0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (351 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 9 aylık oğlum doğdu doğalı uyumayan sürekli ağlayan bir bebek çok doktora gittik çözümünü asla bulamadık besin alerjisi süt alerjisi dediler en son raporlu mama çıkarıldı 24 saat içerisinde gündüz toplasanız 3 kere uyutmayla toplam 1 saat uyumuyor gece 9.30 gibi uyutmaya çalışıyorum ama her yarım saatte bir uyanıyor 9 aydır gece dahil daha 1 saat aralıksız uyuduğunu görmedik birkaç ay önce doktorumuz bay bay night verdi gece uykuları düzelir gibi oldu ama oda fayda etmemeye başladı ne yaptıysak olmuyor. Doğduğunda problemli diye memlekete geldim çok ağlıyor asla susturamıyoruz diye kayınvalidemin alt katına yerleştik yardımlaşıyoruz oda çok yoruldum durmuyor deyince ailemin yanına memlekete geldik biraz ailem biraz eşimin ailesi yardım eder öyle öyle büyür dedim iki tarafta çok yardım ediyor Allah var gündüz olabildiğince yardım ederler ama akşam olsun istemiyorum durmuyor susmuyor uyumuyor en büyük problemimiz uyku inanılmaz direniyor uykuya dalamıyor tam uyudu diyorum daha gözümü kapamadan tekrar tekrar uyanıyor 3 yaşına girecek bir oğlum daha var kimsenin yanına gitmiyor kimsede uyumuyor aynı odada üçümüz küçüğün sesine uyanıyor öyle olunca her gece kriz geçiriyoruz yok mu bunun bir çözümü Allah rızası için inanın çocuklardan soğudum artık tövbe istemem bu bana 10 evladın yükünü verdi diyorum insanız hepimiz robot değiliz artık uykusuzlukla mücadele edemiyorum istemsiz gözlerim gidiyor çok bitkinim artık beynimin uyuşturuğunu hissediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(19,898 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun dostum. Valla aklıma acaba iyi bir hocaya gidip okutsaniz mi. Bu geldi. Başka ne diyeceğimi bilemedim. 
(351 puan) tarafından
Yaptık canım onu da yaptık kurşun dökmeye inanmayan ben onu da yaptım ama yok muska yapıldı oda fayda etmedi artık tükendim çok kez post açtım burda da artık takatim kalmadı belki birinin bili demesiyle yaparım bişi de artık normal insanlar gibi bizde rahat ederiz diye düşündüm
(19,898 puan) tarafından
İnşallah bı çözüm olur
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından
.................
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Aynı durumdayız oğlum 3.5 yaşında kızım 9.5 aylık ömrüm bitti tükendim ne yapacağımı ne edeceğimi şaşırdım bize biuyku aparatı aldık 24 saat sallıyor öyle susuyor en azından uyumasada sakın bir şekilde oynuyor beşikte. Ben 1 aylıkken aldım iyiki de almışım iki gün önce aparat bozuldu hayatım bitti dedim :angel: Allah'tan yapabildik yoksa halim ne olurdu bilemiyorum:angel: 

(351 puan) tarafından
Nasıl birşey bizde evde hamak gibi birşey aldık ama durmadı içinde salıncak var şimdilik 10 dakika duruyor sadece içinde
(1,754 puan) tarafından
Beşiğe takılıyor dur resmini paylaşim ☺
0 oy
(2,581 puan) tarafından
Benim kızımda böyleydi canım asla tek bakamazdim eşimle ben bile yetemezdik düşün, benimkinin çaresi 14 aylıkta sütten kesmekle bulundu , Allah yardımcın olsun çok zor 
(2,581 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten yani bu normal boyutta uykusuzluk değil 24 saatte 3 4 saat uyuyamazdim ve gecemiz  sabaha kadar ağlayarak geçerdi hergün böyleydik
(351 puan) tarafından
Düzeldi mi peki düzeldiyse ne zaman düzeldi
(2,581 puan) tarafından
Tabi canım yani %75 düzeldi diyebilirim şu an 25 aylık olmak üzere, 14 aylıkken sütten kestim uykusu düzeldi, uyku gelince otomatik bizde normallestik :)
(351 puan) tarafından
Darısı bize olsun inşallah:)
(2,581 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,754 puan) tarafından

image

Aparat bu iyiki almışım çok şükür bin şükür

(351 puan) tarafından
Ne diye geçiyor bu trendyolda var mıdır
(1,754 puan) tarafından
Bi uyku
Diye geçiyor ben hepsiburada da aldım ama trend yolda vardır illaki
(351 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım bilgi için bakicam
(1,754 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 304 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
8 cevap 101 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde SedefS (163 puan) tarafından soruldu

409,951 soru

12,325,909 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...