0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (467 puan) tarafından
Kızlar ne yaptıysam 26 aylık bebeğimi sütten kesemedim bu hap ile kesebilir miyim nasıl bir ilaç bu? 

5 Cevaplar

0 oy
(13,390 puan) tarafından
Ilacla nasil keseceksinki. Bu sutu kesiyo yavas yavas ama ictigin andan itibaren asla emzirmemen gerekiyo
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
O horman ilaçları doktor önerisi dışında kesinlikle kullanılmamalı. Ben ağır mastır oldum hastahanelik olmuştum o yüzden verdi ama o halde bile 3 4 güne anca kesildi 1 yıla yakın da damla damla süt gelmeye devam etmişti. İlaç kullanmaya başladığın an kesinlikle 1 yudum bile süt veremezsin 3 ay hamilik ve emzirme yasak hormonları biraz alt üst edebiliyor yani son çare olarak kullanılmalı doktor önerisiyle o da. İlacı içersem süt hemen kesilir süt gelmezse mecbur birakir gibi bir  düşünce asla olmasın çünkü öyle bir dünya yok maalesef 

0 oy
(7,190 puan) tarafından
dostineks senin sut uretimininkesio sadece memeler sutle

dolmuyor agri olmuyor. bebege bir etkisi yok zaten dostineks icince sut memege veremiosun sabir tasi surdum 17 aylik ogluma tadini sevmedi emmedi gun boyu.ilk gece de sabirtasini umursamadi emdi sabir tasi bulasigini. uyku sersemi. ertesi sabah sabirtasina pulbiber kattim . agzi yaninca daha istemedi. 2. gunun sabahi da dostineksi ben ictim bebege daha memei vermedim zaten. 

22 aylik kizima da  mememi oje ve gozkalemi ile karalayip egg olmus dedim. bakdi

istemedi. gece de isigi actik gosterdim . uf gecmemis . daha da istemedi 24 saatte cozuldu sorun
0 oy
(554 puan) tarafından
Bebegı sütten kesmek anneyle alakalı bırsey bebekle degıl. Bıraz sabır bıraz katlanma zorlu süreçlerden bırı de bu ağlasa da vermemek bellı zmaan sonra kendısı alısıyor zaten 
0 oy
tarafından
Hapi bilmiyorum da neler denedin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 164 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaaa (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.