0 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Onceki posttada yazdim esimin bir sevgilisi var inkar ediyor ama baya sevgili iki kez telefonda konusmalarini yakaladim 3.  Kezde askimli mesajlarını temas olmadi gorusmedik diyor ama asla inanmiyorum hissediyorumki muhakkak gorustuler birseylerde yapmislardir yapmasalar bile aklinin baskasinda olmasi askim demedi bunlar ayrilma sebebi benim icin. Ama ailelerimiz icin bunlar ayrilma sebebi degil cocuklar icin yuvayi dagitmamamiz gerekirmis. Aldatilmanin boşanmanın uzuntusunu yaşayamıyorum bu kaynana kayinbaba yüzünden birdaha yaparsa o zaman ayril diyorlar bidaha yapmayacak biz devreye girdik diyorlar bu birdaha meselesi degilki bizim evlilik bitti icim almiyor artik davayi actik kaynana bana küstü ayriliyorum diye tavirli bana beni sucluyacakti sessiz kalsaydim kalmadigim icin suclayamadi kararim kesin ama bunlarl nasil basa cikacagimi bilmiyorum kocam denende vicdan yaptirmaya calisiyor bosanmadan sonra heryeri herseyi terketcem diye intihar mesaji veriyor yani babasi kusmuste buna boyle yasayamazmis rezil etmis onlari bana boyle yapip vazgecirmeye calisiyor bıktım ya

17 Cevaplar

+8 oy
(18,419 puan) tarafından
Hepsi ayak. Yarın kocan o kadınla görüşmeye devam edecek. Belki akşamlari oraya gidiyo bile. Ki muhtemel. Kayinbaban kaynanan da seni suçlayacak her zaman. Sabretmedi dayanmadı diye. Sen yapsaydın aynı hatayi yedi düvele duyurmuslardi. Merak etme hepsi kolay atlatır. Kocanın da intihar edeceği falan yok. Sen kendi hayatını düzene koymaya bak. Arkana bakma. Pislik herif
(13 puan) tarafından
Bende diyorum bak ayriliyoruz keyfine bak kime istiyosan git kırgın değilim hayatimiza bakalim adami teselli ediyorum intihar etmesin diye oda artik isim olmaz diyor isim olsa simdi giderdim ona diyor ama ayak hep biliyorum iki yüzü var bana iyi yuzunu gosteriyor suan
(25 puan) tarafından
Teselli bile verme kendini filan öldürmez emin ol dahada rahatlar nasıl kaynanan kayınbaban varmış birak küssünler canım arkanda duracağına bide surat yapar olmuş suratsızlar kendini kurtar eşinin lafıları hep palavra şu hayattan öğrendiğim bir şey varsa 1 kere yapan devamını her zaman getirir
(18,419 puan) tarafından
Allah hakinninda hayirlisini nasıl etsin
-Reklam-
+1 oy
(30 puan) tarafından
İçim gidiyor çok üzülüyorum bu postları görünce ahir. Zaman insanlar çok kötü aynı yollardan gecmeyen insanlar anlamaz içinizdeki yangından ne hayırlıysa hakkında o olsun bazen şerde. Hayır vardır.... Rabbim  seninle olsun dik durun kendinizden ödün vermeyin ama düzelecek Bi tarafı varsa düşününde..... 
0 oy
(771 puan) tarafından
Kendi ailende mi kaynana kayınbaba gibi düşünüyor 

Ben kabullenemem bitti içim almıyor diyorsan devamı sana eziyet olur zaten davayı açtık gibi bişey yazmışsın hakkınızda hayırlısı çocuklar var diyorsun o adam hep hayatında olacak kötü ayrılmamak en güzeli ama tek başına baş etmen zor ailenin desteği lazım 
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Çocuğunu düşünen böyle rezil ahlaksız işlere girmez. İnşallah Rabb'im sana hayırlı kapılar açsın.
0 oy
(3,798 puan) tarafından
Kadının kocası ne diyor bu işe
(13 puan) tarafından
Haberi yok
(3,798 puan) tarafından
Bu arada bilmediğine eminim bilerek sordum
Validenin barış demesi kendi oglu icin , bosanirsaniz bu olay ayyuka çıkar. Herkese kendi evladı tatli iste..
Az işten, çok iş çıkar.
Kimse seni suçlamak için yapmıyor yani ,örtbas denir buna..
(3,798 puan) tarafından
Esinin intihar etmesi heryeri terketme düşüncesinde bundan.

Sen otur ne istiyorsun nasıl bir hayat istiyorsun tart karar ver
O su bu hiç fark etmez ne için kim için me değer sen ne yapmalısın neleri göze alıyorsun bunlara bak.Otesinj düşünme kimse seni düşünmüyor haberin olsun.
0 oy
(680 puan) tarafından
Sen aldatan olsan Kaynanan oğluna trip atacak miydi ayrilma karından bişey olmaz diye çok bekler .Kararına asla bişey demem ama kaynanana fırsat verme konuşmasına eşinde şimdi utanacagına aldatirkn utansaydi şimdi ağır gelir tabi 
0 oy
(5 puan) tarafından
İntihar edeceği falan olsa yapmazdı göz boyama bu ben senin yerinde olsam devam ettirmezdim kesinlikle
0 oy
(145 puan) tarafından
2. Şans 1.sine ihanettir demişler... Seni bilmem ben affetmem. Eşimde iyi bilir evlenirken demiştim, aldatırsan 9 çocuğum da olsa alır giderim diye... Aldatmak yalnızca ten tene olmaz. Yalan söylemekte dahil olmak üzere bu yaşadıklarınızda aldatmadır. İyisi kötüsü, bir daha sı olmaz. Sonuç olarak ne sen artık ona ısınabilirsin, ne de o sana hak ettiğin sevgiyi verebilir. Hep bi şüphe, güvensizlik besleyeceksin. Aynı yatağı paylaşamayacaksın. Ama çocuk olunca tabi karar senin. Burda birine bişey söyleyince kötü oluyorum nedense. Bi kaç saat önce buna benzer bi yorum yaptım diye mahalle karısı bile oldum :D
0 oy
(4,118 puan) tarafından
Sen biraz yumusak davranıyosun galiba sorun çıkarmasın diye ama boyle olmaz. O gosterdigin yumuşaklık zaaf gibi gorunmesin dikkat et. Küsen küssünl geberen de gebersin
0 oy
(7,227 puan) tarafından

Madem bu kadar vicdanlı da aldatirken niye sana merhamet etmemiş üzülür kırılır çocuklarımız var dememiş bir kere kabullenme demek defalarca aldatilacagin demektir unutma onu affetti bunuda affeder 

(145 puan) tarafından
Yaa ciddi misin
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Canım boşandığında ailesinden de boşanacaksın zaten boşver eski kayinvaliden olacak küsmüş küsmemiş umrumda olmasın. Başkası ile mesajlaşan sen olsan ne derdi kaynanan oğluna hiç düşündün mü ya namusunu temizle derdi ya da kolundan tutup sokağa atıp çocuklarına hasret bırakırlardı. Bence boşuna bocalıyorsun. Baksana yuvam dağılıyor diyeceğine arsız arsız aileme rezil oldum derdinde ne koca olabilmis ne baba. 
0 oy
(552 puan) tarafından
Sen affedince yine gidecektir manipüle etmeye çalışıyorlar  eğer karşı duracak imkanın varsa artık bu adamı istemiyorum içim almaz diyorsan affetme 
0 oy
(9 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşadım neredeyde , halen devam ediyor evliliğimiz , kaynanam beni suçlamıştı hatta, kendi babam da diyor çocukları bırakırsan anca gelebilirsin düşüncesinde. Ben çocuklarımsiz nasıl yaparım destek olan hiç kimse olmayınca evde çocuklar için , hiç bişey olmamış gibi hayata devam ediyorum . Ona olan hislerim bitti, ama çocuklar için devam ediyorum. Doğru düzgün bir iş olsaydı , belki giderdim . Ama dışarısı o kdr kötü olmuş çocukların başına bişey gelir okullarından olacak diye sabrediyorum. Yaşımayan bilemez , nasıl bir his , 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Hepsi boş laf ya boşa gitsin öylesini kaynanan da pok yesin önce kendi oğlunun ayıbını örtsün de sonra sana laf söylesin terbiyesiz kadın . İyi onun oğlu her haltı yesin sen sus otur ne ala . Aynı şeyi sen yapsan yedi sulaleye duyururdu edepsiz gelin diye adını çıkarırdı acıma öylesine. Kocan da intihara kalkışsa herkese haber vermez 
0 oy
(2,634 puan) tarafından
Uydurmasin ya kolaydı öyle intihar etmek
0 oy
(752 puan) tarafından
Çocuğunuz var mı bilmiyorum, önceki postu da okumadım ama kayınvalidenizin ya da kayınpederinizin ne hissettiği, söylediği önemli olmamalı. Ayrıca hepsi palavra. Çocuk yoksa unutacaklar. Varsa da ne kadar görüşecekleri meçhul. İş sizde bitecek o zaman da. Kaldı ki evli de olsanız etkileyeceklerdi şimdi daha az olur en azından. Ama çocuğunuz yoksa hiçbiri umurunuzda bile olmasın acınızı yaşayın sonra da şükredin Allah sizi nelerden kurtarmış.. 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Bende aldatıldım yakaladım mesajlarını anında boşadım 

Helal olsun sanada 

Kaynana kayınpeder boşandıktan sonra değişiyorlar zaten 

5 yaşında oğlumla birlikte ailemde kalıyoru

Torunlarını bile görmezler kaynamgil 

Takma kafana bu süreç geçene kadar normal böyle davranmalari 
(13 puan) tarafından
Suan kendimi suclu hissediyorum bana boyle hissettiriyorlar sanki cocuklara kötülük yapiyormusum gibi hissediyorum adam diyorki sadece mesajlasma aama bu kac yidlir devam eden birsey asla inanmiyorum mesajlasma olduguna sadece
(2,061 puan) tarafından
Eski eşimde bana mesajları yakaladın yataktami bastın sanki demişti

Benim içim almadı valla

Ben herşeye katlanirim ama aldatilmaya başka kadınlarla fingirdemesine katlanamam

Bende yabancı adamlarla mesajlasiyim o zaman buluşuyum beni öyle kabul edecek misin dedim etmem dedi :)

İki kişiyle mesajlarını yakaladım daha da bakamadım baksam neler vardı kim bilir
Geldi aldı telefonu
İkisinede kendini bekar tanitmis

Dedim seni boşuyorum diye ertesigun avukata gittim :)

İlk zamanlar o duygular çok normal bende yaşadım

1 seneyi geçti ben boşanalı beynim hala hazmedemedi aldatilmayi

Ama şükür hayatımda yok oğlumu daha sağlıklı büyütüyorum

Evli kalsam kimle yazisacak nereye gitti düşünmeyle hastalık sahibi olurdum
(13 puan) tarafından
Cekismelimi bosandiniz ben anlasmali actim hemen bitmesi icin evleri ayirmadik o gidecek dava sonuclaninca bugun cok.manipule etti beni oda yataktami bastin diyor ama brn hissediyorum yatak olayifa olmustur kesin
(2,061 puan) tarafından
Aynen bende olmuştur demiştim içim almadi

Anlaşmalı boşandık mecbur kaldı anlaşmalıya

Kendisi asker ve çekişmelide tüm pislikleri ortaya çıkacaktı içkide vardı

Meslekten olurdu mecbur anlaşmalıya yanaştı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 270 göst.
1 Şubat 2022 Aile kategorisinde Rosaa (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
0 oy
8 cevap 187 göst.
23 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,331 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu

403,406 soru

12,084,448 cevap

36,367 kullanıcı

...