+1 oy
499 göst.
Aile kategorisinde (3,458 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi benim bugün keyfîm yok eşim öğlen ne güzel yemeğe geliyordu berber yiyip kahvemizi içiyorduk bugün yoğunmus gelmiycem dedi bende yoğurdun içine ekmek doğradım oturdum yiyorum akşama da normalde yemeğim var ama hamsi istedi canim pazardan hamsi alıp yapıcam Rabbimin izniyle inşallah ♥️ 

Evimide sildim süpürdüm bütün işlerimi de bitirdim oğlumu da doyurdum benden iyisi yok 

image

19 Cevaplar

0 oy
(10,452 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Isim yoktu balim bugun yani amsn ugrasamicam evim toplu vanyo wc trmiz bi supurge tutulsa fena olmaz ama gerek yok esim geceden geldi zaten cocuga kahvaltidini yedirirkrn bi kahve icmistim baska da hic bisey sokmadim agzima buzlukta baklavalik yufka vardi hic beceremrm esim de borek yap dedi gecrn yarisini ispanakli yaptim cok kotu oldu bu sefer penirli yaptim cocuk sevdi vana yine bi tuhaf geldi bilmiyoartik aman tarhsna corbasi yaptim aksama bende gamsi yapcam InsaAllah sabshki postts brn soyledim diye canin cekmemustir hamsiyi aslinda dogru duzgun yemiyosun ya belki canin cekerde biseyler yemis olursun diye yazmistim 
(3,458 puan) tarafından
Evet senin yüzünden sen yazınca bende yapayım dedim hamsinin parasını senden almam lazım şimdi gider ayak beni masrafa soktun ☺️☺️☺️☺️
(10,452 puan) tarafından
Kiz ayip ediyon gonderiyim ne demek valla kotu niyetim yok brni biliyosun gecen istahsizim menuleri yazin belki canim biseyler isterde o bahaneyle yerim demistin ya o aklima geldi ondan yazdim oh iyi yaptim ruzgar beye sifa olsun :)
(3,458 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm kötü niyetinin olmadığını inan biliyorum severim seni gerçekten iyi oldu çünkü dolaptaki yemekleri canim istemiyor du kendime ne yapsam diye düşünüyordum muhteşem bir iyilik yaptin bana Allah ne muradın varsa onu hayırlı olarak nasıp etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Maşallah sana, ben bugün biraz tembellik yaptim, gerekiyordu:)) yeni başladım işlere 
(3,458 puan) tarafından
Ben çoğunlukla tembellik yapıyorum cnm bugün denk geldi yaptim öyle
0 oy
(8,860 puan) tarafından

image

ayyy bende bütün işleri bitirdim camaisr bulaşık ev süpür banyo tuvalet yoruldum :)biraz hastayım sanırım hiç halim.yok kaç gündür 

Oğlan kahvaltıyı geç yaptı smdi elma yiyoruz birazdan bende ona yemek yedirir 3 cüz var abdest aldım biraz dinlenip onlari okucam 

Aksamada ne yeriz bilmiyorum genelde yemekleri kaynana yapıyor ama ben diyetteyim corba salata yaparım.belki :)

Sanada kolay gelsinnm

(3,458 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm teşekkür ederim

Allah kabul etsin inşallah
0 oy
(2,036 puan) tarafından
Aleyküm selam canım. Valla annem bende kalıyor iki gündür pek işim yok yemek bulaşık dışında falan. Bizde akşama eşimin tuttuğu balıkları yemeyi düşünüyoruz yanına bolca salata ve mercimek çorbası yaparız. Afiyet olsun sana da 
(2,036 puan) tarafından
Sağol canım doğru bende sadece salata yaparım ama annemde var diye önden bir çorba da olsun dedim bakiyim ablama da irmik helvası yaptircam eltime yani ahahah ☺️

Esmaaaa bir gelemedin esmaaaa
(8,860 puan) tarafından
Askoooo sende öyle bir yerdesinki İstanbulu bir ucu :D
Oraya gelin verdik kuzenimi nisanda düğünü var nasil üzülüyor çok uzak diye
(2,036 puan) tarafından
Yemin ederim gerçekten İstanbul içinde bir yere gitmek şehir dışına gitmekten daha zor. Nereye geliyor kuzenin bana yakın mı bari
(8,860 puan) tarafından
Valla tam bilmiyorum :D ama adamlar çok zengin onu biliyorum :D
(2,036 puan) tarafından
Öğren bakiyim kız zenginse akrabam olabilir belki de ahajahhssbb
0 oy
(2,052 puan) tarafından

image

Aleyküm selam canım afiyet olsunn. Ben de senin gibiyim düzeni olsa bizimkide eve gelir ama esnafın yanında saat yok bi süre cumartesi tatildi çok güzeldi keşke hep olsa:( bugün taze dolma soğan dolması ve pırasa sarması yapacağım. Merak ettiklerimi deneme günü oldu :D 
(3,458 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm ellerine sağlık  benimkininde düzenli bir gün izni yok çünkü hafta içi hastane kontrollerim oluyor o günlere izin alıyor
0 oy
(18,548 puan) tarafından

Kolay gelsin büşüm 

Hamsi koydum tavaya ') 

imagepatates yatağında beşamel soslu tavuk sote yapıyorum ben de

(2,052 puan) tarafından
Selmoş amcan nasıl oldu görmedim eğer yazdıysan :/
(3,458 puan) tarafından
Muhteşem görünüyor ellerine sağlık canım azıcık ver de yiyek
(18,548 puan) tarafından
Tam pissin bitsin göndereyim büşüm♥️
Nerosum tşk ederim cnm
Hala yoğun bakımda ama durumu iyiye gidiyor çok şükür ♥️
Rabbim onu bize bağışladi
(3,458 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm paylaşımıni görmedim
(2,052 puan) tarafından
Çok şükür canım sevindim inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ♥️
(18,548 puan) tarafından
Paylaşım yapmadım büşüm
Hülyanın postunda yazmıştım dua istemiştim
Allah razı olsun nerosum♥️ Amin
0 oy
(5,991 puan) tarafından

image

Bende kadiri izliyorum.  Bebek uyumadı. Kahve içesim var eriniyorum :D
(3,458 puan) tarafından
Kaptı kari bileziği

Uyur inşallah cnm
(5,991 puan) tarafından
Kettl kazandı tam izledinmi
(3,458 puan) tarafından
Kadirin sağında oturan bayan
(3,458 puan) tarafından
Mavi gömlekli
(5,991 puan) tarafından
Evet kettl kazandı
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Aleyküm selam afiyet olsun  bende temizlik yapıyorum eşim izinli bu hafta o oğluma bakıyor bende cam siliyorum nefret ettim cam balkondan normal cam gibi kolay temizlenmiyor
(3,458 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(578 puan) tarafından
Aleyküm selâm aaanaa o dinazor orda nasi duruyo kim koydu kablonun içine onu vaauuv ben hâlâ yemek düşünüyorum oy oy
(3,458 puan) tarafından
Toprak beyin işleri çanak anten kablosuna oturtmuş
0 oy
(658 puan) tarafından
Afiyet olsun bende işleri yeni bitirdim et yemeği koydum pişiyor erişte var dünden mercimek çorbasıyla şimdi de ıspanak böreği yapıyorum eğer yaparsam birde bisküvili pasta yapacağım
(3,458 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(4,558 puan) tarafından

Evde iş yapıyordum bugün sonunu teslim ettim temizliğe kalktım  perdelerimi attım camlarimi sildim şimdi perde takacağım minnak boyumla bocalaya bocalaya:D

(3,458 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(680 puan) tarafından

Fırında tavuk pilav salata ayran :)

(3,458 puan) tarafından
Ellerine sağlık
0 oy
(7,680 puan) tarafından
İşlerin yarısı duruyor bebem her işimin içinde olduğu için sjsjsj şimdi uyutmaya çalışıyorum bitirecem inşallah. Yemekte dünden mercimek çorba var bide dolma yapacam içi hazır doldurup ocağa koyacam
(7,680 puan) tarafından
Çamaşırı ben katliyorum kizcem bozuyor ben napiyim pes ettim jsjsj
(7,680 puan) tarafından
Sen benim baya arkamdasindir be 1 tane beben var oda büyüdü artık jsjjssj
(8,860 puan) tarafından
Heeee şuan tezgahın üstünde haklısın sjsj
(7,680 puan) tarafından
Hahaha demekki daha buyumemiş jsjsj
(3,458 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım kolay gelsin
0 oy
(6,312 puan) tarafından

image

yollardayım anneme kaçıyorum yemekte o ne yaparsa o artık ☺️
(3,458 puan) tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Hastaneden yeni geldim. Alış veriş filan yapıldı onları yerleştirdim benim herifin koleksiyonu düzenledim sıra yemekte :D
(3,458 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
(2,509 puan) tarafından
Sağ ol canım kadın hasta olunca evin ayarı bozuluyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Off bende hastaneden geldim idrar enfeksiyonu çıktı eşim rahatsız evde beli sakatladı iş yerinde o uzandı ne yemek yapsam bende düşünüyorum dün ıspanak yaptım bugün napsam bilemedim kıyma varsa dolabımda ( kendi dondudurucum yok anneme götürüyorum) köfte yapım bari bugün de 
(3,458 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benimde tahlillerim biraz bozuk çıkmış bende yarın tekrar gidicem
(2,385 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,491 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yemek makarna yapicam bugün oglanda excavator hastası indik toprakta oynuyor 
(3,458 puan) tarafından
Maşallah ne güzel oynuyor
(1,491 puan) tarafından
Çok sever yeterki kum toprak olsun excavator olsun hastası ya
0 oy
tarafından
Yorgunum vlla değerleri. Düşük cnm
0 oy
(163 puan) tarafından
Aşkım burda olsaydın sana kasayla hamsi verirdim afiyet olsunn yoruldum kıza biseler aldım geldim küçüğü uyituyom

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 325 göst.
4 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 397 göst.
1 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
5 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,458 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 405 göst.