediye verir canim oraya sorabilirsin, ama iskanı olsaydı elektrik su uygun olurdu sizin faturalariniz şantiye olarak geçiyor daha pahalı ödüyorsunuz. Salon küçük iki koltuk sigiyorsa güzel oluyor mutfak geniş oraya da yemek masası koyarsın 
(1,694 puan) tarafından
Evet yarın soracağız konuyu belediyeye salon baya küçük ama oturma grubu ve TV ünitesi sığar diğer odaya da L koltuk olur mutfağa masayı koyarım kafaamda oluşturdum ama iskan yokmuş o sıkıntı onu çok merak ediyorum
(3,935 puan) tarafından
İskanlı ev her zaman iyidir canim en azından satma konusunda iyi oluyor. Yarın birşey olduğunda iskan olunca başını ağrımaz, belediye size artı eksiyi anlatır
0 oy
(1,872 puan) tarafından
Kat irtifaklı ev tapusu bölünmemiş ev. İrtifaklı değil de katıl mülkiyetli bakmanızı öneririm
(1,694 puan) tarafından
Evet öyle bakıyorduk zaten bu ev karşımıza çıkınca bi hoşumuza gitti o yüzden araştırıyoruz
(1,872 puan) tarafından
Anladım. Rabbim gönlüne göre hayırlı bir ev nasip etsin inşallah ❤
(1,694 puan) tarafından
Amin inşallah tüm isteyenlere

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 359 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy