Kan testi verdim beta 520 çıktı ama keseyi şuan göremedik ne demek oluyor bu bilgiye ihtiyacım var ?
Canım evet hamilesin deger cok kğçük en fazla 1500 2000 civarımda bir degerde kese görünür şuan 4 haftalık sanırsam
Pazartesi tekrardan gidicem umarım bir aksilik çıkmaz ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum bundada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Allah hayırlısını versin inşallah çok teşekkürler 🥰
Boş gebelik denmesi için erken bir deger inşallah yaşamazsın birdaha canım içini feah tut ❣️
Henüz çok çok erken demek ki görmek için. Betanın düzenli olarak 2 kat artması lazım. Düzenli artış olursa ileriki günlerde kesê de görünür.
Umarım artar dualarınızı eksik etmeyin 🤲
Umarım gönlünüze göre olur 🌿
Beta hcg nin katlanması gerek ondan kese görünmüyor saglıcakla gelsın
Allah razı olsun
Hamilesin.haftaya keseyi de mercimek yavrunu da görürsün inşallah değerler 10 katına çıkıyor
Aminn inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🤲🙏
Öncelikle hayırlı olsun hamilesiniz 520değer çok iyi keseyi değerin 2000bin olduğunda görür benim öyle olmuştu
Haftaya mutlu haberlerimizi alırız inşallah Allah razı olsun 🙏
Benim 124 du gittiğimde kese yoktu 1 hafta sonra göründü kese şimdi 3 yaşında daha çok küçük normal sıkmayın caninizi
Kese 1500 ,2000 beta bandında iken görünür bu da 5 haftadan itibaren gibi bisey 8. Haftaya kadar yolu var
Hayırlısı olsun . Sağlıkla gelsin yavrucum ❤️
Kese icin normal 1 hafta sonra kese görünür yaklaşık 7 8 haftalıkken de bebek gorunur
Daha yeni yeni var hamilelik hemen göremezsin
Çok yeniyse yavaş yavaş yukselir
Tebrik ederim hamilesiniz Rabbim size bağışlasın size verildiği günlerde gidip muayene olun kan verin inşallah kalp atışını duyduğunuz günleri de görürsünüz 🥰
1,452,633 soru
23,847,360 cevap
319,703 kullanıcı