+1 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,708 puan) tarafından
Kızlar çok fena idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dün kadın doğuma gittim toz şase ve antibiyotik yazdı ama hiç bir iyileşme olmadı doktorum devlette cumaya kadar icap nöbetim var saat kaç olursa olsun gel benim hastam olduğunu söyle bana yönlendirsin seni dedi . 

Akşam üzeri gittim 5 ten sonra doktorum bugün ameliyat günü poliklinik saati gitsem başka doktora gönderir diye gitmedim gittim durumdan bahsettim acil doktora tahlil istedi ilaçları söyledim çok kötüyüm dedim ben bilirim yönlendir demekle olmuyor gibi konuştu sabah git dedi yani yönlendirme gibi bı yetkisi yok mu anlamadım bı şey de yapmadı sabah git doktoruna dedi 

Sancıdan duramıyorum gerçekten bu doktorlar bazen çok bencil oluyor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,005 puan) tarafından
Ağrı kesici yaptı mı.? 
(4,708 puan) tarafından
Yapmadı malesef majezik var evde diye
(1,005 puan) tarafından
Yapabileceği başka birşey yok malesef ama :(( antibiyotiğin çalışmasını beklemen lazım
(4,708 puan) tarafından
Doktora yonlendirebilirdi aslında ama yapmadı
(1,005 puan) tarafından
Doktor da birşey yapamaz ki. Hiiiç yapamıyorsan birkaç gündür sonda takarlar en fazla
(4,708 puan) tarafından
Bilmiyorum gel toz rahatlatmazsa  cumaya kadar duramazsan dedi demek ki bı bildiği var ne bileyim
-Reklam-
0 oy
(8,490 puan) tarafından
Antibiyotik bitirmeden geçmzki ilaçları daha dün içmişsin
(4,708 puan) tarafından
Ama hiç bir ilerleme de yok ki
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Ev yapimi veya organik elma sirkesi ic. Bi legen suyun icine biraz kat 10-15 dk otur.

Turna yemisii al ye iyi geliyo agrisina hemen bi kac saate 
(4,708 puan) tarafından
Turna yemişi nedir
(5,748 puan) tarafından
Turna yemisi canim marketlerde var genelde. İdrar yolu rahatsizliklarinda cok iyidir.
(4,708 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(874 puan) tarafından
3gunde anca et ki eder antibiyotik canim gecmis olsun. Devlet hastanesi acil doktorlarindaki hava ulke yonetenlerde yok yani insan agzini acmaya korkuyor ne var yonlendirse var tabiki oyle bir yetkisi istese yonlendirebilirdi
(4,708 puan) tarafından
Doktorum aylardır ona gidiyorum sağolsun çok ilgili temmuzda açık miyom ameliyatı oldum sağolsun çok ilgilendi dün de gittim işte cumaya kadar ordayım kötü olursan gece bile olsa gelsen söyle adımı dedi bide diyor ki idrar tahlili yapmadan yazmış arkadaş bunu koca karılar bile bilir bariz belirti var oyalanma hastasın git gel uğraşma çocukla net belli belirtiler diye toz antibiyotik yazdı
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Ama ilaca daha yeni başlamışsınız geçmez bitmeden. Turna yemisi var oceanin takviyesi. Benimde lökosit 10 üzeriydi bakteri 500 lere dayanmıştı tekrarlayan enfeksiyon vardı. Onu kullandım 15 gün kullanıyorsunuz. İlaç değil takviye. Benim bu şekilde tamamen bitti. Hamilelikte kullanmıştım 
(4,708 puan) tarafından
Ben açık miyom ameliyatı oldum bı yan etkisi falan olmaz mı
(1,561 puan) tarafından
Sanmıyorum ben hamileyken bile kullandım hiç bir yan etkisi yok vitamin gibi. Eczacıya yine bir sor. Benim ilaçla geçmemişti bir gün kullanılan ilaçtan kullanmıştım hamile olduğum için. En son bu takviyeyi verdi doktor. 15 günlük sise. Hap şeklinde. 15 gün sonra enfeksiyonum düştü
(4,708 puan) tarafından
Ayy var ya öyle kaşınıyor öyle yanıyor ki kasıklarim belim sızlıyor midem felaket bulanıyor
(1,561 puan) tarafından
Oturma banyosu yapabilirsin kaşıntıyı alır inşallah çok geçmiş olsun
(4,708 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(951 puan) tarafından
Yani canim kendi doktorunki etki etmemiş o yüzden onunda yapabileceği bir durum olamaz sonuçta kadın doğumcu müdahale etmiş sen tekrar kendi doktoruna git onlar acil durumlara öncelik veriyor seninki uzun süreli tedavi 
(4,708 puan) tarafından
Tamam etki etmezse toz ilaç ben cumaya kadar icapta olcam acilden göndersinler yanıma dedi ben doktor göndermeden nasıl çıkayım kadın doğum servisine demek istediğim o . Çok kötüyüm o an da öyle sancım vardı ki anlatamam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
6 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 114 göst.

413,916 soru

12,458,740 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...