0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (676 puan) tarafından
Bebeğinize emzik veriyor musunuz ben ilk çocuğuma denedim ilk gün istemedi vermedim başla şimdi 2. Çocuğum oldu bir aylık ama hiç denemedim herkes ver diyor alıp almayacağımıda bilmiyorum ama gündüzleri full memede sizce vermeli miyim ?

19 Cevaplar

0 oy
(5,626 puan) tarafından
Ben önermiyorum ya konuşması geç okur diye biliyorum sürekli boş em em bir faydaları yok 
-Reklam-
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Ben verdim çokta işime yaradı beni emzık gibi kullanmadı oğlum kızıma da oğluma da verdim ayrıca konuşmasında dişlerındede hiç sıkıntı olmadı
(676 puan) tarafından
Ne kadarlık süre verdiniz
(4,722 puan) tarafından
1 yaşında kestim canım ama kızımı 1.5 yaşında
0 oy
(926 puan) tarafından
Bir iki denedim ama oglum istemedi zorlamadim vermem artik zaten 5 aya gidiyor az kaldi 

Emziğin meme reddi mama reddi yapabileceğini falan duymustum bilemiyorum
0 oy
(7,450 puan) tarafından

2 bebegimde tutmadı. Vermedim

0 oy
(3,935 puan) tarafından
Ben verdim aslında istemiyordum annem verdi iyi ki vermiş kurtarıcı oluyor. Biz 1 yaşında bıraktık. Çok vermedim 4 aylık olunca uyku geçişlerinde veriyordum. O yüzden kolay biraktik
0 oy
(627 puan) tarafından
Ben de vermistim oğluma çok işime yaramisti dişleri de gayet güzel ikinciye gebeyim gene kullanirim
(676 puan) tarafından
Siz ne kadae süre verdiniz
(627 puan) tarafından
Tam hatırlamiyorum ama 1 yaşa kadar kesindi
0 oy
(572 puan) tarafından
Verdim çok çok da emzirdim 9 aylıkken de açtım dişi çıkınca ne konuşması ne dişlerine zarar gelmedi ama rahatı çok vardı hele dışarı çıkınca gece uyuyunca kullan bence 
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Ben ilk hafta verdim valla en iyi karardi. Uykusu daha guzel oldu. 

Konusmasina etki etmedi. Zamaninda konustu. .

Ama ayina gore takip edip dogru emzigi verdin
0 oy
(499 puan) tarafından
Teklif et tutarsa ne güzel ama zorlama bence ben verilmesi taraftariyim çünkü ilerde kıymeti daha iyi anlaşılıyor şimdi açıklığı icin emiyor ama ek gidadan sonra tok olsa bile emzik gibi görüyor seni sömürüyor uykuya geçiş kolay oluyor 
0 oy
(115 puan) tarafından
Ben bu emzik konusunda çoook büyük konuştum asla vermeyeceğim o neymiş öyle falan diye ama verdikten sonra o kadar rahatladım ki daha sakin geçmişti çocuk içinde iyi oluyor bir yandan 
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Verebilirsiniz ancak 1 yaşına gelmeden bıraktırın. 1 yaşından sonra asla bırakmak istemiyorlar ve diş sorunları başlıyor
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Tercih meselesi yani kimi çocuk ne yapsanda sevmez 

0 oy
(3,247 puan) tarafından
Valla herkes bildiği gibi konuşuyor da 

Ben iki kızıma da verdim küçük kız 15 aylık yatarken yada çok agladiginda veriyorum kelimeleri de telafuz ediyor 

Dişleri de normal cikiyor
(798 puan) tarafından
Gunduz surekli agzinda emzik oldugu icin konusmak yerine ııı mıı gibi sesler cikararak derdini anlatmaya calisiyor bu yuzden konusmasi geri kalabilir ama dedigin gibi yatarken ya da cok agladiginda verilmesinin konusmayi etkileyecegini hic sanmiyorum.
(3,247 puan) tarafından
Gündüz verme canım sadece yatarken yada çok aglarsa ver
0 oy
(252 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında 1.5 yaşına kadar verdim tam anlamiyodu mamayida o zmn bıraktım emzik aramadı da kardeşi olacaktı gorumcem falan kıskanır ağzından alır dedi o şekilde vermedim bidaha 

Kızım 1 yaşında veriyorum hastaneden geldigimizden beri uykusunda dusuyo mesela hemen geri veriyorum uyuyo
0 oy
tarafından
Emzik bebeklerin çenesini kuvvetlendirir canım sadece belirli bir süreden sonra verilmemesi gerekiyor ki çocuğun konuşmasını engellemesin diye
0 oy
(325 puan) tarafından
İlk kızım verdim 1 yaşina girince kestim 

Şimdi bebeğim 3 aylık hiç istemiyor nail alişir bilemiyorum almayida bilmyor :(
0 oy
(798 puan) tarafından
Ben 8 aya kadar sadece gece verdim uyanmasin diye. Sonrasinda gunduzleri de arada veriyodum ama su an 14 aylik ve 1 haftadir emzigi kayip. Hic aramiyor lazim da olmuyor. Bir de emzik surekli agzinda olursa konusmuyor emzik olmadiginda daha konuskan ses cikaran bi bebek oluyor. Kucukken verilebilir ama 1 yasindan sonra konusmaya tesvik icin verilmesini ben onermem.
0 oy
(61 puan) tarafından
İlk cocıgumda almadı 2. Si de aslında ilkinde  vermek istemedim bunda avent aldım belki alır ilk cocuguma da vakit ayırırım die suan 40 günlük basta alıyordu kücük  die vermek istemedim  smdide o almıyor
0 oy
(4,248 puan) tarafından
İki çocuğum var ikisine de vermedim belli bi sebebi yok ama vermek istemiyorum.Bana da her gören emzik ver diyo kimin üstüne ne vazifeyse artık 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 254 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 352 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ayfah33 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 431 göst.
4 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Melisim❤️elifim (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,167 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...