0 oy
694 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Esimin 3 yildir bazgecemedigi asski var 2 kez mesaj konusma yakaladım program indirdim affettim cocuklar icin 3. De son kez yeni yakaladim delirdim ugrasmamak icin yuzunu gormemek icinnm anlasmali olarak bitsin dedim oyle actik davayi o kadar narsistki once inkar etti sonra ciddi birsey olmadi dedi mesajlarda casus program indirdim kiz buna askim seni cok ozledim yaziyor oda evli inkar ediyor yA anlasmaliya gitmezse cekismeli acicsm bilmiyorum nasil oluyor avukat parası felanda yok onun icin ugrasmak istemedim nafaka verecegini soyledi kurtulayimda acda kalirim artik i dereceyim ailesi beni sucluyor sabret diyorlar benim ailemde oyle kafayi yiyecem bu ayrilma sebebi degilmi ya ben neden sabrediyoeum o askiyla keyif yapacak ben evde iki cocukla kafayi yiycem Allah'ım o kadar ofkeliyimki suan herkes beni vazgeçirmeye calisiyor ben suclu oldum o masum kimse adama sen neden boyle yaptin demiyorrrrr kaynana olcak kadin madem bu yola ciktin destek bekleme babasindan minnet etme diyor Allah din kitaptan bahseder boyle konusur bende hersey para degil o cocuklarina bakmak zorunda cocuklar tek benim degil kanun var kural var dedim birde Allahin kurali var diyor ben bu cahillerle nasil basa cikacagim 

18 Cevaplar

+1 oy
(2,639 puan) tarafından
Yani bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum ben olsam anlaşmalı bosanmam, çekişmeli dava açarım sürünsün, devletin avukatı var canım baroya başvurabilirsin 
(15 puan) tarafından
Kanit yok aldattigina dair ben casus programla ogrendim yasal degil kantisizda aciliyormu çekişmeli delil nasıl buluncakki hic anlamiyorum
(2,639 puan) tarafından
Valla o konuda bilgim yok ama avukata sorabilirsin bı tür durumlar illaki vardır
(4,226 puan) tarafından
Kanit sayılmıyor ama davaya sürulunce bakılıyor, ama hakimden pozitif algı yaratır mı yaratır.Sonucta dava sonuçlarında yasalar haricinde kendi kanaatlerinide kullaniluyorlar
-Reklam-
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bunları önlerine serdiğin halde sana neden bekle diyorlar sahip çıkıp o adamı def et demek varken 
(15 puan) tarafından
Adam iki yuzlu manipulator benimde cevremde insan yok iste
0 oy
(121 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım iyice düşün taşın eşini  al karşına konuş eski sevgilisiyle mi görüşüyor madem unutamıyorsun evlenmeseydi Allah ıslah etsin çok haklısın boşanma sebebi gurur kırıcı bir durum
(18,356 puan) tarafından
Eski olduğuna dair bilgi yok evli iken kendisine sevgili yapmış işte
0 oy
(4,908 puan) tarafından
Böyle insanların kafalarına tövbe tövbe boşa yaa ne uğraşacaksin dediğin gibi sen evde iki bebeğe bak o da metresi ile hayatını yaşasın yok yaa ne ala dünya 
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Casus programı nasıl ücretlimi kod falan mı gidiyor ona nasıl yaptınız
(15 puan) tarafından
Ucretli evet bildirimlerinkapattim yinede gitti bildirim anladi zaten ama anlayana akdar delil gecti elime zaten
(8 puan) tarafından
Uygulama ismini ogrenebilr miym kusra bakma sende baska derdin var ama bende indirmek istiyorm
(15 puan) tarafından
Cocuk takip programlari varya onlardan indirdim ben ama daha profesyonel olanlari var google yazarsan casusluk programi diye cikiyor
0 oy
(20,035 puan) tarafından
Bence cekismeloye çevir. Bunlar anlasmazlR gibi geliyor terbiyesizler
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Terbiyesiz kadın ya sus otur ne demek . Çekişmeli ac sürünsün kö.pek 
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Allahin kurali neymis? Koca fink fink gezsin aldatsin kari kabul etsin miymis. Ay bu tip insanlar Allah i kendilerine sahit tutuyo ya ifrit oluyorum. Oglunun agzina s.cacagina sana mi akil vermeye kalkiyo p.slik! Kendi kizi var mi bilmiyorum ama ona yapilsa boyle dermiydi acaba.
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anliyorumki aslında herkes biliyor onun suçlu olduğunu ama bizim toplumumuzda kadın sabretmek zorunda diye birşey var sen ona şans vermişsin artık degisicek olsa değişirdi herhangi maddi gelirin varmı yada sahip çıkacak biri 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Bu posta aklımdaki tek yanıtı Neden kadın olmak zor ?adlı makale geldi.Cocugun olmaz çocuğu yok derler çocuğun olur ne yap Ed başında bekle şiddet de görsen aldatilsanda "Koca evindir sabret"diye gecistririlip kadın hep bir başına mücadele edmesi beklenir.Zordur kadın Olmak...
0 oy
(18,356 puan) tarafından
Allah'ın kuralını işine geldiği gibi anlayan insanlara laf anlatamazsın yerinde olsam anlaşmazlıya falan gitmez direk aldattı diye dava açardım 
0 oy
tarafından
Oo adam keyfine duskunse keyfini boz o zaman. Bosan tabii ki iki cocuk varsa birini ona ver de cocuk bakmak neymis gorsun. 
(4,226 puan) tarafından
Bende vermem ama aslında verilmeli biliyor musun
Karşı taraf neyin ne olduğunu anlamıyor.
Bütün travmalar ile bir kadın ayriliyor birde çocukların yükü özelikle manevi anlamada ama üzülmesinler eksik kalmasınlar diye her gün tekrar tekrar yarası kanıyor.
Belki bırakma anlamında değil ama ortak velayet ile o tarafa ağırlık vererek ilerleyebilir

Parasını ödüyorum bakacak tabi düşüncesi ile herseyden sıyrılır erkekler, anneler anne olmaya zorlandikalri dönem baba da olmaya çalışıyor.Ustelik rollerin haricinde birde bogustuklari iç sesleri ruhları var çok zor bir süreç.
Cocuklarda anne ile birlikte dibi görüyor.Babalar canı istemezse görmeye bile gelmiyor o durumu idare etmek kalbinin tekrar tekrar aynı yerden kanaması çok zor.
Maddi imkan yokluğunu hiç dahil etmedim şartları en iyi olan kadında bu zorluklar ile baş ediyor.
Birde yokluk tepesine biliyorsa vay haline..
(4,226 puan) tarafından
Uc noktalar hariç sapık taciz tecavuz uyuşturucu şiddet yanlısı tipler gibi..Diğerlerinde ortak velayet..
tarafından
Babyboy 2 cocuk varsa birini verebilirim. O oyle keyif surerken kadin iki cocukla tek basina hem anne hem baba olmaya calisacak yazik degil mi?
(135,105 puan) tarafından
o cocuga yazik degilmi? iki kardes birburinden ayrilsinmi anne olarak insan bi evladini nasi verebilir yaa babasida olsa  ben markete gitseler acava naptilar bensiz diye dusunuyom gelene kadar bu ayrilan es catismasina cocuklar  alet edilmemeli evet cocuk sadece annenin degildir ama cocuk babadan cok anneye ihtiyac duyar ve babanin sevgilisi varsa adam calisicak o kadin o cocuga nasi bakicak verince babami bakicak herkes cocuk dogurur ama herkes anne olamaz demisler bakis acini degistir bacim cocugu versen bile yine erkek degil evlendigi kadin bakacak olan cocuga olacak o yuzden evlenirken es secimini iyi yapmaliyiz haa es fos cikti o zaman saglam korunucak 2.cocuk olmasin en azindan
tarafından
O da senin fikrin canim ayni dusunmek zorunda degiliz
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Şimdi herne olduysa oldu geçmişe bakma bir yola çıktın artık haklıydın haksızdin hak ettin hak etmedin ile alakalı bir durum değil bu ,ihanet karşı tarafın ayranim dokulmasin popis s.k.lmesin düşüncesinden başka birsey değil.

Esin bir tercih yaptı ve sonucunu biliyordu bilmedigi birsey ile karşılaşmadı.

Bu sekilde bir tercihin sonuçları bellidir bedeli naktiolarak teslim etme zamanı.Sana tavsiyem istediğin miktarlara ikna ederek anlasmali bosanman sen bir rakam belirle ve o tutar üzerinden anlasin.Cekismelide yine alirsin ama develerin verdiği rakamlar daha düşük olabilir.Maddi huxun olmadığı için  ücretsiz barodan devletin avukat talep edebilirsin.

Valide seni manipülasyon etmeye çalışıyor oğlunun köşesini düşünerek sakın bu laflara düşme böyle iki lafa süngün düşerse çok yorulursun.

Hee ne kadar bisanma konusunu sen dillendirsende esin Aten bir tercih yaparak seni bu yola sokmuş kesinlikle üzmek değil niyetim ama zaten o bosamis kafasında seni o yüzden böyle laflara takılma.

Allahtan kolaylık iste, artışını eksiğini iyice düşün nelere ihtiyacın var nasıl ilerleyenilirsin iyice araştır.

Sen gelecek adımları at ,geçmişin b.k karıştırma hiç düşünme olsa ile Bursa nin kimseye faydası yok.
(4,226 puan) tarafından
.....
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Yanlış anlama ama senin boşanacağını sanmıyorum canım. Eski post larına bakdım Mart'tan beri boşanmalımııyım diye soruyorsun yani sen harakete geçmezsin böyle yaşamaya alışmışsın oyuzden sana laf söylemicem
(15 puan) tarafından
Ben dilekçeyi verdim zaten mahkeme gününü bekliyoruz
(8,393 puan) tarafından
Peki şuan neredesin?
(15 puan) tarafından
Evimdeyim o gidicek kendine yer bakiyor
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Ben de asla pabuç birakmazdim. Çekişmeli açardım. Bir çok acukar tazminat sonrası alıyor parayı. Birde davayı açtığınızda baro size bir avukat veriyor zaten devletten. Korkmayın çocukları anamızın evinden getirmedik yani. Ben olsam uğraşır bulur o kadının kocasına da söylerim. Maddi manevi tazminat açarım delil varsa
0 oy
tarafından
Nasıl cahil ailen var süründürür rezil et bosan ne *** yerse yesin pislikler mesleğin varsa çalış kendine yol vız çocukların kaç yaşında 
0 oy
(499 puan) tarafından
3 yıl boyunca aynı kişiyse ona aşık demektir ve senı zaten gözden çıkarmış. Boşansanız muhtemelen onla evlenir. Gururuna yedirebilirsen boşanmamsyı da seçebilirsin. Boşanmak onun için metresine kavuşmak demek. Ödüllendirecek misin?
0 oy
(447 puan) tarafından
madem bu kadar savunuyorlar alsınlar oğullarını karşıkarına konuşsun adam etsinler

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 470 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Rojbinnn (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 78 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (303 puan) tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,338 cevap

41,349 kullanıcı

Kategoriler

...