0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (659 puan) tarafından
Merhaba kizlar cift embriyo dondurulmus transfer yapildi bugun 6 gun oldu.dunden beri bugun biraz daha hissettiriyor goguslerimde bi sizlama var belirtimi acaba yakinda transfer olan varmi 5 yil oldu hatirlamiyorum hic sadece tek hatirladigim adetime 2 gun kala hafif lekelenmem olmustu ve kasik agrim vardi moralim bozulmustu adet olcam kesin diye o zman hamileymisim cok sukur bi kizim var 18inde test yapicaz beklemek gercekten cok yorucu...dua edin bana nolur Rabbim hayirlisiyla tekrar anne olmayi nasip etsin...isteyenede tez vakitte evlat versin bu duyguyu tattirsin insallah

5 Cevaplar

0 oy
(200 puan) tarafından
Selamünaleyküm.. 

İnşâAllah sımsıkı tutunmuştur size.. 

Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.. 

Aslında belirti aramanıza gerek yok çünkü hiç belirti olmayıp hamile olduğunu öğrenen bile var başta bende öyle olmuştum çünkü... Transfer sonrası ilk günler de hafif kasıklarda batma oldu sonra ki günlerde göğüste hassasiyet olmuştu dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bende.. 
(659 puan) tarafından
Insallah kuzum hakkimizda hayirlisini versin Rabbim ama isteyen ugrasan emek harcayan herkesin dualarini kabul etsin...insallah tutunmustur Allah razi olsun
(200 puan) tarafından
Allah sizden de razı olsun :)
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Dilerim Rabbim emeklerinizin karşılığını verir, sende güzel haberi buradan bizimle paylaşırsin...

Öncelikle hiç kendinde arayışa girme, bende ikiz embriyo transferi olduğumda sürekli kendimi dinliyordum, acaba kasık ağrım var mı, niye göğüslerde hassasiyet yok, belim neden agrimiyor velhasıl, embriyolarin tuttuğuna dair en ufak bir belirtirtim bile yoktu, hatta herkeste olan yerlesme kanamasi bile bende olmadı, buda transfer olmuş biri için çok kötü bir his, kendimden biliyorum, kesin tutmadı, olmadı, diye düşünürken 15 günün sonunda kan tahlilimde beta hgc değeri yüksek çıktı, sonuç olarak ellerinden öper, bir kız, bir erkek ikizlerim var, sakın kendinde belirti arama canım benim, sakin ol, bol dua ile geçir bu süreci, Rabbim güzel hayırlı haberlerle sevidirsin inşallah sizi <3
(659 puan) tarafından
Ya ne guzel Rabbim hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah...embriyo kalitelerinizi hatirliyormusunuz peki benim gibi 4bb digeri 3cc dediler c olunca kalite dusuk oluyormus 5aa yuksek ama onuda tutmayan var gerci embriyo kalitesi cokta onemli degil sanirim bu asamada...insallah canim hayirlisi insallah olur cok isterim kizimin kardesi olsun oda istiyor bakalim beklemedeyiz suanlik
(1,648 puan) tarafından
Kalitelilerini hatırlamıyorum canım ama onun çokta bir önemi yok zaten, tutanacak olan C de olsa tutuyor, Rabbim kızına hayırlı sağlıklı kolaylıkla gelecek bir kardeş nasip etsin inşallah
(659 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canim cok tesekkurler
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Canım benim de donmuş  çift embriyo tarnsfer edildi. 8.günu doktor kan tahlili yaptı ve beta 288 çıkmıştı. Hiç Bir belirti yoktu. Belirtilere takılma. Ben de doğuma kadar karnımın şişmesi ve kilo almam dışında belirti olmadı mesela. Benim biri tuttu bu arada.
(659 puan) tarafından
Insallah kuzum kismet olurda guzel bi sonuc alirsam insallah paylasirim..18 inde test yaptir dedi.bugun 6 gun oldu
(2,056 puan) tarafından
A kalmis . Hadi hayırlısı.
(659 puan) tarafından
Simdi eskideki postlarima baktim bbek bakim sayfasindada orda birine cevap vermisim 6 haftalikken keseyi gorduk 8+3 te kalp atisini duyduk diye masallah bizimde baya gec duyulmus  :)
(2,056 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar da geç olsun. Çok zor çünkü. Her kontrole gittiğimde sorduğum tek soru vardı hareket ediyor mu kalp atışı var mı diye. Cinsiyetini bile sormadım 20 haftalık olup doktor kendi söyleyene kadar.
(659 puan) tarafından
Oyle kuzum hayirlisi
0 oy
(3,843 puan) tarafından

Allah kimseyi sınamasınn. İnşaallah sımsıkı tutunmuştur sağ salim kucağına almak nasip olur inşaallah <3

Bende ikinci kez anne olmak istedim  evlatla ve sağlıkla sinandim miyom vardı 1 buçuk yıl hamile kalmadım miyom büyüdü ameliyat oldum çok zorluklar çektim daha da bitmedi imtihan seni anlıyorum ama lütfen endişe etme dua et bol bol <3 

İnşirah suresi dinle <3

(3,843 puan) tarafından
Anladım canım bana doğal yolla kalabilirsin dedi. Benim de 4 ay oluyor olalı Mart Nisan gibi bakacak tekrar benim yaralar çok büyük ve dikisim çok . O yüzden süresi uzadı
(659 puan) tarafından
Gecmis olsun canim insallah tedavisiz kalirsin cektigin aciya deger en azindan
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah canım şimdi idrar yolu enfeksiyonu oldum işte onunla uğraşıyorum kaç gündür
(659 puan) tarafından
O kolay is kuzum hallolur bi ilaca bakar
(3,843 puan) tarafından
Geçmedi kuzum ilaç kullanıyorum 3 gündür yok tuvalete gitmekten sancı çekmekten uyku nedir unuttum
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hayırlısıyla olsun inşallah. Çok yakınımda tüp bebek yaptırmıştı adet belirtilerimle aynıydı heralde olmadı diye düşünüyordum dedi ama hamileydi :) 
(659 puan) tarafından
Insallah kuzum sagol :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu