0 oy
99 göst.
Aile kategorisinde (98 puan) tarafından
İki bebeyle bir aydır hastayız tam iylestik derken eşimle ikimiz karın ağrısı mide bulantısına kaptık.yorgun ve uykusuzum mutfaktaki bulaşıkları yıkadım ayakta zor duruyorum zar zor ondanda küçük geldi çöpü döktü halıyaoturdum agliyorum çocukların giyecek kıyafeti kalmadı hepsi kirli.hicbir Allahını kuluda nasılsın iyi misin birseye ihtiyacın var mı diye sormaz kapimi calan yok eşim acile gitti geldi uyuyor bende oturdum ağlıyorum. RABBIM kolaylık versin sağlık versin beterinden korusun kendimi ok yalnız hissediyorum.

8 Cevaplar

0 oy
(10,361 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim gerisini bosver bugunlerde gelir gecer bizde hasta olduk mu hep birlikte oluyoruz surunerek kalkip corba yapiyorum ki midemizden bisey gecsin ilk gun oyle geciyo ikinci gun mecbur ayaklaniyorum yapcak bisey yok kime ne diyeyim 
-Reklam-
0 oy
(5,228 puan) tarafından
Cocuksuz bi arkadasim en zor donemde cocugun hasta oldugu zamanlardir dedi. Yok dedi daha dipleri gorduk en zoru hem annenin hem de cocugun hasta olmasidir. Allah sifa versin en kisa zamanda.
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Ay bende hep ogleydim şimdi kızlarım büyüdü çok şükür elim ayağım oldular gerçekten su zamanda kimsenin kimseden haberi yok 
0 oy
(752 puan) tarafından
Bende evlendigimizden beri uzaktayim ve bu hisle bas etmeye calisiyorum Allah buyuk geçmiş olsun
0 oy
(296 puan) tarafından
Bu günler geçer 
0 oy
(487 puan) tarafından
Esin senide goturseydi acilw
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Bu yollardan çok geçtim ve haylada yol bitmedi 

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bu şekilde daha çok hasta olursunuz dikkat edin

0 oy
(13,072 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canim biz de hastayız ama çok şükür o kadar kötü değilim iyi kötü yapıyorum bi şekilde kimseden de bisi beklemiyorum olduğu kadar. Valla ne yalan soyliyim kızıma telefon verdim bu süreçte çünkü kafamı kaldıracak halim yoktu kızım uyudu ben uyudum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
6 cevap 148 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 111 göst.

403,370 soru

12,082,533 cevap