0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Eşim ve kızım uyudu ben de azcık  keyif yapayım kafa dinliyeyim  diye oturdum sizde neler var kızlar ne yapıyorsunuz neden uyumadınız

8 Cevaplar

0 oy
(4,032 puan) tarafından

Benim de canım bir şeyler istiyor s ne olduğunu tam bilmiyorum :D Instagramda takılıyorum ben de 

(246 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben de dolapta fıstık ezmesi buldum hamilelik var diye rahatım yoksa bu saatte yemezdim sen de bak ne varsa idare et canım :)
-Reklam-
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Eşim işten gelmek üzere, kızımda uyumadı bir iki saat daha dururuz gibi biz ma aile :))
(246 puan) tarafından
Benim kafam kazan gibi kızım bu aralar çok yormaya başladı bi de parka götürdüğüm ve o kadar yorulduğu halde zorla uyuttum daha çekemiycem kimseyi Allah huzurunuzu bozmasın canım
(2,579 puan) tarafından
Amin canım, kaç yaşında
(246 puan) tarafından
3 yaş 3 aylık yedi beni hamileyim diye de ilgilenemiyorum sürekli gezmek istiyor arkadaş istiyor yetişemiyorum
(2,579 puan) tarafından
Benimki de 2 yaşında şu saatte market diye ağlıyor valla sabır çeke çeke sabır taşı oldum :)
(246 puan) tarafından
Allah kolaylık versin acılarını göstermesin çok zor çocuk yetiştirmek şu sakinliği biraz yaşamadan uyuyasım gelmiyor maraton gibi her gün :)
(2,579 puan) tarafından
Amin canım, valla sakinliği yaşamaya zaman kalmıyor ki o uyuyunca bende yorgunluktan uyuyorum hemen sabahta zaten uyandırıyor:) kesinlikle çok zor bazende çocuklar çok  zor onun biride bnde sağolsun
(246 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum bazı çocuklar aşırı zor biri de bende o yüzden seni anlıyorum başka çocuklara bakıyorum ne güzel uyuyorlar benim kızımı zorla uyutmasam sabaha kadar benimle oturur
(2,579 puan) tarafından
Aynen ya :)) yok uyumuyacam der yatak der demez
(246 puan) tarafından
Benimki de benim uykum yok sonra uyurum diyo:)
0 oy
(1,893 puan) tarafından

Önce kazandibi yedim

Sonra dondurma 

Şimdide midem ağrıyor ne pis midem varmış onu anladım:D

(2,103 puan) tarafından
Yarasınnnnn ☺️☺️☺️
(1,893 puan) tarafından
Ayyy kız daha ne kadar yarayacak biilmiyorum ki dolunay gibi oldum her yerim yuvarlak jahahaa :)
(246 puan) tarafından
Afiyet olsun ben de şu an ne olsa yiyebilirim hatta turşu olsa onu da tatlıyla yiyebilecek durumdayım:)
(2,103 puan) tarafından
Ahhaah verirsin verirsin canın sağolsun da ♥️☺️
(1,893 puan) tarafından
Sağolun canım kızlar :)))
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Artık kendi başımıza yürümeyi öğrendik durdura bilene aşk olsun peşinden koşturyorum hanımefendinin :D gel bi tatlı ısmarliyim  :silly:

(246 puan) tarafından
Oy maşallah benim kızım  3 yaşında ilk zamanlar paytak paytak yürüyüşleri ne tatlı oluyor tadını çıkar canım :)

Çok teşekkür ederim tatlıya şu an asla hayır diyemiycem :)
(2,103 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım ♥️☺️ ay valla öyle ördek gibi gidiyor yampiri yampiri ☺️☺️
(246 puan) tarafından
Amin canım hepimizin evladını gözümün önüne geldi :D
0 oy
(4,402 puan) tarafından

Karşımda çiğ köfteci ile bakışıyoruz şeytan diyor git iki dakika al ama üşeniyorum ☺️ 

Çamaşır astım yoruldum 2 dakika oturdum kalkıp banyo silicem banyo halılarıni makinaya aticam çöpleri hazirliycam sabah eşim işe giderken atsin diye 

image

(246 puan) tarafından
Kendimden biliyorum hamilelikte bişeyi canın çektiğinde aklından çıkmaz o yüzden üzüldüm:/
(143 puan) tarafından
Ne kadarlık hamilesiniz bana çiğ köfte yasaklandı da
(4,402 puan) tarafından
32+2 etli olan yasaklanmıştır banada etli yememeye dikkat et dedi doktorum
(4,402 puan) tarafından
Cok canim isterse eşimi uyandırırim 2 dakika alıp gelir cnm rahatım
(246 puan) tarafından
Allah eşlerimizin yokluğunu göstermesin ne güzel :)
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Kocam işe gitti canımın içi krem bulmuş şükür getirdi kızçeyi uyuttum jelide sürdüm boynum az rahatlasa yatıcam onu bekliyorum 
(246 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun neyin vardı canım
(7,076 puan) tarafından
Boynum tutuldu canım ya yel aldı derler ya öyle sanırım sanki iyi geldi ama jel rahatladı dönemiyordum
(246 puan) tarafından
Geçmiş olsun çok kötü gerçekten ilk gebeliğimde belim tutulurdu elhamdülillah bunda öyle bir şey yok ama cuma günü acillik oldum gaz sancısı beni bütün gün mahvetti üstelik hiç bir şey yapmadan 4 saat bekletip eve gönderdiler bu devirde hiç bir yerin ağrımayacak kalıyorsun öyle
(7,076 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim canım dağlıkla kucağına al inşallah bizim burda dahada sıkıntı deprem bölgesindeyiz hastane yıkım var dedi sıra vermedi konumdan iki eczane bulduk ikiside yıkık çıktı neyseki eşim bulmuş getirdide rahatladım
(246 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canım Allah göstermesin inşallah ah eşler iyi ki varlar
0 oy
tarafından
Valla hic sorma esimle tartistik ise gitti cocugu uyuttum hic bisey yapmadim katninda ac aslinda amz bisey yiyesim yok aman 
(246 puan) tarafından
Olur öyle bazen bence hiç kendine eziyet etme yemeğini ye yarın öbür gün unutulur aç kaldığınla kalırsın
tarafından
Yattim cok oldu kalkmak istemiyorum simdi unutulur unutulur da biraktigi hasar
(246 puan) tarafından
Ne denilir bilemedim çok da kendini yıpratma tartışma her evlilikte olur barışırsınız geçer gider büyük bi anlaşmazlık aldatma dayak vs gibi şeyler yoksa düzelir merak etme
0 oy
(969 puan) tarafından
Benimde canım tatlı bişey istedi ekmeğe sürülen çikolata kaşıkladım eşimin işten gelmesini bekliyorum 
(246 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben de resim eklemiştim çıkmadı çayla fıstık ezmesi kaşıkladım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 153 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 489 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu

409,925 soru

12,324,749 cevap

39,070 kullanıcı

Kategoriler

...