+3 oy
304 göst.
Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar uyandimi bebeler icildimi kahveler yapıldımi kahvaltılar 

kocamla kahvaltımı yaptım evimi topladım bi süpürge yapicam birde silecem ama bu saatte makina çalıştırmak istemiyorum komşular rahatsız olmasın 1 saat kadar oyalanirim ondan sonra ceker silerim bugün eşim öğlen yemeğine de gelemeyecekmis :unsure: buna üzüldüm biraz akşama yemeğim de var full taym yatarım büyük ihtimalle artık pazarida akşam eşim gelince gider 2 dakika yapar geliriz :P 

Oğlum uyanmadan tadını çıkarmak lazım 

image

image

17 Cevaplar

0 oy
(3,462 puan) tarafından
Gunaydinlar canim afiyet olsun ..bende uyandim kahve iciyorum...islere basliycam simdi
(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm kolay gelsin
-Reklam-
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Günaydın canım afiyet bal şifa olsun ben berbat gece geçirdim oğlan dk da uyandı sanırsın yenidoğan bugün berbat haldeyim daha kahvaltı yapmadım cam balkon gelip takılacak işlerim olacak 
(3,398 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah cnm benim oğlumda uyumadi ama dun gece ben hiç uyumamıştim o yüzden eşim ben durayim cocukla sen yat dedi o yüzden rahatım
(1,482 puan) tarafından
Maşallah size canım Allah daim etsin benim oğlan kudurdu bu aralar yine uykusu berbat hal aldi
0 oy
(552 puan) tarafından
Günaydınlar maşallah bu ne enerji banada yolla biraz benim karnım zil çalıyo hala kalksammi yada 12 ye kadar uyusammi diye düşünüyorum iki saattir:D
(3,398 puan) tarafından
Bebe yoksa uyuya bildiğin kadar uyu cnm
(552 puan) tarafından
Biri dört buçuk yaşında biride Aralık başında geliyo o yüzden bu günlerin keyfini çıkarmaya devam canım:))
(3,398 puan) tarafından
Maşallah cnm benimde 3 Buçuk yaşında Aralık 10 ile 20 arası dogum
(552 puan) tarafından
Nerdeyse aynıyiz Allah sağ salim kucağına almayı nasıp etsin canım ♥️
(3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim tüm hamiş annelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah ♥️
0 oy
(30 puan) tarafından
Gunaydın canım pazar dedi Manisa da ısın sen 
(3,398 puan) tarafından
Hayır cnm İstanbul dayim
0 oy
(7,227 puan) tarafından

Daha kahvaltı yapmadım 6 da kalktık ama gece çok uyandım uykumu alamadım miskin miskin oturuyorum uykusuzum :sleeping:

(3,398 puan) tarafından
Niye o kadar erken kalktın cnm cocukmu uyumadı
(7,227 puan) tarafından
Doğdu doğalı bizi hiç bir sabah ezanindan mahrum bırakmayan bir cadım var büş :D gecte yatsa erken de yatsa o saatte kalkicak asla şaşmaz :D
(3,398 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum inanki benimki sabah ezanını duymadan uyumayan bebelerden şimdi horlaya horlaya uyuyor  şeytan diyor git uyandır
0 oy
(1,909 puan) tarafından

image

Günaydın   iki çocukta uyandı çoktan bnde kendime kahve yaptım dışım ağrıyordu ağrı kesici içtim  kahvemi içene kadar soğudu :D kahvem bitsin kahvaltı  hazirlicam inşallah  
(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(5,924 puan) tarafından

image

Günaydın cnm 
(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(10,373 puan) tarafından
Kolay gelsin gulom bende kahve iciyorum bugun erken kalktim cocugu doyurdum kahvemi icip islere baslicam cik bisey yok zaten bi corba yapcam ne yapsem diye dusunuyorum sonrasi yatis esimle kavgaliyiz birbirimizin yuzune bakmiyoruz resmen aksama balik alcakmis hamsi salata yapar yeriz 
(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm ellerine sağlık
0 oy
(14,191 puan) tarafından

Erken kalktım bugün hamur yoğurdum bulaşık makinasını boşalttım çocukların dolabını düzenledim şimdide pişi yaptım çayın demenlenmesini bekliyorum :)

image

(3,398 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun ☺️ kızçe uyuyor ama ben uyuyamıyor minik bir hamam böceği gördüm dolabın altına kaçtı uykumuda kaçırdı sabahtandır nöbet tutuyorum :D

(3,398 puan) tarafından
İlac al cnm faydası var
(1,748 puan) tarafından
Eşim alacak işten gelirken canım
0 oy
(555 puan) tarafından
Gunaydın canim..gune felaket bir adet sancısı ile başladım çocuklardan utanmasam hüngür hüngür ağlayacaktım suan biraz daha ıyıyım islerim hep duruyor :(
(3,398 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(284 puan) tarafından
Üşürsün balkonda canım ya bide hamilesin gir içerde iç kahveyi hiç kiyamiyorum sana valla ben
(3,398 puan) tarafından
Balkon kapısında balkon için özel montum var kuzu onu giyiyorum sicak tutuyor
(284 puan) tarafından
Tamam o zman canım  ❤️
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Kız sürekli uyuyorum oturduğum yerde uyanamiyorum ya işler beni bekliyor kahvaltı hazırlayacam daha yeni 

Sana afiyet olsun canım 
(3,398 puan) tarafından
Hastami olacaksın acaba
(3,190 puan) tarafından
Yok kız hamileyim ya ondan kaynaklı
(3,398 puan) tarafından
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(3,190 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım 
(3,398 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(122,356 puan) tarafından
gubaydin büşümmm❤️❤️❤️❤️ şafqk kac kız ben kaza oruclarimi tutuyom bugun 55 oldu şafak 5 snr sira sana gelsim dogurda gor ☺️☺️☺️ ahaa simosu okula biraktim yikti gene okulu durmam beb burda diyodu
(3,398 puan) tarafından
Allah kabul etsin cnm 32+3 olduk fazla birşey kalmadı
(122,356 puan) tarafından
hadi yilbasi bebesi olsun
(3,398 puan) tarafından
Aralık 10 ile 20 arası nasipse sevdam anasıyla aynı ay doğacak 4 Aralık'ta benim
0 oy
(154 puan) tarafından
Günaydın cnm benim küçükler uyuyo daha bugün eşim evde kahvaltı yaptık eşim tekrar girdi yatağa uyudu bende ortalığı sılip süpürecem büyük kızın bı kaç eksiği varmış onları alıp gelcm öyle istee 
(3,398 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(549 puan) tarafından

image

supur sil yaptım şimdi sallıyorum uyumaya niyeti yok
(3,398 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
9 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu