İki ay yaptım bomba gibiydim iki senedir geçmeyen kronik sinüzitim dahi geçmişti. Sonra tâbi yine bir senedir bırakınca hastalıklar geri geldi. Burnumdam nefes alamıyorum sürekli geniz akintim var. Baş ağrısı çabası. Bel ağrısı kabızlık vs.
Canan Karatay diyeti yap veee aralıklı oruç. Kahve ve çikolatayi peyniri çıkar bunlar çok besliyor alerjik hastalıkları. Pirinç , makarna patates , pişmiş havuç , yulaf yasak.
Arınma için Kandida diyeti yapabilirsin. Domates de yasak. Salça yasak. Peynir kesinlikle yasak. Peynir var ise hastalık bitmez.
Kan grubuna göre de diyet yapabilirsin.
Günde 15 dk yürüyüş şart.
Su eğer mizacin balgami ise onda su da fazla tüketmek daha da vücudunu soğutacağı için fazla önerilmez. Misâl bir litreyi geçmemeli. Vücutta zaten su tutunamiyor mineraller. Fazla su içinde de hepten akip gidiyor. Ki mizacinizin balgami olduğunu düşünmüyorum. Demir eksikliği için bir bardak su içine bir yemek kaşığı pekmez ve yarım limon karıştırıp içebilirsiniz doğal demir alımı gerçekleşir.
Eğer bir litre az fazla su içeceğim derseniz mineralli kaya tuzu bir çay kaşığı maden suyunun içine yarım limon ile beraber karıştırıp her sabah aç karnına içmeniz lazım. Bunun içine toz zencefil tozu ve toz zerdeçal katarak da destekleyebilirsiniz. Çok güzel şişkinliği gazı alıyor.
Sıvı katı ayrımı yapmanız lazım. Yani yemekten yarım saat önce sıvı alımı bırakılmalı yemekten bir buçuk saat sonra sıvı alımı yapılmalı.