0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından
Evlenirken granit tencere seti almıştım. Markası falan üzerinde yazmıyor ne marka almışım hiiç fikrim yok dbdbd

İçinde tava büyük tencere küçün tencere Bi de pilav tenceresi vardı. Bi sağlam pilav tenceresi kaldı hatta o da yavaş yavaş pilavı yakar oldu Bi türlü güzel olmaz oldu. Yenisini almak istiyorum çünkü tencerem yetersiz. Sizin memnun kaldığınız var mı. Hemen yanmayan yapışmayan uzun ömürlü 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kutahya pirselen daisy 7 parca tencere seti bendeki bu 3 senedir kullaniyorum hic bi sikinti yok yari geldi komur gibi yaktim yemrgi suya koydum kabardi oylece makinaya attjm kaymak gibi cikardi
(135,090 puan) tarafından
hacım sakinle bi hele az ugrasiyom dedim hemen gerildin kiz noliii ☺️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,074 puan) tarafından
Ben korkmaz almıştım içi maçı simli olandan çok kötü bildiğin dökülüyor diğer setimde schafferdi beyaz sarı simli ondan memnunum geçen sene çıkmıştı yapışma falan yapmıyor hiç yağsız köfte falanda pişiriyorum 
+1 oy
(2,167 puan) tarafından

Tavsiye veremiycem ama KARACA HARİÇ diyorum uzak dur :D

0 oy
(5,567 puan) tarafından
Emsan kullanıyorum 8 sene olcak memnunum
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Benim Karaca'nın vardi kötü oldu attım sonra thermoad aldım o da pek iyi degildi çizildi. Abimler su setten almış buna bayıldım tavsiye ederim ben de alicam

https://ty.gl/y08s02upasndn
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Neva ve taçev tencereleri bnde vardı fırına da giriyorlardı çok memnundum.

Şuan ki evimde cem gold marble markası. bi sene olmadı mahvoldular en iyisi döküm bnce
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Tefal titanium 2x var bende. Önceki karacaydi berbat oldu
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben çelikten yanayım granit illaki soyulacak. Çelikte pilav da yapıyorum sarmanın dibi de tutmuştu yandı ama tencere yanmadı yapışmadı bence düşünebilirsin daha sağlıklı olur 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Emsan almisdim iceri kedigirmisdi lojman mi yer evliydi o korkuyla tencereyi yere dusdu sertçe hicbisi olmadi
0 oy
(843 puan) tarafından
Kesinlikle Bonera marka 6 yıldır kullanıyorum çok iyi 
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Korkmaz dan memnun değilim hemen soyuldu 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Madam cocodan aldım bacım çok güzel çıktı bir bak sen de

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 245 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 267 göst.
8 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sedagnay (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 380 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senammm (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.

410,706 soru

12,357,482 cevap

41,144 kullanıcı

Kategoriler

...