0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Eşimle tartışa tartışa da olsa geldik. Geldik ki köyde kalacağımız odaya soba kurmamışlar elektrikli soba ile idare etmemizi beklediler küçücük bebekle. O kadar soğuk ki kar eksik bir tek. Geldik sobayı biz kurduk. O da yetmezmiş gibi buzdolabı bomboş. ( her şeyi bizim almamızı bekliyorlar. İmkanları var). Gittik alışveriş yaptık ilçeden. İzinsiz çat kapı odaya girmeler vs. Ama eşime göre hala saygısız anlayışsız benim. Gerçekten daraldım bana dua edin

12 Cevaplar

+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Her seye tamam da odaya çat kapı girilmesi.cok rahatsız edici bir şey ya

Bence net bir şekilde ifade edin ya da kapıya kilit alin kitleyin anlasınlar. 
(66 puan) tarafından
Kapıyı kilitlesem kayınvalimden önce eşim müdahale eder. Eşim fazlaca aileci
(4,350 puan) tarafından
Ailesiyle kalsaymis o zaman. Ne demeye aile kutmaya kalkismis o yetersizlikle
(66 puan) tarafından
Evlenmeden önce ailesinin kapısını bilmezdi evlenınce kıymete bindi
(4,350 puan) tarafından
Hep oyle olur zaten
-Reklam-
+1 oy
(567 puan) tarafından
İş eşinizde bitiyor... 
(66 puan) tarafından
İşimiz ona kalırsa başka bahara kalır. Kendisi fazlaca aileci
(567 puan) tarafından
Böyle gelmiş böyle gider, görünen bu üzgünüm
(66 puan) tarafından
Maalesef
+1 oy
(217 puan) tarafından

Ufacık bebeğin var nasıl insanlar 

İş kocanda bitiyor
(66 puan) tarafından
Değişik insanlar. İkimizde hastayız kızımla. Onun ailesine laf edemiyoruz çok kıymetli ailesi
+1 oy
(1,472 puan) tarafından
Kapıda kilit yok mu uyurken kilitleyin illaki tıklamak zorunda kalacak. Sobayı kursalarmis keşke zaten elektrikli soba kendini zor ısıtıyor ki köyde her yer esiyo. Market alışverişi için gidemiyolar mi normalde nasıl yapiyolar niye dolabın boşalmasını beklemişler siz resmen içinde insan olmayan boş eve gidip kendiniz ortam olusturuyomus gibi bir şey olmuş 
(66 puan) tarafından
Eşim fazlaca aileci kapıyı kitlesem büyük sıkıntı. Biz gelince diğer sobayı kurduk ama aldık şifamızı ikimizde hastayız kızımla. İsteseler her şeyi yaparlar ama istemediler. Bu yüzden gelmek istemiyorum hiç buraya
(1,472 puan) tarafından
Çok haklısın bende gitmek istemem. Eşin uyarsın o zaman kitlemek sorunsa pat diye girmesin
(66 puan) tarafından
Eşim ailesine toz kondurmaz
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Elektriklo soba daha iyi degilmi ya. Bizde koye gidince elktrikli takiyoruz hemen. Kalkip sobaya surekli odun atmaktansa elektrikli sabaha kadar yaniyo
(66 puan) tarafından
Isınmıyor ki oda hiçbir şekilde. Soba olmasa donardık
0 oy
tarafından
Ben herşeyin karşılıklı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ben kaynanama gidince onun kızı gibi geziyorum evde konuşuyorum vs torununa bakıyor bu kadar sevmiyorsanız şikayetçiyseniz gitmeyin köye bence 
(217 puan) tarafından
Karkuresi sonuna kadar haklısın
Elanur belki de post sahibi değilde  sen kötü bir gelinsin ne yaparsan yap kaynanan iyilik yapıyordur iyilikte yapsan kötülükte yapsan iyilikle karşılık veriyordur
(951 puan) tarafından
Belkide olabilir
tarafından
Benı tanımıyorsunuz bende sizi tanımıyorum kötü gelin olduğumu nerden çıkarıyosunuz bende siz kaynananızla her şeyde kavga ettiğiniz için herşeyi abarttığınız için bende sizin kötü gelin olduğunuzu düşünüyorum :D
(217 puan) tarafından
Benim kaynanam yok ben evlenmeden önce vefat etmiş de
Ben bunu söylemek istemedim siz anlamadiniz
(951 puan) tarafından
:)) siz iyisinizdir mutlaka benim bundan şüphem de yok ama kaynanalarin iyisini henüz görmedim yüzüne herkes iyi önemli olan sen yokken nasıllar bu önemli
0 oy
tarafından
Benzer seyler yasiyorum canim sende bana dua et 
(66 puan) tarafından
Ederim Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(398 puan) tarafından
karşındaki insanların huylarını biliyorsan çok takma fazla beklentiye girmişsin bence 
(66 puan) tarafından
Beklenti değil yapması gerekenler. 14 aylık bebek şuan hasta. Benim gözüm gibi baktığım çocuğum bunlar yüzünden hasta oldu
(398 puan) tarafından
beklenti derken herkesi kendin gibi ince düşünceli sanma diye dedim. geçmiş olsun eşinin düşünmesi lazımdı.
(66 puan) tarafından
Eşim aileci kıyamaz onlara. Teşekkür ederim
0 oy
(951 puan) tarafından
Hic biseye elini sürme yat keyfine bak oralı olma ben bile sinir oldum
(66 puan) tarafından
Karışmıyorum hiçbir şeylerine. Çocuğum için market alışverişi yaptım kalacağımız gün kadar gerisine karışmadım. Bu yüzden gelmek istemiyorum buraya
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Ee sen benim kaynananın köy evini anlatıyorsun :D
(66 puan) tarafından
Gel sarılalım:)
0 oy
(252 puan) tarafından
Şükürler olsun ki.kaynanam 50 yaşından fazla 55 56 heralde bilmiyorum ama sabah kahvaltiyi ben uyanmasam hazırlar sofrayı kurar  yine odaya gelmez tlfinla arar uyanmazsam kapıya tıklar 

Dün gece kızım hiç uyumadı sabaha kadar gece 2 te yattım kızım uyandı 8 e kadar oturdum öyle sabah kalktım çay suyu koymuş hemen bende geri kalanı hazırladım oglen oldu kızı uyuttum sende git uyu ben bakarım oğlana dedi 3 yaşında gittim biraz uyudum kalktım yemek hazırladım akşama misafir gelicekti kaynanam yemekleri yaptı bende evi supurdum çocuklara baktım beraber oturyoruz ama hiç şikayetçi değilim 
(66 puan) tarafından
MaşaAllah Rabbim ağızınızın tadını bozacak olay yaşatmasın inşaAllah
(252 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(51,324 puan) tarafından
ne diye gititniz
(66 puan) tarafından
İznimiz vardı aileler ile geçirelim istedik

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 500 göst.