0 oy
301 göst.
Aile kategorisinde (171 puan) tarafından
Iyi aksamlar herkese 

Yakin zamanda kizkardesimin nisani var.bi kuafotle anlasmistim makyaj ve türbana 1500 tl dedi.esim basta tamam dedi.bugunde diyor ben o parayi sana vereyim harclik yap kendine ama kuafore gitme kendin hazirlan.evde malzemem var anĺarim makyajdan ama 2 saatlik yol makyaj şalim gidene kadar dururmu guvenemiyorum.birde daha özenli gozukmek istiyorum.siz olsaniz nasil tercih ederdiniz

11 Cevaplar

+2 oy
(4,043 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kuzum benim yorumlar yanlış anlaşılıyor ama yazayım 

Eğer durumunuz iyide eşin cimrilik yapıyor bu şekilde diyorsa kusura bakmasın cebine paranida koyacak paşa paşa kuaförü de ödesin 

Ha ama durumunuz müsait değilse eşinin dediğini yap yanına bir iki makyaj ürünleri alırsın gittinmi makyajını tazelersin o parada cebinde hasligin olur elinde yatkinmis hem 

(171 puan) tarafından
Aslinda bu ay maasinin bi kismi borca gitti cocugumada daha takim alinacak yani elimizde az bi miktar kaliyor
Benimde aklimin bi kenari o parayla iyi bi fondeten alip kendim hazirlanabilirim
Yani en cokta bu yuzden kararsizim
(4,043 puan) tarafından
O zaman eşini dinle derim cnm
(3,019 puan) tarafından
Ne guzel aciklamissin durumu büsrs artimi vereyim ❤
(4,043 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️ olması gereken bu diye düşünüyorum ha olur saklar acıma derim ama kendide belirtti borçlara gitti diye Allah nasip eder inşallah düğünde kuaföre gider
(3,019 puan) tarafından
Hayir guzel guzel aciklaman hosuma gitti sen cok lincleniyorsun bu yuzden cok hesapta degistirdin ama ben seviyorum seni eskiden beri burdayim hemen hemen herkesi biliyorum :) saglikladoğur inşaAllah canim
(4,043 puan) tarafından
İstedikleri Kadar linç etsinler ben bu şekilde düşündüğüm için ve uyguladigim için eşim tarafından da çok takdir ediliyorum cnm bu ay varsa istediğim gibi kullanıyorum ama odememiz varda elimize fazla kalmıyorsa market bile yaptırmıyorum
(171 puan) tarafından
O zamn pazartesi gunu kendim hazirlanip atiyorum buraya sizde lutfen cok guzel olmuşsun yazin herkesi postumun altina beķliyprum❤️
tarafından
Ayenn öyle +
(4,043 puan) tarafından
4 gözle bekliyor olucam post açınca bana özelden de yaz ama çünkü çoğunlukla pazartesi günü hastane günüm oluyor buraya pek giremiyorum
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Yapabiliyorsam kendim yaparim sonuçta nişan düğün olsa kuaförü tercih ederdim 
(171 puan) tarafından
Haklinisiz galiba sagolun❤️
0 oy
(11,699 puan) tarafından
Bir kardesinin nişanı canım komşu kızı değil ki.bu günlerde gitmicen de ne zaman gitcen.hep derim kasinizi biyiginizi bile evde alın diye ama bu günlerde gitmek lazım.benimde seneye yaza kardeşimin düğünü var.normalde gebertseler saçımı kuaföre boyatmam ama bir seferlik düğüne yakın gidip boyatcam.ele güne karşı 
(171 puan) tarafından
Tesekkur ederim yorum icin❤
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Ben güzel makyaj yapabildiğim için kuaförleri de az çok bildiğimden düğünde bile kendim yaptım. Bi makyaj sabitleyici alırsın şalına da saç spreyi sıkıyorlar bir deneyebilirsin. Ben sıkmadım sağlam iğneledim tutturdum hiç bozulmadı 
(171 puan) tarafından
Galiba kendim hazirlanacam insallah guzel olur
0 oy
(1,593 puan) tarafından

Ben kardeşimin nişanında saçımı makyajımı kendim yaptım herkes sordu hangi kuaföre gittin diye :D

(171 puan) tarafından
En guzeli bende bi yandan diyorum kendim yapim insallah bi aksilik cikmazsa
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Yani esin senden esirgemiyor o parayi, sadece kuafore vermek yerine sende kalmasini tercih ediyor, ki bana gore cok mantikli bir teklif. 3 5 saat sonra silinecek bir makyaj, bozulacak bir sac icin 1500 tl ucup gidecek. Karar senin tabi ama ben esini hakli buldum
(171 puan) tarafından
Korkum iyi hazirlanamamakti ama risk alip kendim hazirlanacam kendimi biliyorum cunku kuaförden ciktiktan sonra keske kendim yapsaydim dicem
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Makyaj sabitleyici var çok pahalı değil canım uygun fiyatlı al bir tane makyaj yaptıktan sonra sık, yanina da makyaj malzemesi alirsin tazelemen gerekirse tazelersin. Benimde kaynımın nişanı vardı valla evde hazırlandım kendi sacimi duzlestirdim makyajimi çok güzel yaptım param cebimde kaldı. Düğün zamanı gidersin kuaföre 
(171 puan) tarafından
Aynen kendim hazirlanmaya ķarar verdim bende❤️
(3,554 puan) tarafından
Çok doğru bir karar canim :)
0 oy
(17,183 puan) tarafından

Kendin yap paran cebinde kalsin;)

0 oy
(1,538 puan) tarafından
Durumum.iyiyse parayı düşünüyorsam.yaptiririm.ama.maddiyat normalde kendim.yaparjm nisan yani birde 
0 oy
(10,882 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kaynimin dugununde elti olarak evde hazirlandim fistik gibi de olmustum makyaj videolari izledim evde denemeler yaptim becerdim de turbanda valla gelin basimi bile hatirliyorum aynisi evde kendim yapardim tesetturluyum bak dur foto ekleyim sana 

Gitti

sence ozensiz basit mi durmus tas gibide saglam oldu turbanim makyajim cocuk emiyodu o zaman bi de giyin soyun hic bisey olmadi 1500 cok bi para degil ama bi elin sikissa ararsin bana da cok dediler eltisin git kuafore diye ben o ortami hic sevmiyorum diye gitmedim hemde ona verecegim parayla malzeme alirim daha uzun sure kullanirim hadi onu da almayim cocugun bezini alsam kar benim icin 
(171 puan) tarafından
Gercekten cok guzel olmuşsun bende oyle karar verdim insallah kendim hazirlanacam
(10,882 puan) tarafından
Biraz ugrasinca kuaforden guzel yapiliyo ben hic sevmiyorum kuafor falan kas biyik vucud kesim boya hic bisey icin gitmem kuafore hepsini krndim yaparim hele turban konusunda valla 5 dk da yapip cikiyolar ve cok kolay
0 oy
(129 puan) tarafından
Benimde abimin düğünü var yakında kendim hazırlanacağız geçen sene diğer abimin düğününde kuaföre gittim pişman oldum o kadar para vermeye değmez diye düşündüm yaptiklari biseyde yok kuzenimde basortumu de makyajı da kendim yaptım istediğim gibi çokta güzel oldu kuaför devrini kapattım ben tül başörtü modelini bile kendim yapıyorum o kadar gelistim aklım olsaydı dugunumde de kendim yapardım 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 858 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 481 göst.
12 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 427 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 185 göst.