0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (502 puan) tarafından
Bebeğim pusetin tutma yerinin kapanmasıyka birlikte yere düştü yüz üstü dudağı patladı yüzü şişti çok şükür şimdi iyi Allah beterinden korudu dikkat edin pusette taşırken. Ben kemerini takmamıştım battaniye yüzünden siz siz olun kemerini mutlaka takın ve taşıma kulbundan değil altından tutun. Benim başıma gelmez demeyin. Burada okudum birinin bebeği düşmüştü bize olmaz dedik ama oldu. Allah'ım tüm yavruları korusun, kimseyi evladıyla sınamasın.

10 Cevaplar

+2 oy
(2,489 puan) tarafından
Nornalde zaten pusetin icine battaniye koyulmaz canm.pusetler zaten bebeklerin gelisimine gore uretiliyor.oyuzden icine battaniye koyulupta bebegin tasinmasi zaten basli basina riskli .sadece bebegi koyup kemerinin baglanmasi gerekiyor.3cocugmdada battaniye koymadm doktrlarda soyluyor asla o hatayi yapmayin diye.ama size cok gecmis olsn verilmis sadakanz varmis.bu yaziyida yankis anlama canm asla kinamak icn yazmadm bilgilendrmek amacli
(502 puan) tarafından
Havalar soğudu diye battaniyeye sarıp o şekilde koymuştum yoksa altına birşey koymuyorum minderi yeterli olur diye
-Reklam-
+1 oy
(1,248 puan) tarafından
Her zmn anne kucağı diyorum pusete hiç güvenim yok almadim
(502 puan) tarafından
Bebek arabası ile birlikte almıştım 6 yıl önce oğluma o zaman böyle birşey yaşamamıştım cok korkuttu
(1,248 puan) tarafından
Sadece bebek arabasında kullan bnce
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Amin canım. Bende puset örtüsü minderi filan aldım ama hiç kullanmadık hem öyle daha ağır oluyodu hemde ne bilim güvenemedim kucağımda daha güvenli hissediyorum
(502 puan) tarafından
Bundan sonra bende güvenemem
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Benimde geçen günlerde düştü kaldırmamla düşmesi bir oldu hemen hastaneye gittik Neyse ki kafası değmemiş yere burun üzerine düştü şok oldum. 

Normalde koldan tutmam ilk defa tuttum ondada düşürdüm son olsun  bir daha asla kaldırmam o şekilde

Sizede geçmiş olsun
(502 puan) tarafından
Bizde ucuz atlattık şükür Allahıma uyarmak istedim rabbim korusun tüm yavruları
(6,663 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun benim kızımında başı yaralandı dikiş attılar iki tane içim yanıyor çocuklarımıza gelmesin bize gelsin valla razıyım ben herşeyi çekmeye kzıım çekmesin 
(502 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun bende sizin gibi düşünüyorum ona geleceğine bana gelse diye
tarafından
Amin Allâh razı olsun
0 oy
(12,616 puan) tarafından
puset kullanırken herkesin en çok dikkat etmesi gereken konu kemer. hemşire arkadaşım bebeklerin büyük bir kısmı bu sebeple acile geliyor demişti 
(502 puan) tarafından
Daha küçük düşmez diyorsun ama düşebiliyor maalesef :(
0 oy
tarafından
Puset kullandım ama hiç o tutma yerine güvenip öyle tutmadım hep kucağımda tuttum 
(502 puan) tarafından
Bundan sonra bende güvenemem hatta bir daha kullanmayı düşünmüyorum
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gülüm 

Benimde başıma geldi 

Kızım daha yeni doğmuştu 

Pusete koydum komşuya çıktım 

Oturduk 

Sonra emzirmek için pusetin kolundan tuttum kolu kapanıyordu az kalsın 

Bebeğim kaydı komşum yanımda idi 

Tuttu 

O kadar korku yaşadım ki

Bir daha asla kullanmadım 

Gerçekten korkunç bişey 
(502 puan) tarafından
Bende bir daha kullanmam sanırım evde yemek yaparken yanımda durması için de kullanıyordum artık öyle bile koyasim gelmiyor
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Allah beterinden saklasın canım valla ben doğduğu günden beri kanguru kullanıyorum pusete o haberi gördüğümden beri güvenemiyorum bundan sonra eminim ki daha dikkatli olursunuz Allah bir daha yaşatmasın 
(502 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylik, geçen eşim kulpundan tutmuş ve puset ters çevrilmiş bebegimin başı eşiğe geldi.  Acile gittik birseyi yok cok şükür. Ama çok buyuk bir ders oldu bize. Bir anlık ihmal nelere sebep oluyor. Bende artik puset bile görmek istemiyorum 
(502 puan) tarafından
İnsan neler olabilirdi diye düşününce çok korkuyor rabbim yaşatmasın bir daha

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 78 göst.
+1 oy
6 cevap 82 göst.
+1 oy
7 cevap 93 göst.
+1 oy
9 cevap 170 göst.

408,436 soru