+2 oy
251 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından

Kan testi verdim beta 520 çıktı ama keseyi şuan göremedik ne demek oluyor bu bilgiye ihtiyacım var ?

11 Cevaplar

+3 oy
(9,587 puan) tarafından

Canım evet hamilesin deger cok kğçük en fazla 1500 2000 civarımda bir degerde kese görünür şuan 4 haftalık sanırsam

(4 puan) tarafından

Pazartesi tekrardan gidicem umarım bir aksilik çıkmaz ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum bundada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Allah hayırlısını versin inşallah çok teşekkürler 🥰

(9,587 puan) tarafından

Boş gebelik denmesi için  erken bir deger inşallah yaşamazsın birdaha canım içini feah tut ❣️

-Reklam-
+2 oy
(2,585 puan) tarafından

Henüz çok çok erken demek ki görmek için. Betanın düzenli olarak 2 kat artması lazım. Düzenli artış olursa ileriki günlerde kesê de görünür. 

(4 puan) tarafından

Umarım artar dualarınızı eksik etmeyin 🤲 

(2,585 puan) tarafından

Umarım gönlünüze göre olur 🌿

+2 oy
(14,150 puan) tarafından

Beta hcg nin katlanması gerek ondan kese görünmüyor saglıcakla gelsın

(4 puan) tarafından

Allah razı olsun 

+2 oy
(4 puan) tarafından

Hamilesin.haftaya keseyi de mercimek yavrunu da görürsün inşallah değerler 10 katına çıkıyor 

(4 puan) tarafından

Aminn inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🤲🙏

+2 oy
(2 puan) tarafından

Öncelikle hayırlı olsun hamilesiniz 520değer çok iyi keseyi değerin 2000bin olduğunda görür benim öyle olmuştu

(4 puan) tarafından

Haftaya mutlu haberlerimizi alırız inşallah Allah razı olsun 🙏

+2 oy
(202 puan) tarafından

Benim 124 du gittiğimde kese yoktu 1 hafta sonra göründü kese şimdi 3 yaşında daha çok küçük normal sıkmayın caninizi

+1 oy
tarafından

Kese 1500 ,2000 beta bandında iken görünür bu da 5  haftadan itibaren gibi bisey 8. Haftaya kadar yolu var 

Hayırlısı olsun . Sağlıkla  gelsin yavrucum ❤️

+1 oy
(1,243 puan) tarafından

Kese icin normal 1 hafta sonra kese görünür yaklaşık 7 8 haftalıkken de bebek gorunur

+1 oy
(773 puan) tarafından

Daha yeni yeni var hamilelik hemen göremezsin 

+1 oy
(1,215 puan) tarafından

Çok yeniyse yavaş yavaş yukselir

+1 oy
(445 puan) tarafından

Tebrik ederim hamilesiniz Rabbim size bağışlasın size verildiği günlerde gidip muayene olun kan verin inşallah kalp atışını duyduğunuz günleri de görürsünüz 🥰

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 329 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Perikizi10 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 244 göst.

Kategoriler

1,452,633 soru

23,847,360 cevap

319,703 kullanıcı

...