0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Kizlar bi akil verin lutfen

4 Cevaplar

0 oy
(5,492 puan) tarafından
Antibiyotik ile geçer. streptokok bakterisi Kalp romatizmasına sebep olur. Yani antibiyotik içmeniz gerekiyor. Çok geçmiş olsun 
(2,168 puan) tarafından
Almıyorlar şehir hastanesi bademcikler çürüyene kadar almıyoruz dedi. Sürekli gargara yapmamı söyledi sadece. Bu dediğin bakteri enfeksiyon.durumunda mi oluyor yoksa bademcik taşındada oluyor mu ?

Yıllar önce kalp ritim bozukluğu sebebinden ilaç tedavisi olmuştum şuan bir korktum
(5,492 puan) tarafından
Enfeksiyona sebep olan bu bakteri o zaman her ay deposilin iğne olmalısın. Çürümesine kadar beklemezler. Her ay bu enfeksiyon tekrarlıyorsa alınması gerekir. Korkma hemen ama önlemini de al.
(2,168 puan) tarafından
3 senedir bu şekilde inşallah alırlar aslında bademcik aldirmakta beni korkutuyor zormu nasıl kanama riski oluyormuş vs. Emziriyorum da şuan
(5,492 puan) tarafından
Canım yetişkinde biraz zor ama inan rahat edersin. Şimdilik deposilin iğne kullan.
(2,168 puan) tarafından
Ameliyat olmadan bir cozumu yokmu bu bademcik taşının. Bütün hayatımı etkiliyor valla. Ameliyat da korkutuyor. Bu dediğin iğneyi doktorun vermesi lazım değil mi ?

Gerçekten bana çok saçma geliyor bunu geçiren bir ilaç düşüren bir gargara sprey vs olmaması
-Reklam-
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Antibiyotik icmen lazım canım başka türlü geçmez canim 
(523 puan) tarafından
Yutamiyorum agzima koyunca direk midem bulaniyor
(3,927 puan) tarafından
Onu ikiye böl öyle yut canim
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Niye içemiyosun
(523 puan) tarafından
Yutamiyorum
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Antibiyotiksiz geçmez niye içemiyorsun anlamadim ama yutamiyorsan ikiye dörde falan bölüp yutabilirsin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 396 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
13 cevap 328 göst.
0 oy
3 cevap 48 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu

408,341 soru