0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızımla aynı sınıfa giden anaokuluna gidiyorlar bu arada çocuğun annesi bugün bana mesaj attı ara tatil ödevini yaptınız mı diye Ben de yarısını yaptık yarısını da birazdan yaptıracağım dedim bana yaptıklarını atar mısın yapacaklarını atar mısın sayfaları atar mısın işte şeklinde mesaj yazdı Benim oğlan hastaydı Benim de kafam basmıyor Ben de dedim ki orada yazılanları okursan çok kolay geçmiş olsun dedim o da sağ ol teşekkür ederim dedi Ben de cevap vermedim rica ederim dedim cevap vermedim yani sizce atmalı mıydım ama tek tek uğraşamam çünkü benim de zaten o kadar vaktim yok ancak işlerimi halledebiliyorum Bir de yaptığı şey çok kolay okusan anlar artık kendisini yapacak çocuğuna mı yaptıracak Ne bileyim insanlar değişik ya çok fazla samimiyet kurmamak lazım

20 Cevaplar

+15 oy
(8,831 puan) tarafından
Rica etmiş istemiş 5 dakikanı almazdı

Bunun samimiyet kurmakla alakası yok.

Samimiyet kurmiyacaksiniz diye yakında allahin selamını almiyacaksiniz
(51 puan) tarafından
++++++
(18 puan) tarafından
Ne alakası var Ne alakası var ne alakası var çok saçmasın gerçekten çok saçma biliyorum kaide bile almıyorum
(548 puan) tarafından
Kaide almamak mi o ne
(8,831 puan) tarafından
Senden istemeside tuhaf cümle kurmayı bile bilmiyorsun tekerleme gibi ne alakası var ha ne alakası var

Kaide değil kale almiyorum o :D
Sensin saçma.

Hoşuna gitmeyecekti o zaman acmasaydin ne bekliyordun iyi yaptın kendisi yapsın pohpohlanmayimi bekliyordun
(5,654 puan) tarafından
:) atilir da bide anasinifi ya ne gerek var sanki not alacak . alt tarafi bi etkinliktir kiytirik boyamadir. istemek ayri sacma da resim atmamak da sacma . :) sanki lise sonda cck panik yapmis annesi odev icin
(8,831 puan) tarafından
Aman canan sjsjs
(8,831 puan) tarafından
Herkesi kendinle karıştırma:D
(18 puan) tarafından
Kızlar hepiniz beni yanlış anlamışsınız bakın ben öyle herkese yardım eden bir insanım Allah rızası için tabii ki ama bu kadına neden böyle bir cevap verdim çünkü kadın herkesle kavga ediyor çocuğu için herkesle kavga ediyor okulda bir bayanla bayağı bayağı kötü kavga etti ve bu kavgaya beni de dahil etmek istedi ve benim suçum yokken bundan dolayı ben bu kadından geri çekilmek istiyorum yani samimiyet kurmak istemiyorum samimiyet kurarsam devamı geleceğini düşünüyorum o yüzden hiç gerek yok diye düşünüyorum
(753 puan) tarafından
Biz müneccim b.kumu yedik nerden bilelim kavgani madem kotu biri zaten istememis canin atmamissin o zaman ne diye burda soruyon tovbee
(282 puan) tarafından
Aynen öyle katılıyorum bu yoruma kadına sayfayı çekip atacak zamanın yok ama o kadını burada diline dolayacak kadar zamanın var ilginç
(656 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kadına fotoğraf atamayacak kadar zamanın yok ama buraya zamanın çok :))
tarafından
Esma ve bitter +++++++++++++
tarafından
Ilkokul gibi ne öyle atsan ne var ki ölürmüsun
(5,654 puan) tarafından
illaki kimse kimsenin kafasina dayamiyordur silah tabiki zorunlu degil. ama bugun sana yarin bana . biseye ihtyac olur  diger veliler yardim eder. anasinifi vok muhim degil atiyorum ilkokulda senelerce ayni kisilerle
muhattap olunacak. misal isim oluo diyorum ccga sahip cikin on dk gevikecem . yada bisey ihtyac oluo odev su bu mesela ebaya yukluyor ogretmen . herkes unutuyor yeni sistem diye bakmayi bakan farkeden ebada odev var diyor veli grubunda . yada cck  yanindaki arkadasi kitaplari toplarken ccgun kitabi defteri de aliyor yanlislikla . haliyle odev sayfasinin resmini istiyorsun cikti alip ccga yaptiriyorsun gibi gibi. illaki ihtuyac olur bugun ona yarin digerine
(11,061 puan) tarafından
Ay kızlar anaokulu bu ya anaokulu yani daha bir hafta tatil var gide gele gide gele  illa yapılır ben şahsen başkasından isteyemem. İsteyeni de saçma buldum açıkçası atomu mu parçalayacak alt tarafı etkinlik ödevlerini yapacak
-Reklam-
+10 oy
(548 puan) tarafından
Evet insanlar değişik mesela sen hakikatten samimiyet kurulmamasi gereken değişiklerdensin 
(1,363 puan) tarafından
Kesinlikle
(71 puan) tarafından
Kimseye işin düşmeyecek bu devirde ya valla
tarafından
Bir arti da sana +++++++:)
+3 oy
(272 puan) tarafından
herkes linçlemiş ama o ödev çocuğuyla yapması gereken  etkinlik bir nevi. kopyala yapıştır ödev yapacaksa çocuğunu okula göndermesin boşuna 
(18 puan) tarafından
Canım benim zaten niyeti öyle olduğu için ben de çok fazla samimiyet kurmak istemiyorum zaten yukarıda da belirttim
(18 puan) tarafından
Bu arada çok teşekkür ediyorum gerçekten hak verdiğin için o kadar kişi o kadar kötü bir şekilde linçlemiş ki beni sanki ben hatalıyım
(272 puan) tarafından
yani bilemediğin bir soru olur mesela araştırırsın bişey bulamazsın sorarsın ama kopyala yapıştır ödev yapılmaz. hem sen çocuğuna zaman ayırıp yapıyırsan o da çocuğuna zaman ayırmalı.
(18 puan) tarafından
Kesinlikle hazıra konmak olmaz
+2 oy
(2,414 puan) tarafından
Yorumlarda herkes atsaydın demiş neden atsın kadın, ben olsam bende atmam benim çocuğum çalışarak yapsın başka biride hazıra konusun, eğer okulda olsaydı verebilirdi, yani arkadaşına bakıp yapabilirdi ama ev ödevini göndermezdim karşı tarafın çocuğu anlamadan etmeden hepsini kopyala yapıştır yapacaktı ondan sonra neden benim çocuğum tembel diyecek
(18 puan) tarafından
Aynen öyle aynen öyle herkes linç yağdırmış teşekkür ediyorum canım benim aynı düşüncede olduğumuz için
+1 oy
(488 puan) tarafından
Yani ben atardım yada vaktim yok byle böyle yap derdim ayıp olmuş 
(18 puan) tarafından
Kuzum zaten boyama Ben de söyledim zaten yazılanları oku çok kolay dedim
+1 oy
(2,046 puan) tarafından
Burada sana yuklenmisler ama ben sana katılıyorum. Anasifinda ki bir çocuğun odevi ne kadar zor olabilir ki? Okuma yazmasi yok desen, mesak atmayi biliyor. Herkes cok kurnaz gecinmeye calisiyor kimse kusura bakmasin, odevi ben yapabiliyorsam herkes yapar. Cocugu hastaysa ogretmenine hastaydi yapamadi der. 

Herkes kisa yoldan isini halletmeye alismis belli ki. 

Bosver bacim sen haklisin bana gore.
(18 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım benim hak verdiğin için İnan ki bu postu da bu yüzden kapatmadım çünkü bana hak verenler olacağını biliyorum anasınıfı yani ilkokul değil Bir şey değil okuma yazması var orada yazıyor zaten kutucukları boyayın Ben bunun neyinin resmini atayım Bu bir atarım 2 olarak bana geri dönüşü olur yani ardı arkası kesilmez biliyorum çünkü bayanın huyunu biliyorum bu sefer iyilikten de maraz doğar ben çünkü okulda gördüm hareketlerini falan
(2,046 puan) tarafından
Burada abartili lincleri gordum, akil var mantik var yani. Cocugu gelismesi isteyen bir zahmet emek versin. Odev bu adi ustunde. Sonra hazira alisan cocuk bir halt anlamadan kopya uzerine sinif geciyor, bir halttan anlamayan nesiller.doguyor. anneler bir sorgulasin bunu
(18 puan) tarafından
Bencede öyle yapabilir yaptırabilir o kadar çocuğunu övüyo yaptırsın o zaman
0 oy
(233 puan) tarafından
Atsanda olurdu ödev saklayan lisede 95 alınca 5 puan için ağlayan çocuklar gibi davranmışsın canım. Kadın belki anlamıyodur yapamamistir benim bı arkadaşım var  gerçekten telefon kullanmayı bilmiyor her zaman herşey olabilir yani kötü düşünmemek lazım 
(18 puan) tarafından
Canım ben ödev saklamak ne alakası var anaokulu bu yani anaokulunun neyini saklayacağım uğraşmak istemiyorum kadının iğneleyici lafları var kadının huyu iyi değil ondan dolayı ben o kadınla samimiyet kurarsam onun devamı gelecek gelecek bu sefer papaz olacağız veya o bana bir şey söyleyecek ya da ben ona bir şey söyleyeceğim en güzeli samimiyet kurmak istemiyorum çünkü o kadın okulda bir sürü kişiyle kavga ediyor çocuğu için
(233 puan) tarafından
Böyle yazsana o zaman postu buna göre cevap verirdik ama yine de değmez ya ana okulu yani istemesi zaten saçma da at gitsin ne olacak. Huyunu beğenmiyorsan numarası niye var grubunuz falan mı var ana okulunda
(18 puan) tarafından
Benim numaramı kendisi almış gruptan kendisi bana mesaj attı bizim sınıfta bir bayan var hamile Ben de o hamile bayanla çok samimiyim zaten ben o kadına gidiyorum yardım yapıyorum bana gelmiş diyor aslında o senin en yakın arkadaşın gidip alsana çocuğunu okula getirsene Ben de dedim ki zaten ben yardım etmesini bilirim almasını bilirim ama evimiz ters sabahları nasıl gidip alayım okula getireyim sonra başka bir bayanla kavga etmişti olaya beni de dahil etmeye çalışıyor öğretmene beni sürüyor Ben de dedim ki en güzeli sen bu kişiden uzak dur çok fazla samimiyet kurma çünkü belli yani cazgır ondan dolayı şimdi ben ödev veri atarım önemli değil anaokulu bu ama bunun devamı gelecek devamının gelmesi gelmeden kesmek istiyorum herkes de samimiyet kurulmuyor samimiyet kurulan dürüst insanlar var etrafımda ama samimiyet kurmak istemediğim insanlar da var Bu da onlardan bir tanesi
(233 puan) tarafından
Kadında cinsmis evet
0 oy
(753 puan) tarafından
Kız sanki atsan ne olacaktı bi günde siz onlardan isterdiniz sürekli olmadığı sürece yardımlaşma bu 
(8,831 puan) tarafından
Yok samimiyet kurmamak aman samimiyet kurarsa kadın evinden cikmaz falan sjjs
(753 puan) tarafından
Onla samimiyet kurma bunla kurma yakında iletişimsizlikten ölcezz :D
(18 puan) tarafından
Samimiyet kurulacak kişiler var samimiyet kurulmayacak kişiler var anladın mı hemen linç yapmaya gerek yok
(753 puan) tarafından
E bunu biz burdan nerden bilecez madem samimiyet kurulmayacak biri zaten istememiş atmamışsın ne diye soruyon
0 oy
(680 puan) tarafından
Buraya bunu yazana kadar kadına istediğinide atabilirdin demek ki istemedin istemek zorunda da değilsin boşver bir kere yap sürekli ister zaten
(18 puan) tarafından
Canım benim uğraşmak istemiyorum ondan dolayı zaten bir kere isteyen devamı gelir
(680 puan) tarafından
Aynen boşver oralı olma
0 oy
(1,753 puan) tarafından

Valla insanlar çok değişik aynen sende öyle bir değişikmişsin  bacım kadın ödev istedi diye niye değişik olsun :D çocuğumda hasta yardımcı olurmusun demiş bunda ne var.? Benim çocuğum okul zamanında değil ama çocuğuna ödev yaptıramayan zorla yaptırmaya çalışan insanlar malesef ki aramızda varlar. Oda mecbur yapmak zorunda kalıyor demekki kafasıda basmaya bilir belki ilk okul mevzunu bir insan okumadı okuyamadı. Vermemek istemeni anlarımda kadın için değişik demene takıldım. :)

(18 puan) tarafından
Kadın okuldaki insanlarla kavga ediyor çocuğu için ve bu kavgaya beni de dahil etmeye çalışıyor herkesin dedikodusunu gelip bana sürekli söylüyor ve ben de sıkılıyorum bu durumdan o yüzden ben de bu kadından uzak durmaya çalışıyorum anladınız mı bilmeden yargılamadan lütfen cevap vermeyin
(1,753 puan) tarafından
Siz yukarıya bu kadar detay vermediğiniz için bizde sanıyoruz ki hiç görüsmediğiniz tanışmadığınız bir insan haliyle samimiyet ne alaka diyoruz. Bu yargılama değil eksik bir anlatım olmuş sizin tarafınızdan. Bunlarıda söyleseydiniz samimiyet ne alaka gerçekten uzak durmaya çalışıyor ödev vermeyerekte kendini uzaklaştırabilir deriz. Ayrıca bu kadar aşırı tepkiye gerek yok.
(18 puan) tarafından
Evet canım detay vermiş olsaydım belki bu kadar linç yemezdim ama benim de kendimce belirli bir sebebim var ondan dolayı
(1,753 puan) tarafından
Anladım en iyisini kendin bilirsin tabi..
0 oy
(668 puan) tarafından
Acaba okumamak direk ezbere yapmak için mi istedi öyleyse iyi yapmışsın ama okuyup anlayamiyor çocuğuna yaptiramiyorsa keşke atsaydin ne olcakki
(18 puan) tarafından
Canım benim öğretmen herkese vermiş herkes yapabilir Daha zamanımız çok 10 gün süremiz var öğretmen dedi yapamayanlar önümüzdeki hafta da getirebilir yavaş yavaş yaptırabilir hazıra konmak diye bir şey güzel değil
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Aslında atabilirdin bazen bazı şeyleri anlamak zor oluyor eşimin yigenlerinin ödevlerine bakıyorum ben bile bazen nasıl yapılacak bilemiyorum yanlişlik olmasın diye yardımcı da olamıyorum keşke atsaydin ama neyse olan olmuş
(18 puan) tarafından
Canım ödev dediğim anaokulu kitabı etkinlik sayfası yani boyama Ben boyamanın neyini nasıl atabilirim orada okusa zaten oğlum bak burayı boya burayı boyama burayı boya burayı boyama şeklinde açıklamalı bir kitap yapabilir yani ama devamı gelir ben samimi olmak istemediğim için bu davranışı sergiledim
(1,777 puan) tarafından
Boyamaysa farklı bende sandım okumalı bir etkinlik yazılacak birseydir
(18 puan) tarafından
Boyama canım hiçbir şey değil hiç zor bir şey değil
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Sanki canını istemiş biraz abarttin 
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Ben olsam atardım beni irdelememiş tahrik veya aşağılayıcı bir söylemi yok 2 dkkami  almaz atardim nolacakki oda bir anne sonuçta ✓bence✓
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Sınıfta hiç arkadaşı olmayan not vermeyen siz arkada konuşurken ben ders çalışıyordum diyen öğrencileri hatırlarttin bana keşke verseydin yani  tuhaf olmuş vermemen gercekten de 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Rabbim senin gibileri düşman başına vermesin çok amin 

(3,398 puan) tarafından
Alakası yok 5 dakikasını almaz sonuçta
(2,414 puan) tarafından
5 dakikasını almaz ama hani ev ödevi ya herkes anlayarak okuyarak yapacak ya o yüzden vermemesi daha iyi olmuş
(18 puan) tarafından
Elizan Çok teşekkür ediyorum gerçekten Bu kadar abartmaları çok saçma olmuş
(11,061 puan) tarafından
Büşracım okulların açılmasına 6 gün var anne ve çocuk gide gele  6 günde ödevi bitiremeyecek değiller ya. Bu çocuklar denklem çözmüyor boyama yapıyor kağıt kesiyor yapıştırıyor yani koca 6 gün yani
(18 puan) tarafından
Aynen öyle Gözde teşekkür ederim
0 oy
(3,712 puan) tarafından
Hayır 5 dk fotoğraf çekmeye vaktiniz yok ama burada sohbet açıp akıl almaya var. Amacınız biz yaptık inlar yapmasın mı 
(18 puan) tarafından
Benim her zaman da her şeye vaktim var sadece değerimi düşüren insanlara vaktim yok
(1,829 puan) tarafından
Boyamanın nesini yapamayacaklar ki. Benim kızıma da ara tatil ödevi verildi. Anca boyama, makasla kesme falan
(11,061 puan) tarafından
Hayatım okulların açılmasına daha 6 gün var siz de ne boş duyar kastınız anlamıyorum ya atomu mu parçalayacak bunlar. Gide gele o ödevler elbet yapılır. Etkinliğin nesi yapılmayacak Allah aşkına anaokulu bu ya anaokulu
(3,712 puan) tarafından
Bazı anneler okuldan bi haber. Belki de harbi aklı almıyor, evet istemek hoş değil ama o utanmayıp istemiş ne olur atsa. Kadının mesajına bile cevap vermeyip, burada dedikodusunu yapmak da cabası.
(11,061 puan) tarafından
Çocuğun varsa zaten sil baştan başlıyorsun çocuğunla birlikte basmıyo diye bişey yokki. Bizim burda 70 yaşındaki kadın torununa bakıyor annesi bırakmış gitmiş 1. Sınıfa başladı çocuk nasıl ilgileniyor gör. Dedikodu kısmına bişey diyemicem haklısın
0 oy
(1,829 puan) tarafından
Okul öncesi odevinin nesini soruyor ki sanki 3 bilinmeyenli denklem mi çözülecek 
(18 puan) tarafından
Yani işte benim de anlatmak istediğim bu boyama yapıyor boyamanın neyinin resmini atayım ben yapabilir okuma yazması var
0 oy
(449 puan) tarafından
Belki anlamadığı için istemiştir... 
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Ya ne abartmissiniz. Kadin dese ki nereler bilmiyorum sayfa numaralarini soyle okey ama yapilmis sayfalarin fotosunu ne yapacak??? Hazir hazir isaretleyecek mi otursun yaptirsin cocuguna? 
(18 puan) tarafından
Kesinlikle benim çocuğum emek verip yapıyorsa o da yaptırsın o da emek versin hazıra konmak diye bir şey ben sevmiyorum teşekkür ederim bu arada

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 808 göst.
2 Ekim 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 381 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,126 göst.
0 oy
14 cevap 255 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu