+2 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (1,835 puan) tarafından

image

nasılsıniz bacılar yemek yaptım sayılır yanına bir de kek yaptım daha doğrusu kek kalıbı aldın da onu denedim sjsjs siz napiyorsunuz daha oğlanı alicam okuldan 

13 Cevaplar

0 oy
(8,831 puan) tarafından

Kahvaltı yaptım şu içtim smdi mutfağı toplicam 

afiyet olsun

image

(1,835 puan) tarafından
Kolay gelsin canım bol eksiler:)
(8,831 puan) tarafından
İnşallah bol bol gider eksiler :D
-Reklam-
0 oy
(1,811 puan) tarafından

İlk artı benden:Deline sağlık cok güzel görünüyor bende bugun ırmık tatlısı yapmayı düşünüyorum bakalım:angel:

(1,835 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
Düşünme kalk yap aklından çıksın:)
0 oy
(555 puan) tarafından
Kahvaltıyı yenı yapıyorum hastaydım :((
(1,835 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ❤️
0 oy
(698 puan) tarafından

Ayy kekin çok güzel görünüyor döküm kek kalıplarının keki extra lezzetli oluyor bnce

image

Bnde yemekleri koydum üstüne işlerim bitti kahvaltı etmedim onun yerine bebeğime vitamin olsun meyve yicem 
(1,835 puan) tarafından
Karaca'nın urunlerini pek sevmem ama almıştım yinede çok güzel ugrastirmadan çıkardı şeklide güzel oldu . Ellerine sağlık afiyet olsun canim
(698 puan) tarafından
Karaca zateb güzel değil taçevin var bnde döküm böyje bişi yok tenceresi de kek kalıpları da çok güzel.Teşekkür ederim bu arada ☺️
(724 puan) tarafından
Mutfağın çok pozitif geldi bana :)
(698 puan) tarafından
Yaaa teşekkür ederim ♥️☺️
0 oy
tarafından
Bende hem. Kıymalı hemde patatesli çarşaf böreği yapıyorum 
(1,835 puan) tarafından
Kolay gelsin canim
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(50,745 puan) tarafından
kalıbın sekli cok guzel
(1,835 puan) tarafından
Yaa bende çok beğenerek aldım saol xanim
0 oy
(327 puan) tarafından
Çok güzel gözüküyor eline sağlık 

Uzanıyorum annemdeyim gel keyfim gel
(1,835 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ suan tam ihtiyacım olan şeyi yapiyorsun keyfini çıkar? :)
0 oy
(10,374 puan) tarafından
Eline saglik cabim harika gorunuyo ben temizlik yaptim bugun bi kabak yemegi pisirdim doalpta bi tek o kalmis o da curumesin dedim onceden de tarhana corbam vardi yeter cok sukur 
(1,835 puan) tarafından
Ohh ellerine sağlık canım bende oyle yapiyoruum çürümesin diye kocama yapıyorum ama yok illa et tavuk olacak bıktırdı yeminle beni sjsj
(10,374 puan) tarafından
Benimki de oyle kiz bakma 2 gun evdeydi birinde balik istedi ikinci de kavurma istedi yufkayla bi yedi gormen lazim cita gibi tam etobur bende afedersin kabiz olcak bugun kabak yicen dedim mecbur kaldi :)
0 oy
(18,416 puan) tarafından
Hayırlı olsun kek kalıbın. Çok güzel görünüyor. Ben de hastanedeyim. Kızıma serum yapiliuor. Ben de onu emziriyorum . İnşallah kolay olur. Çok yavaş ilerliyor ve çok buyk bı serum.tamami yapılırsa sabaha kadar burdayiz 
(359 puan) tarafından
Gecmiş olsun kuzum ne oldu ki
(1,835 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım neyi var usuttu mu
(18,416 puan) tarafından
Sağolun Kızlar salgın var ishal ve kusma salgını. Oğlum da hasta kızım da . Hatta onlardan kardeşlerime de bulaştı. Dikkat edin siz de pek kimseyle görüşmemek en iyisi bugünlerde
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Hamileyim geldim koşa kosa:)))) bisey deyim mi gebelik şekerim var. Allahim dogumdan sonra şekerim gidince  işte böyle kek yapıp hepsini yicem. En çok da kek özledim. Ellerine saglik
(1,835 puan) tarafından
Ahh kuzum ya o bende de vardı hamilelikte kız yakın olsak doğumdan sonra gelir yapardım valla :)
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Eline sağlık canım çok güzel gözüküyor bende puding yaptım çok severim 
0 oy
(26 puan) tarafından
Yatak odasini sildim supurdum yerini degistirdim belim agridi 8 aylık hamileyim yardim edenim yok die herseyi kendim yapiyorum:(
(299 puan) tarafından
Kız canına yazık değil mi bukdr eziyet etme kendine bebeğin karnındayken Allah korusun erken doğum falan olur
(26 puan) tarafından
Evi pislik goturuyo bacim napim benden baskasida yapmiyo elmecbur
(299 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım dikkatli yap bari zorlama
önce (1,835 puan) tarafından
Ahh canım nasıl yapıyorsun karnın burnunda çok kolay gelsin bende ikizlere hamileyken ev taşımıştım ayaklarım 48 numara oldu 38 den :) o kadar ödem tuttu yani
önce (26 puan) tarafından
Kiz sabah kalkiyom elim ayagim tutmuyo odem toplamisim  parmaklarimi kapatamiyom kan akisim o kadar yavaski tansiyonumun inip ciktihini bi turlu anlamiyom zor valla zor hic sewemedim su hamileliligi
0 oy
(2,815 puan) tarafından

image

Yaparken çekmiştim de şu an mayalansin diye bekliyorum. Bebeyle uğraşıyorum vallahi eline sağlık canım senin de
önce (1,835 puan) tarafından
Ne yapıyorsun bacım şimdi gördüm daha :) seninde eline sağlık yapmışsındır çoktan ❤️
önce (2,815 puan) tarafından
Sağ ol canım bebeği emzirdim uyucam şimdi yaptım şükür:D kaos ortamıydi bebek aglamasiyla ama olsun :D

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 316 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,835 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 452 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,730 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 838 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,730 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 592 göst.