+1 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (4,403 puan) tarafından
Kızlar belirtilerim vardı doktora gittim idrar enfeksiyonu çıktı ilaç başladık inanılmaz mide bulantısı bel kasık ağrım var daha önce bu kadar şiddetli yaşamamistim çok kötü oldum bı an önce geçse bari. Daha önce fitil kullandım bu doktor toz verdi son idrar yap öyle iç arkasına gitme dedi çok sıkışık oluyorum yatarken faydası olmaz mı gitsem hemen tuvalete 

İlacın ismi urocare kullanan var mı ??

3 Cevaplar

0 oy
(4,403 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Toz ilaç bu 

-Reklam-
0 oy
(5,468 puan) tarafından
Gece yatmadan ic hemen yat sabaha kadar gitmezsin gece kalkiyor musun ben bir kac kez kullandim iyi oluyor birde bol su tüket gün icine ne kadar idrara cikarsan o kadar gider gecen hafta  bende oldum Allahtan suyla gecti yanmam yoktu ama dakka basi tuvalletteydim
(4,403 puan) tarafından
Benim kaşıntı yanma çok vardı koku vardi bide bı gün idrar arkası pembe leke geldi mahvoldum . Gece kalkıyorum ya maalesef idrar enfeksiyonu olmadan da kalkıyordum huy gibi bı şey :D fayda eder doktor da son idrarı yap iç içtikten sonra uyu gece kalksan da olur ama hemen arkasına gitme fayda etmez dedi
(5,468 puan) tarafından
Suyu az mi iciyorsun birde ic camasirini utüle ag bolgesini birde nioli yagiydi sanirim onu damlatiyorlar enfeksiyona iyi geliyormus
(4,403 puan) tarafından
Bu aralar az içiyorum dikkat ederim su konusuna ama bu aralar icesim yok pek
(5,468 puan) tarafından
Ic canim vucut ondanda yapiyor
(4,403 puan) tarafından
Doktor da öyle dedi canım suya dikkat et dedi
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Zaten yatarken içeceksin onu idrara çıkıp içip uyu bana doktor öyle söylemişti
(4,403 puan) tarafından
Yatarken iç dedi de tam yatağa girdim mi sıkışıyor uykudan önce geliyor
(4,592 puan) tarafından