0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki çocuğum var biri kız diğeri erkek ikisinide uyutuyorum tam tatlı uyku geliyor ben uyuyacağım içim geçiyor kız öyle bı ağlıyor ki offff başına gelen varmı yalnız budeğilim umarım 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,563 puan) tarafından

Benim oğlum yapıyor bunu bana ayağımla adami dürtüyorum çocuğa bak nolur diye çünkü bi uyanın ca bida hemen uyuyamıyorum 

tarafından
Sen ikinci doğunca gör durten durtene malesef
tarafından
Ahahahhahaha ikisi bir ağlayınca ne olacak sen onu o seni durtecek demekkki herkes dürtüyor bende durtuyorum
(3,563 puan) tarafından
Nabim gözlerim açılmasın

Ah o dogsunda hayırlısı ile
tarafından
Ya inşallah sağlıkla gelsin
(3,563 puan) tarafından
Amin inşallah cnm inşallah
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Benim de bir oglum var dogdugu gunden beri uykulari cok guzel ama tilki uykusunda uyudugum icin O tatli uykular oglumdan oncede kaldi eski uykularimin tadi yoook:)) 
tarafından
Offf çok değişik duygu tam icom geçiyor uyaniyolar
0 oy
(75 puan) tarafından
Hiç of lama Cnm şükür etki onlar var boş ver uykuyu bi büyusunler sende rahat kalırsın 
tarafından
Kız sabaha kadar ikisinin başında oturuyorum kuzum uykusuzluk tan bir değişik oldum
tarafından
Ya ikide canları sağolsun çok şükür varlıklarına off defik diye hani bıkmadım ki kuzum öyle yazdım yani
(75 puan) tarafından
Allah binlerce şükürler olsun ki benim de iki tene küçük çocuğum var evet çok zor ama büyüselr her şeyi çok kolay olur
(75 puan) tarafından
Bazen arkadaşlarimi çağıyurum çocuklara bakarlar sonra bende temizlik yapıyorum
tarafından
Evet büyüyünce çok güzel olacak canım maşallah
tarafından
Ben tek el desteksiz maalesef kuzum  eşim olursa evde izinli sabah gidene kadar ise yardım eder yoksa kimse gelmez
(75 puan) tarafından
Çocukların yaşı kaç Cnm
(75 puan) tarafından
Yemin ederim eşim asla yardım etmez diyur ayıp dir adam çocukkara baksa hiç yardım etmez
tarafından
Senin eşinmi yardım etmiyor canım
tarafından
Oğlum 4 yaş olcak kızım 9 aylık olcak canım
(75 puan) tarafından
Allah başlasin cnm benim kızım 8 aylık oğlumda 2 yaşında
(75 puan) tarafından
Evet aslan eşim çocuklara bakmaz yardım etmez
tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim kiz
0 oy
(384 puan) tarafından
Bende de iki tane var canım sorma birini uyutunca diğerine sus dur demekten ömrüm geciyo
tarafından
Ah Allah yardımcımız olsun kiz perişanım geceden uyksuuz ben
(384 puan) tarafından
Canım ben de sürekli öyleyim bir de üstelik hamileyim
tarafından
Ya sağlıkla gelsin ❤️
(384 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
(12,060 puan) tarafından
Ne kadarlik kizin :)
tarafından
Kız 8 aylık 9 olcak
(12,060 puan) tarafından
Masallah canim normal yani :) kucukmus daha. Benimki 21.5 oldu kucuk olan sukur memeyide kestik. Gece nadir kalkar
tarafından
He canım küçük daha
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Hemen onun benden başka arkadaşı yok diyip dikiliyorum inan ki 2 bebekde bende var aralarında 1 yaş yok
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım hepmiz aynıyız ki
tarafından
Kaç ay peki
(1,141 puan) tarafından
11 ay
tarafından
Tam hunilik bebeler desene ahah
(1,141 puan) tarafından
Zor günler su kişi bi çıkarsak rahatlarim diye düşünüyorum
0 oy
(2,874 puan) tarafından
Ben öyle büyüttüm sağ tarafımda oğlumun beşiği sol tarafımda kızımın oğlum doğduğunda kızım 1 yaş 8 aylıktı kım ağlarsa o onu uyandırırdı vayy be ne günler geçir mişim oğlum sürekli kalkardı sabaha kadar uykusuz kalırdım kızımında sendromları öyle böyle gectı şükürler olsun ☺
tarafından
Şuan beni anlatiyon kiz
(2,874 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inan çok zor oluyor ama birden ikiside büyüyor canları sıkılmıyor beraber oynuyorlar kızım 7 yasına gırecek ocak ayında oğlum 5 yaşına yeni girdi rahata bırazda olsa erdim☺☺
0 oy
(221 puan) tarafından
İki çocuğum var buyuk 3 yasinda küçük 1 

Büyüğü gündüz uyutmuyorum akşam 10 da uyutuyorum sabaha kafar uyuyo 

Küçükte kızım gece uyaniyo gece bazen sabaha kadar 10 kere bende uykusuz kalıyorum haliyle oglen uykusunda bende uyuyorum oğlumda tlfon veya TV aciyorum belki linç yerim ama bende uykusuz ve mutsuz ne kafar bakabilirim kardeşi uyanınca ben uyandiriyo nasıl güveniyorsunuz dersen valla oturduğu yerden kalkmiyo kapiyo kilitliyorum yanımda oynuyo zaten oyunu oynamayayinca cagiriyo tam uyuyamıyorum gibi bisey
0 oy
(4,084 puan) tarafından

Benim küçük oğlum ben ne zaman yatağa girsem tam dalacağım zaman uyanır vaktini nasıl ayarlıyor anlamıyorum eşimde uyumanı istemiyor herhalde diyor :D sırf uyanacak mı diye Sabah 5 e kadar uyumadım uyanmadı ben yatağa girdim uyandı sanırım garezi var :D

0 oy
(2,334 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı 19 aylık hep böyleyim uykusuz yarım saat uyur kalkar sabaha kadar emiyor öğle uyuyor doktor memeyi bıraktır uykusu düzene girer dedi ama bırakmıyor aşırı düşkün 
0 oy
(14,295 puan) tarafından
Aynı benim de öyle 

Bir akşam kızım bir akşam oğlum ağlar 

İkisini de emzirirken sabaha kadar meme için uyanırlardı 

Şimdi su içmek için uyanıyorlar kızımın tuvsleti geliyor şöyle deliksiz 4 saat uyku uyuyamadım 4.5 senedir 
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Bnmde öyle ya 2 oğlan 1 kızım var ama küçüğü acıkınca emzirmek için ama 2 yaşındaki kızım sayesinde uyku diye bir düzenim yok niye gece yarısı ağlayarak uyanıyor ve 2 saat boyunca ağlıyor hiiiiç anlamıyorum 
tarafından
Allah yardımcımız olsun ya valkaha sabahlar olmuyor hep ayaktayım
(2,784 puan) tarafından
Benimkiler 4-2 yaş ve 7 aylık bazen diyorum acaba büyüdüklerinde öğlene kdr yatacak mıyım:D :D
tarafından
Yatamayiz bu seferde başka sorunlar çıkacak
(2,784 puan) tarafından
Eminim şimdiden soylim eşim derdi rahat uyku uyuyamiyorsun 2-3 yıl snr da kahvaltı hazırlamak için kalacaksin okullu olacaklar diye inşallah

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 301 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 100 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.

403,974 soru

12,102,186 cevap

36,418 kullanıcı

...