0 oy
748 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Da n akşam görümcem ve halası geldi bize. 10 günlük lohusayım. Gazını çıkartmak için babasına vermek istedim kızımı bana bana ver ben çıkararırım diye elimden almaya çalıştı vermedim. Dışarıdsn geldi elleri pisti diye. Kapıyı çarptı diğer odaya geçti. 5 dakika olmadan hadi gidelim dedi halasına sonra abisine Kürtçe bir şeyler söyledi ağlayarak. Kürtçe bilmiyorum bundan yararlanıyor. Yenidoğan bebek herkesin eline verilmez benim bildiğim. Hele ki elleri pis birine asla. 

32 Cevaplar

0 oy
(1,582 puan) tarafından
Haklısın ama davranış tarzın seni haksız duruma düşürmüş, Güzel bir uslupla ellerimizi yıkayalım o daha cok kucuk hasta olmasın gibi konuşmalar yapabilirdin, ama nerdeee kimse karşımdaki kırılmasın diye artık ince davranmaya calısmıyor tak tak tak söyluyor karşındaki kırılırmı kalbi varmı hiçç bide halası sanki yedi kat yabancı biraz uygun dille söylenir böyle şeyler, ara kızı gönlünü al bence.
-Reklam-
0 oy
(18,278 puan) tarafından
Sadece kucağına almak istemiş ve yıkamam etmem dememiş doğru mu dediğin tam olarak ne ? Kapıyı çarpması mı ? Açıklama yapsan ona rağmen itiraz edip tepki gösterse haksız olur ama hiç bir şey demeden vermemişsin Bunu bu şekilde ona da açıklasan dışardan geldin elini yıka öyle al desen olmaz mıydı? Görümcen sana göre herkes olabilir ama bebeğin halası. Çocuğu tek başımıza yapmıyoruz eşin ailesi de oğullarının çocuğunu sevmek istiyor doğal olarak.  Senin yaptığın doğru mu peki ? 
0 oy
(8,130 puan) tarafından

Keşke hiç davet etmeseydin ;)

(1,096 puan) tarafından
Davet etmedim zaten
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Hem haklısın hem haksız. Bak benim eşimin ailesinin de el yıkama alışkanlığı yok ben önce banyoya yönlendirirdim. Ellerini yıkanmasını söylerdim tatlı dille. Sonra alan alır ama öpmekte yasak derdim. 
0 oy
(819 puan) tarafından
Keşke bebek hasta olmasın iki dakika elini yikasan sana zahmet yanlış anlama endişeleniyorum diyebilirdin kalp kırmak kötü bişey bence telafi et hatani
0 oy
(698 puan) tarafından
Kucaklarına almak isteseler ayrı almak istemeseler ayrı.....
0 oy
(3,197 puan) tarafından
Benim eşim kapıda kolanyayla duruyordu gelene espriler yapıp döküyordu yıkayan olur yıkamayan olur die.ama halası yani kucağına almak istemesi kadar doğal ne olabilir.benim 3 görümcem var hepside geldi sevdi tekrar koydular hiçte mikrop felan kapmadı çocuklarım 
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Bence çok iyi yapmışsın yeni doğan bebek öpüldüğu için felç olmuştu burdakilere kalsa halası ne yaparsa yeridir olsede sürünssde halasidir derler hep onlar mı bizi hasta edecek iyi olmuş ağlasın kalksın elini yıkasin aglayacağına.Elini yıka diycen sonra başka birşey yapacak sevmesin daha iyi çok da önemli değil sevmesi sevmemesi
0 oy
(51,726 puan) tarafından
napti burnunu mu karistirdi tuvaletten çıktı ellerini mi yikamadi nerden biliyosun pis oldugunu bak bebek yeni dogunca insan bir kıskanıyor herkes alsin istemiyor ama oda halasi yani abartiyosun kendi annen kardesin gelse ellerin pis alma diyebilir misin
0 oy
tarafından
Vlla canım herkes haksız demişler haklisin kadının düşünüp bebek sonucta kwndi kafasını kullanıp ellerini yikmasi lazım haklisin 
0 oy
(1,372 puan) tarafından
gorumce işte sirf esinden gazi cikarmasini istedi diye araya girdi aklinca kari isi yaptirma abime demeye kalkiyor 
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Canım ellerini yıka öyle al diyebilirdin. Çocuğu ne kadar sakınırsanız o kadar hasta olur.

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,328 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 816 göst.
0 oy
5 cevap 251 göst.
0 oy
29 cevap 1,509 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kubra.10 (73 puan) tarafından soruldu

410,475 soru