+1 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,262 puan) tarafından
İyi geceler sezeryan olan hanımlara hastane çantası nasıl hazırlanmalı danışmak istiyorum ilk doğumum normal diye gittim sezeryan oldum tayt falan almıştım giyemedim geçen gün pijama takımı aldım pamuklu elbise gecelikmi almalıyım ondada usuyebilirim siz neler koydunuz çantaniza çok kararsızım 

3 Cevaplar

+1 oy
(306 puan) tarafından
Merhaba. 

Ben 1 adet gecelik 2 adet alt üst pijama koymuştum. Herkes elbise şeklinde geceliği önermesine rağmen, hastanede hemşireler pijama giymemin daha rahat olacağını söylediler ve pijama giydim. Çok daha rahattı, iyi ki öyle olmuş dedim. Yani tekrar doğuma gidiyor olsam tekrar alt üst pijama giymeyi dusunurum ama her ihtimale karşı elbiseli geceliği de koyardım. 
(1,262 puan) tarafından
Merhaba tavsiyen için teşekkür ederim sonda çıkana kadar gecelik kurtarıcı olabilir onuda koyacağım.
(306 puan) tarafından
Benim şöyle olmuştu, sonda takılıydı, odaya geçince pijama üstünü giydirdiler. Alt kısmım ise çarşaf gibi şeyle örtülüydü. İlk yürüyüşe yakın bir zamanda sonda çıktı galiba. İlk yürüyüş zamanı alt pijama giydim ve bir daha cikartmadim. Depend kullandım , çok memnun kaldım. Büyük beden olarak almanı öneririm. Gecelik olduğu gibi bazanın altina kaldırdım. Hiç kullanmadım yani.
(1,262 puan) tarafından
Bnde baya kaldım öyle hemşireler geldi üstümu giydirip sondayı çıkardılar öyle yürüttüler aynı şeyleri yaşayacağını bilmek daha zormuş:(
(306 puan) tarafından
Benim çok zor olmamıştı.
İnşallah seninde kolayca olur. İlk doğumun nasıldı bilmiyorum ama kötü bir tecrüben varsa kendini koşullama. Her doğum bir olmaz. Dua et inşallah kolayca geçsin. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(5,586 puan) tarafından
Elbise tarzı gecelikle rahat edemezsin. Bol kahve al yanına bir de çikolata. Ben Şubat'ta doğum yaptım çok üşümedim öyle alt üst takım giydim yanında yelek olsun ama camı filan açıyorlar giyersin hemen. İç çamaşırını seçerken dikkat et sezaryen kısmına deymesin ya düşük yada yüksek bel olsun. 
(1,262 puan) tarafından
Gecelikte hiç sevmem zaten daha iyi olur yüksek bel iç çamaşırı aldım sütyen olarak onerebileceginiz bir marka falan varmı?teşekkür ederim tavsiyeniz için ♥️
(5,586 puan) tarafından
Ben emzirme sütyeni kullandım canım :) rahat oluyor markasını hatırlamıyorum. İlk doğumumdan kalmaydı saklıyordum
(1,262 puan) tarafından
Bende bakicam bı trendyola cok sağol:)
0 oy
(931 puan) tarafından
Alt ust pijama bi tane yetti bana ben acil sezeryana alindim 1 gece yatip ciktim

Hastane verdi depend turu kilodu falan zaten bn yaz ayi dogurdugum icin inan üşüme olayini bilemicem coraptir ustune biseylerdir ben ciplak bile gezebilirdim o kadar sicakti temmuz başı dogurdum :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 393 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 992 göst.
10 Mart 2019 Diğer kategorisinde bnern (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
12 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,671 soru

23,696,514 cevap

311,383 kullanıcı

...