0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (167 puan) tarafından
Kızlar merhaba iki buçuk yaşında kızım var sizce iki çocuk arası yas kaç olmalı gurbetteyim iki ailede yanımızda değil sizce en kolay yaş arası kaç 

17 Cevaplar

0 oy
(7,777 puan) tarafından
Her yaşın zorluğu var bence benim oğlanların arası iki buçuk yaş ilk başlarda zorlandım ama şuan gayet iyi anlaşıyorlar
(167 puan) tarafından
Evet canım şimdi bu yaşlarda oyun oynuyorlardir
(7,777 puan) tarafından
Aynen cnm birbirine arkadaşlar
-Reklam-
0 oy
(2,778 puan) tarafından
İlk çocuğun uyku ve çiş düzeni oluştuktan sonra bence ikinci düşünülmeli.
(167 puan) tarafından
Uyku duzenimiz oluştu ama hala bezliyiz şimdi düşünmüyorum canımda bı 4 yıl olur nasipse herhalde
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Aralarnda 11 ay var büyüğü 15 aylık ilk 40 gün çok zorlandım şükür oturuyo eskiye bakarak
(167 puan) tarafından
Evet canım biraz yakın olmuş ama oyun arkadaşı gibide olmustur
(1,957 puan) tarafından
Zor oluyor ama büyürler yaza inşallah yeter  ikitane Allah olmayana versin diyelim
0 oy
(3 puan) tarafından
Benimkiler 4 yaş olmasına rağmen zorlandım tek başımaydım ,bi destekçiniz varsa çok sıkıntı olmaz süre çok uzarsada birbirlerine uyum saglamaları zor olabilir 
(167 puan) tarafından
Yok yani var ama uzakta annemler 11 saat aramiz hemen gel deyince gelemiyor 4 iyi gibi diyorlardı ama 5 daha mı iyi acaba
(3 puan) tarafından
Yaşınız kaç küçükse aceleye gerek yok gibi ben şimdi üce hamileyim araları üç buçuk olucak küçükle bi yandan korkuyorum bi yandan genç yaşta bitecek hepsi diye seviniyorum
(167 puan) tarafından
27 canım
0 oy
(149 puan) tarafından
Sen şimdi düşünsen ne zaman olacağı belli olmaz hemen olsa aralarında üç buçuk yaş olacak ve ideal bir aralık 
(167 puan) tarafından
Yok canım şimdi değilde ama seneye düşünürüm herhalde benim kız inat mız mız daha
0 oy
(8,280 puan) tarafından

4 5 yas olmalı 

Bnmkilerin arasında 7 yas var :D

(167 puan) tarafından
Benimde abimle öyle tek çocuk gibi büyüdüm
0 oy
(3,501 puan) tarafından
En az 3. Kizlarimin arası 2 yaş 9 ay neredeyse 3 yaş yani. Daha küçük düşünemezdim. Iki çocuk çok zor. 
(167 puan) tarafından
Benimde cesaretim yok ya
0 oy
(4,060 puan) tarafından
İki aile de yanında değilse bi 5-6 yaş en az. 
(167 puan) tarafından
Evet canım bnde öyle düşünüyorum anasinufina kreş  olur hem o zaman
0 oy
(135,131 puan) tarafından
en az 8 olmali 2 yas 1 ay var aralarinda migren hastasi oldum hayatim kaydirakdan kayan bi cocuk gibi kaydi gitti☹️
(167 puan) tarafından
Hahahah yaa kiyamam öyle öyle benimki de çok mız mız bı görsen sabah başlar ağlamaya yatana kadar
0 oy
(2,983 puan) tarafından
3 tane çocuğum var hepsinin arası 2 yaş bana göre gayet iyi 
(167 puan) tarafından
Maşallah ya benin cesaretim yok hic
0 oy
(984 puan) tarafından
Bu çocuğunuzla alakalı biraz şu an kızım 13 aylık ben hamileyim araları 17 ay olacak mesela bana yok şöyle zor böyle zor diyorlar ben hiç korkmuyorum kızımın yemek düzeni uyku düzeni çok yerinde beni de zorlayan bir çocuk değildi hiç gözüm korkmuyor açıkçası ama zor bi çocuk olsa korkardım 
(32 puan) tarafından
MaşAllah de canım
(167 puan) tarafından
Evet canım maşallah sağlıkla kucağına al insallaj
0 oy
(1,089 puan) tarafından
1 buçuk yaşında ikizlerim var. önümüzdeki ay düşünüyorum ben 3. yü eğer olursa
(1,089 puan) tarafından
80'de bir ihtimalmiş bence olmaz artık
(8,280 puan) tarafından
Hayırlısı.ben tekine zor bakıyorum ikiz de kafayı yerim herhalde :))))
(1,089 puan) tarafından
ona göre Allah sabrını da veriyor. hiç bişeycik olmazdı :) tek diye tek zor geliyor. ikiz diye bana ikiz zor geliyor. ama dördüz büyüten de var ;)
(8,280 puan) tarafından
Dünyaya geldimi bi şekilde büyüyecek;)))
(167 puan) tarafından
Maşallah ya ne güzel
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Şuan kızım 4 yaşında bende 7 haftalık hamileyim doğduğunda 4 buçuk yas falan olacak aralarında bence ideal bir yaş 
(167 puan) tarafından
Evet ideali bencede 4 5 yas
(3,757 puan) tarafından
Öyle canım nasip birazda
0 oy
(718 puan) tarafından
Eğer çocuğun uysal sakin kıskanç yemek yiyen her yöne giden bir çocuksa tam zamanı bence.ama benimki gibi kıskanç inat dediğim dedik yemek yemeyen Bi düzeni olmayan Bi çocuksa deneme derim. Kızım 2 yaşında oğlum 47 günlük. Bazı günler kendimi camdan atasım geliyor. Kıskanç değil o kadar ama eşya konusunda kıskanç. Çocuğa vermez yatırmaz giydirmez. Yemek yemiyor mesela. Onunla mı uğraşıcam bebekle mi. O yüzden zor ama geçiyor Bi zaman sonra 
(167 puan) tarafından
1 saatte yer mız hiç susmaz benimki
(3,501 puan) tarafından
2  yaşın özelligi inat karşı çıkma zaten :)  gerçi benimki 3 yaş halen düzelmedi inadı
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Oğlum temmuzda 4 yaşına girdi şimdi 35 haftalık hamileyim ve iyiki böyle olmuş diyorum çünkü uyku düzeni tuvalete kendi gidip gelmesi önüne meyve koyduğumda çatala kendisi yemesi vs çok rahat 1 aya bebek doğduğunda en azından daha rahat olacağını düşünüyorum çünkü kardeşi olacağının da bilincinde 
(167 puan) tarafından
Evet canım bnde öyle düşünüyorum tuvalet eğitimi bitsin biraz da inat ve mizmizligi azalınca dusunuyorum
0 oy
(8,044 puan) tarafından
Benimkilerin arası iki buçuk iyi bence.
(167 puan) tarafından
Benimki şimdi 2 buçuk yaşında çok inatçı her istediği olsun istiyor hemen o an asla sabri yok hemen ağlıyor
0 oy
(841 puan) tarafından

Herkesin ki farklı bence ya birazda sabir işi öyle diyeyim. 3 çocuk arasında 3.5 4 e yakın yas aralığı var. Rahatım bu konu da öyle diyeyim <3

(167 puan) tarafından
Kesinlikle canım ya sabır gerekiyor cidden evde ağlamasın diye oyun parklarına götürüyorum bu sefer eve gelirken 1 saat falan ağlıyor evdeykende ağlıyor hep ağlamalı her istediği olsun istiyor asla yalnız oynamaz hem benimle oynamak istiyor
(841 puan) tarafından
Ablası olduğu için şimdilik öyle Bi derdim yok. Aglamalarini ben  de sevmiyorum özellikle birsey için

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 207 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 173 göst.
0 oy
24 cevap 682 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde iiiinciiii (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 780 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (487 puan) tarafından soruldu

410,792 soru

12,361,599 cevap

41,599 kullanıcı

Kategoriler

...