0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (3,271 puan) tarafından
Selamun aleyküm hanımlar cümleten hayırlı geceler size birşey sormak istiyorum en son adet tarihim 6 Ekim ve bu ayın beşinde adet olmam gerekirdi ama 8 gün geçiktim evde test yaptım silik çıktı randevu aldım bugün hastaneye gittim  son adet tarihime bakıcak okursam şimdi 5+2 gün hamile olmam gerekirdi ama ultrasonda ne kese ne de bebek görüldü kan tahlili yaptırdım çok düşüm çıktı 89.1ml çıktı çok çok düşük şuan kan pıhtısı henü canlanmamış üç gün sonra gel üç katı olmazsa canlanmamıştır dedi kimyasal gebelik olabilir dedi başına böyle birşey gelen oldu mu veya bilgisi olan arada kasıklarımda Ağrı oluşuyor karın ağrısı oluyor anlamadım 

7 Cevaplar

0 oy
(1,054 puan) tarafından

En İyi Cevap
Muhtemelen geç döllenme canım adete yakın yumurtlama olduysa ondandır. Benim son adet tarihim 9 Eylül adetime 2 gün kala korunmasız ilişki oldu. Ve şuan hamileyim 8 9 haftalık olması gerekiyor son adet tarihine göre ama durum dediğim gibi. Bugün 5+0 olarak kese gördük bu beta değerine kese gözükmez malesef 2 hafta sonra tekrar git
(3,271 puan) tarafından
Yumurtlama günlerimi takip ediyorum cnm genelde adet günüm her ayın 6 sında olur 19 da da yumurtlama olur sürekli gözlemlerim kendimi belki de yanıltıcı olabilir dediğin gibi de olabilir haftası çok küçüktür ondan yüksek çıkmıyor
(1,054 puan) tarafından
Valla canım adetime 2 gün kala yumurtlama olması olasılığıyla hamile kaldıysam her şey mümkün.  Bazı kadınlar bazen ayda 2 kez yumurtlayabiliyormuş. 2 gün sonra tekrar beta ver canım
(1,054 puan) tarafından
Bide kesinlikle 2 gün sonra beta 2 katı artmışsa 3 gün sonra gel demiş ya gitme. 3 günde 3 katı artması beklemesi saçma .hadi 4 katı artsın 320 lerde olsa bile kese gözükmez beta en az 2000lerde olması gerek bide cihazdan cihazada fark ediyor. Devlette perşembe günü 2302 betayla vajinalden bile göremedi. Bugün karından net şekilde gördük özelde
-Reklam-
0 oy
(3,271 puan) tarafından

image

6 kasımda evde yaptığım test silik çizgi çıktı
0 oy
(3,271 puan) tarafından

Kimse yok mu:'(

0 oy
(1,744 puan) tarafından
Kimyasal gebelik ya da gec dollenmis bi bebek canim . Ozel olcak ama en son birliktelik tarihiniz neydi
(3,271 puan) tarafından
Yumurtlama günüm  19 ekimdi cnm o zaman olmuştuk sonrasını  hatırlamıyorum
0 oy
tarafından
Doktorun dedigi gibi camim gununue gore kan degerin dusuk kimyasal gebelik olabilir ama yuzde yuz ihtimal degil belki grc dollenme oldu bilemezsin 
(3,271 puan) tarafından
Doktorum da öyle dedi ne gelirse Allahtan Rabbim kolayından versin herkese
tarafından
Amin ecmain
0 oy
(369 puan) tarafından
Başka doktora gitmenizi öneririm fazla endişelendirici konuşmuş.  Eğer geç döllenme ise 1 hafta hatta 10 güne kadar gecikme ile öğrenilebilir ve böyle sonuç düşük çıkar. İki gebeliğimde de 1 hafta geçmişti birini beta 17 iken, diğerini 23 iken öğrenmiştim. Önemli olan ilk sonucun ne olduğu değil iki güne bir iki katı artmasıdır... Beta değeri 1500lere gelmeden kese görülmez o da genelde alttan gözükür. Karından ise 3000 3500 olunca gözükür yani normal şartlarda keseyi görmeniz için en az 1 hafta 10 gün gecmesi lazım o da en az. 
(3,271 puan) tarafından
İkinci gebeliğim cnm ilk hamileliğimde de geç döllneme olmuştı 7 hafta da keseyi gördük 8 haftalıkken bebek  ve kese görüldü kalp sesini de duyduk bu değişik geldi ilk defa böyle birşey başıma geldi bilgin yoktu bu konuda 3 gün sonra tekrar kan vericem  eğer yüksek çıkarsa  iyi çıkmazsa başka doktora gidicem inşaAllah
(369 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(4,536 puan) tarafından
Bende aynı şeyi yaşadım canım şimdi son adet tarihinde hamile kalmıyoruz ki sonrasında ilişki ve döllenme oluyor geç döllenme de de değer düşük çıkıyor bende yaptım gördüm çizgiyi kan verdim 195 çıktı kimyasal dediler hatta kese falanda yok dediler iki ay geçmiş ama adetimin üstünden iki gün sonra kan verdim değer 400 sonra 800 en son 1800 çıktı daha yeni kese görünüyor ama benim adetim 60 gün gecikmiş doktor dediki geç döllenme olmus 6 haftalık bebeğiniz 
(3,271 puan) tarafından
Çok ilginç ilk defa böyle birşey duyuyorum cnm böyle birşey ilk gebeliğimde de geç döllenme oldu ama böyle değildi
(4,536 puan) tarafından
Ben kimyasalda yaşadım canım daha önce değer düşüyordu ve kimyasal olmuştu 5 ay sonra buna hamile kaldım bundada kimyasal dediler ama kan önemli iki günde bir kendini ikiye katlarsa sıkıntı yok dediler 195 idi 400 oldu sonra 800 şimdi 1800 ve kese göründü 6 haftalık canım adette hamile kalmıyoruz ya sonrasında kalıyoruz e döllenme bazen gecikiyor buda değerin az çıkmasına neden oluyor

İlgili sorular

Kategoriler

1,446,661 soru

23,764,405 cevap

315,594 kullanıcı

...