0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar yıllar oldu çoçuğum yok yazarken bile ağlayask. Gelio napsam ne önerirsiniz çok yoruldum.

Bi.bebepim evladım olsun istiyorum

15 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah tez vakitte nasip etsin inşallah 

Az önce yerleşme kanamasını soran kişisin sanırım 

Yıllar içinde bi çok şeyi denemişsindir zaten ama bilki nasipte ne varsa o oluyor Allah nasibinize yazdığı en doğru vakitte gelecektir

Ben sana akıl vermek istemem ama kendimi anlatayım 

Bende 2 yıl uğraştım 1 dış gebelik bi düşük bi kimyasal yaşadım 2 gebeliğim kürtajla son buldu birisi 12 haftalıktı.

Ben çareyi hsg yani rahim filmi üzerine hiteroskopide buldum sonrada akışa bırakıp yürüyüş sağlıklı beslenme ile destekledim ama en önemlisi Allah nasip ettiki oldu 

Allah gönlüne göre versin seninde anne olmayı bekleyen herkesinde
(32 puan) tarafından
çok acı bişey bazen dayanılmaz bir acı...
Tarifi zor
(771 puan) tarafından
Allah tez vakitte eşininde seninde yüzünü güldürsün ❤️
(32 puan) tarafından
Amin tüm isteyen herkese
-Reklam-
+1 oy
(920 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
3 tup bebek 2 aşılama ve aylarca klomenlerle yumurtlama igneleriyle cocuk sahibi olmaya çalıştığım yılları düşündüm de çok çok zordu seni çok iyi anlıyorum..benim hepsi başarısız olmuştu doktor doktor gezerken sonunda gittiğim bir doktor rahim T şeklinde dar olduğu için gebelik olmuyor dedi ameliyat etti (cerrahi histeroskopi)rahimi genişletti sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım.. allahim senin de derdinin dermanını en yakın ve en hayırlı zamanda karşına çıkarsın. 

Tavsiyem şu olabilir..sogan kuru incir kuru yok keçiboynuzu falan kafana göre bitkisel kürler yapma..ben yaptım lh seviyem falan olması gerekenin çok üstüne çıktı yumurtalarım kalitesizlesti..yani her kür herkese uygun değil..bir de stresten uzak dur diyenlere aldanma çünkü öyle bir dünya yok..en stresli olduğum ve sigaraya basladigim ayda hamile kaldım.. deney yapar gibi bebek yapmaya çalışıyorduk..yok yan yatacaksın yok hemen kalkmayacaksin gibi şeyler de hikaye..bir de hamile kalana kadar her ay kendinde aradığın ve bulduğun belirtiler olmaya devam edecek taki gerçekten hamile kalana kadar..Allahim kucağını doldursun inşallah 
(1,358 puan) tarafından
Ne kadar güzel yazmışsın ne kadar doğru yönlendirmişsin. Kesinlikle en iyi cevap seninki olmalıydı. Post sahibi değilim ama böyle mantıklı ve bilgi dolu yorumlar görünce mutlu oluyorum.
(920 puan) tarafından
Teşekkür ederimm..:)
+1 oy
(9,524 puan) tarafından
Peşini bırak sırf eşini sevdiğin için iliski yaşa o zaman olur 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Meryem suresini öneririm canım. Netten araştır. Rabbim en kısa sürede elini dolu etsin inşallah❤️
(32 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Hastaneye gidip tüm testleri sen ve esin yaptırıp bunun sebebini öğrendiniz mi?
0 oy
(6,266 puan) tarafından
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah Meryem suresi oku canım 
0 oy
(16,805 puan) tarafından
Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah her insanın bir sıkıntısı var kabul olmasını çok istediği duası var ama Rabbimiz nasip ettirmeyecegini hayal ettirmez ümidin hep olsun
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Ne gibi sorun var cnm eşinde sende kendinizi gösterdiniz mi 
0 oy
(198 puan) tarafından
Doktorlar ne dedi sana
0 oy
(9,332 puan) tarafından
Rabbim nasip etsin inşaAllah  
0 oy
(356 puan) tarafından
9 ayın sonunda hamile kaldı ama 17 haftalıkkrn ölü doğum yaptım. Ardından 1 kürtajım vê 1 ilaçla düşük yaşadım. Testler, araştırmalar, pataloji vs derken 5 yıl sonra il çocuğumu kucağıma aldım. Ilk kaybımda hastanede yatarken yan odadaki kadının 5.düşüğü olmuştu... Yalnız değilsiniz, siz ve bizler gibi olan nice kadınlar var. Umarım en kısa zamanda hayırsıyla sizinde dualarınız kabul olur. 
0 oy
(2,288 puan) tarafından
Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla sağlık lı guzel evlat nasip etsin inşallah cnm sana da bna da isteyen herkese inşallah 
0 oy
(7,425 puan) tarafından
Biri post açmıştı yıllardır görmediği doktor kalmamış olmamış sonra incir kürünü denemiş kendisi ve çevresinden hamile kalmayanlar hepsi hamile kalmış. Bir bak istersen canım 
0 oy
(685 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun 
0 oy
(25 puan) tarafından
hiç bir şey için üzülme Allah geciktirir ama zamanı gelince verir bak ben kızımı kaybettim 4 yaşıdaydı cok zor cok acı hamile kaldım düşük yaptım ama hala Allahtan umudumu kaybetmedim. bir gün kızıma benzeyen bi evlatla beni mükafatlandırcagına cok inanıyorum. bu umutla yaşıyorum inan evladının olup ölmesi çok ama çok daha acı hepimiz bi imtihandayız eğer şükredip isyan etmezsek Allah bizimde yüzümüzü güldürcek inşallah canım 
(920 puan) tarafından
Ah allahim sabır versin sözün bittiği yer..yüreğim dayanmıyor görmediğim tanımadığım halde...:( teselli etmek için değil acını içimde hissettiğim için yazmak istedim arkadaşım.dualarim sana ve meleğine..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
15 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 431 göst.
19 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
16 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu