0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Şimdi kardeşim senede bir aygeliyor yalan yok ben herzaman ortadayim.ama babam kardeşimle hep kavga eder.bu sefer geldiğinde bilmiyorki kardesime ne yapsın onun çocuğu düşüyor hemen konuşturuyor benimkilerede sürekli bağırıyor. Kucağına almiyor sevmiyor onuda kucağından indirmiyor.kizima gitmis  kıyafet Allah razı olsun ama sanki kiskanmayayim diye.kardesim diyor oyuncak yarın alam mi benimkine bir kere öyle birşey demedi onlara gelince ağzından  ne dese yapıyor.onlara bilmiyor ki ne yapsin

8 Cevaplar

+4 oy
(3,798 puan) tarafından
Hiç böyle düşünme diğer torununu hiç göremediği için açık kapatıyor.

Senin evladinida tabiki çok seviyor,olur mu öyle şey hiç.Kendini üzme boşuna.Emin ol kız kardeşinde uzaktayken ablam hep babamların yanında benim çocuğumda keşke herkes gibi ananesini dedesini görerek büyüse diye üzülüyordur.Kalbini sakın bozma.
-Reklam-
+1 oy
(3,401 puan) tarafından

Sizinki kardeş kıskançlığı ve hiç hoş değil 

0 oy
(2,377 puan) tarafından
Uzakta olan her zaman kıymetli oluyor malesef bu böyle her ortamda 
(178 puan) tarafından
Benim anlamadığım babam dert yanarken birden kıymetli oldu
(2,377 puan) tarafından
Ne konuda dert yanıyordu
(178 puan) tarafından
Sevmiyorum istemiyorum geçen sene geldiğinde kardeşime sandalye firlatti
(2,377 puan) tarafından
Bilemem canım ama mesela benim de eşimin abisi var uzakta geldi mi hepsi kıymetli oluyor
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Biraz karışık yazmışsın ama özlem duygusu var arada. Uzakta olan az geliyor diye hep idare edilir çok ilgilenilir. Tabi ki senin çocuklarına kızmasın ama yılda bir ay gelen kızına çocuğuna tahammülü daha fazla olabilir özlediği için sana daha çok seviyor gibi gelebilir. Sen de mesafe koy biraz özlet kendini madem alınıyorsan ona bir şey diyemiycem gerçekten alındıracak davranışları olabilir 
0 oy
(234 puan) tarafından
Biraz banada kardeşini kıskanıyorsun gibi geldi. O da senin için hep yanında ben yıldabiir geliyorum diye üzülüyordur. Kalbini bozma bence de. Bende yılda 1-2 gidiyorum 5 kardeşiz. Kardeşlerim kavga ediyorlar ben bakicam diye. Kızım uyuduğunda onu izliyorlar. Uzaktaki tâbi ki kıymetli olur. Senin çocuğuna bağırması hiç hoş değil tâbi ki. Sende çok sık gitme özlesinler biraz
0 oy
(771 puan) tarafından
Düşüncen çok yanlış yaaa

Benim ablalarima abime onlarin cocuklarina isterse hersey yapilsin bana yapilmasin kafama bile takmam
0 oy
(726 puan) tarafından
Bence biraz ilgi gösterilsin ya mesela bşz memlekete gidince kayınpeder diğer torunlardan bahseder sürekli ben takılmıyorum ama eşim kızıyor çünkü onlar hep ordalar bizim çocuklarımıza ilgi gösterilsinki unutmasınlar atalarını ama hiç bi anısı olmazsa  bi yerden sonra iletişimi kesecek 
0 oy
(318 puan) tarafından
Haksizsin. Senede bir ay gordugu torununa kendi yanindayken bi tık fazla ilgi gosterebilir belki farkinda bile degildir yaptiginin ama cok normal bu.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 862 göst.
0 oy
16 cevap 557 göst.
0 oy
34 cevap 949 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde Prensesiminannesi (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 586 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (311 puan) tarafından soruldu

403,400 soru