0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
20 aylık bebeklerinize yabancilar ismin ne senin diye sorunca. Cevap veriyor mu bebekleriniz

Oğlumun konuşması iyi bence anne bababilknur Ahmet Ayşe  dede  nene Ali dede  hava nene  gibi bize seslene biliyor

Uçak araba elma armut  incir su  gibi cisimleri tanıyıp biliyor

Anne gel  dede gel  gibi bizi cagirabiliyor

İncir ver şu ver ekmek  ver  gibi isteklerini söyleyebiliyor

Bugün eczanedeki  kadına oğlum aabla abla dedi kadın ismin ne deyince oğlum küçük bilmiyor daha dedim  20 aylık bebeklerin bilmesi gerekiyormus 

Durduk yere canımı sikti

3 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Adı zorsa söyleyemiyor olabilir bilip söylemiyor bile olabilir oğlum 34 aylık bugün bakkaldan dönerken polis arabası görüp bağırdı bak anne polis arabası hemde sirenleri var ordaki polisinde hoşuna gidince gel binelimde fotoğraf çekinelim dedi bizimki hayır binmicem diye bağırdı durdu adama :D ismini söyle anlaşalım dedi söylemicem anlaşmicam binmicem arabana diyip arkasını döndü :D ve polis hastası normalde yani polis arabaları polis eşyaları aldırır durur bize :D
-Reklam-
0 oy
(4,934 puan) tarafından
Benimde oğlum biri ismini sorunca soylemiyordur ama ismini biliyor simdi 3 yaşında keyfine bağlı isterse söylüyor istemezse söylemiyor 
0 oy
(13,418 puan) tarafından
20 aylikken adini sorduklarinda hepet derdi bizde tercume ederdik. Simdi 21 aylik sorulunca zeynep diyo soyadini ve kac yasinda oldugunuda soyluyo. Biliptemi soylemiyo yoksa bilmiyomu mesela. Yada bilmelimi onu bilmiyorumda
(634 puan) tarafından
İsmini  biliyor ismi kerem cagirilinca. Tepki veriyor geliyor bakiyor
(13,418 puan) tarafından
Yol canim biliyomu derken kendisi soylemeyi biliyomu demek istedim. Adini oyle tabiki bilir. Ama ogret surekli soyle senin adin kerem. Adın ne benim adim şu senin adi ne diye diye o ogrenir. Biri adin ne diyince oda soyler boylelikli. Ay benim çenem çürüyo aksama kadar 2 taneyle konusmaktan :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
+1 oy
21 cevap 644 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 73 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 570 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu